Auto huren Purmerend

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 29 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Purmerend - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 29 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 08:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 08:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 12:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 12:11 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 08:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 08:44 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 12:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 12:11 uur.

Beoordeling autoverhuur in Purmerend

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Purmerend:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
De auto stond in goedestaat klaar op de afgesproken plek. We hebben er een fijne vakantie mee gehad.
Huurauto beoordeling van Hao K.- 20 jul. 2015 11:13
(4.9 tot 5 )
Zeer mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Esther B.- 20 jul. 2015 15:55
(4.3 tot 5 )
Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad en ook nog zonder problemen onze huurauto kunnen boeken
Huurauto beoordeling van Jan V.- 20 jul. 2015 19:53
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Purmerend

Purmerend is een stad en een gemeente in Noord-Holland. Voor het grootste deel van zijn bestaan was het een zeer kleine stad, bijna een dorpje, met minder dan tienduizend inwoners. Pas rond 1960 begon het te groeien naar zijn huidige bevolking van ongeveer 80.000 mensen. Veel inwoners van Purmerend werken in het nabijgelegen Amsterdam.

Vanuit Purmerend kunt u het Paleis op de Dam in Amsterdam bezoeken, met haar indrukwekkende pracht en praal en een prachtige inrichting. Ook de Begijnhof in Amsterdam – ongeveer 16 km verwijderd – is een mooi hofje met mooie bouwwerkjes, die zeker de moeite waard is als u eenmaal in de buurt bent. Dankzij een Rental Car van Purmerend kunt u deze bezienswaardigheden uitgebreid bezichtigen. HAPPYCAR autohuur Purmerend heeft betrouwbare huurvoertuigen, waarmee zij graag een bijdrage wil leveren om uw bezoek aan Purmerend en omgeving tot een nooit meer te vergeten ervaring te maken. HAPPYCAR autohuur Purmerend werkt samen met Holiday Autos, Enterprise en Thrifty.

Ontdek Purmerend


Purmerend was oorspronkelijk een vissersdorp, maar een bankier uit Amsterdam mocht daar in 1413 een kasteel bouwen. Het kasteel werd 31 jaar later afgerond. Daarna werd Purmerend tot stad verheven. Tegen het einde van de 15e eeuw kreeg de stad het recht om geregeld markt te houden. Dit bracht veel meer rijkdom en welvaart in het gebied voor de lokale bevolking; voorheen konden ze alleen hun gewassen en vlees aan mensen in de omgeving verkopen.
Rond de eeuwwisseling was de stad uitgebreid en had zij veel succes met landbouw en visserij. Maar toen twee plaatselijke meren aan het begin van de 17e eeuw werden drooggelegd, betekende dit een ernstige inkomstenderving voor de lokale visserijindustrie. Toch bleek het uiteindelijk goed te zijn, want het drooggelegd gebied bleek goede grond te zijn, zowel voor het kweken van gewassen als voor het kweken van dieren, die meer opbrachten dan de andere inkomstenbronnen voorheen. Tegen het midden van 1600 was de bevolking gegroeid tot vijf maal het vorig niveau. Aan het begin van de 19e eeuw werd een kanaal gebouwd, zodat schepen het noorden van het gebied vanuit Amsterdam konden bereiken. In de 20ste eeuw, met name tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd Purmerend in 1940 door de Duitsers bezet en werd het niet bevrijd, totdat een Canadese troepenmacht de bezetters in 1945 verdreef.

Met een huurauto Purmerend ontdekken


Als u met het vliegtuig reist, kunt u landen op Schiphol, één van de belangrijkste luchthavens in Europa. Reizen vanuit de luchthaven of vanuit het centrum van Amsterdam is vrij eenvoudig. Met de trein is de reis vrij kort, maar mocht u langer van het landschap willen genieten, dan is het wellicht een betere optie om een auto te huren. Een leuke bezienswaardigheid zijn de Amsterdamse grachten, die eenvoudig en snel te bereiken zijn met een Rental Car van Purmerend. Wanneer u uitgekeken bent op de grachten, dan zou u door kunnen rijden naar Museumstoomtram Hoorn-Medemblik (Hoorn - ruim 15,9 km tot het centrum) of de Zaanse Schans (Zaandam - 10,7 km tot centrum). Zeker de moeite van een bezoek waard is het Rijksmuseum in Amsterdam(17,9 km tot centrum). Al deze bijzondere plekken kunt u op uw gemak bezoeken wanneer u reist met een huurauto van Purmerend. Bewoners van het stadje zijn bijzonder trots op hun Purmerends Museum, dat is opgericht in 1942 en sinds 1955 in het voormalige stadhuis op de Kaasmarkt is gevestigd. Dit karakteristieke gebouw is in 1987 gerestaureerd en aangepast aan de vereisten voor een nieuw en modern museum. Het Purmerends Museum heeft een gevarieerde collectie van stad en regio. Naast items voor dagelijks gebruik omvat de collectie oude prints, illustraties, kaarten en schilderijen, gereedschappen (inclusief die, welke gebruikt werden in de zuivelindustrie), paardensleeën en aardewerk. Uitgebreid kennis maken met het museum? Dat kan uitstekend, wanneer u gebruik maakt van de mogelijkheden die HAPPUCAR biedt voor autoverhuur in Purmerend.

Rondreis door Purmerend


Voor wie meer van winkelen en goed eten houdt, zal in Purmerend ook aan zijn of haar trekken komen. Er is een groot overdekt winkelcentrum in het midden van de stad, met alle grote winkels die u normaal gesproken in elke Nederlandse stad aantreft. Maar Purmerends winkelcentrum heeft ook een aantal kleine, interessante en eclectische winkels, waarvan de meeste te vinden zijn in de omliggende straten. Dicht bij het winkelcentrum is er ook een interessante kleine markt. Zo is Gachita een geweldige plek om te gaan als je een liefhebber bent van gegrilde vleeswaren. Het restaurantmenu is zwaar Zuid-Amerikaans het vlees wordt zelfs uit Uruguay geïmporteerd. Ook bekend is Kozee Eten & Drinken, een geweldig, comfortabel restaurant met typisch Hollands eten, een zeer goede sfeer en een geweldige ligging op het belangrijkste stadsplein, dat u met HAPPYCAR, een uiterst betrouwbaar bedrijf voor autoverhuur in Purmerend, op eigen tijd kunt bezoeken. La Casa is een goed huiselijk Italiaans restaurant dat goed Italiaans eten serveert en met behulpzaam en vriendelijk personeel. Als u echt van de stad wil genieten, dan zult u de mogelijkheden tot autohuur in Purmerend en de nabijheid van Amsterdam zeker waarderen, evenals zijn eigen attracties zoals goede musea en heerlijk eten.