Auto huren Ede

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ede - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 02:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 02:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:51 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:51 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ede

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ede:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
1. Ik had een aantal wensen en dankzij de uitstekende en snelle service van Happy Car is dit allemaal gelukt waardoor we een geweldige vakantie hadden
Huurauto beoordeling van Astrid K.- 19 jul. 2015 22:34
(4.9 tot 5 )
Goed geholpen via de service van Happycar
Huurauto beoordeling van Gerard T.- 19 jul. 2015 05:36
(4.6 tot 5 )
Super service! Lekker makkelijk online geboekt via Happycar.nl. Mijn boeking was binnen no-time bevestigd waarna ik een voucher via de e-mail heb gekregen. Deze heb ik laten zien bij het lokale autoverhuurbedrijf en kreeg ik gelijk de auto mee! Bedankt voor de goede service!
Huurauto beoordeling van Froukje B.- 19 jul. 2015 10:14
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Ede

Ede is een mooie gemeente in de provincie Gelderland en heeft ongeveer achtenzestig duizend inwoners. Ede ligt ten westen van de Veluwe in het zuidelijke gedeelte van de Gelderse vallei. De gemeente heeft vele mogelijkheden om je te vermaken en een stukje cultuur te zien van de prachtige omgeving en historie. De gemeente Ede bestaat behalve Ede zelf uit de woonkernen: Bennekom, Deelen, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Lunteren, Otterlo en Wekerom. Een Rental Car in Ede is daarom erg belangrijk. Zeker voor de natuurliefhebbers. De treinen en bussen stoppen immers niet midden in natuurgebieden. Autoverhuur in Ede is daarom belangrijk om snel en efficiënt op de plaats van bestemming te komen.

Ontdek Ede


De geschiedenis van Ede is onlosmakelijk verbonden met oorlog. Tijdens de tachtigjarige oorlog werd Ede meermalen binnen gevallen door de Spanjaarden. Tijdens de eerste Wereldoorlog was er in Ede een groot vluchtelingenkamp ingericht voor de vele vluchtelingen uit België. Na de eerste Wereldoorlog werd dit kamp afgebroken en de resten hergebruikt voor het herstel van Belgische woningen. Op de plaats waar dit kamp heeft gestaan is nog altijd een monument te zien genaamd; het Belgenmonument. Met autohuur Ede komt u hier snel en efficiënt voor de beste prijs.

Ook in de tweede Wereldoorlog kwam de strijd bij Ede in de buurt. In september 1944 probeerden de Geallieerden met behulp van parachutisten een weg over de rivieren te forceren. Deze operatie is was genaamd Market Garden. Tijdens de voorafgaande bombardementen vielen er ook in Ede burgerslachtoffers. Op de Ginkelse heide bij Epe landde de Britse eerste luchtlandingsdivisie. Op de Ginkelse heide staat het Airborne monument. Elk jaar in september wordt de slag herdacht met vele parachutisten.

Door de geschiedenis van Ede en oorlog is het ook niet vreemd dat van oudsher in de omgeving van Ede en Arnhem veel militaire kazernes te vinden zijn.

Met een huurauto Ede ontdekken


Met autoverhuur Ede bent u zeer efficiënt in uw reizen binnen de gemeente Ede. Naast een dagje Market Garden (een bezoek aan de Ginkelse Heide en de Erebegraafplaats Ede zijn er veel bijzondere plaatsen te bezoeken in Ede. Wat dacht u van een Canadese Tank op de Langenberg?

In de geluidswal van de A12 bij Ede is het CineMec, infotainmentcentre gebouwd. Een uniekproject waar de geluidswal nuttig wordt gebruikt. Ook de Concordia Doesburgermolen en de De Keetmolen zijn een zeer mooi gezicht in de gemeente. In Bennekom kan u het Kijk & Luistermuseum vinden

Rondreis door de regio Ede


Autohuur in Ede brengt u ook buiten de gemeentegrenzen van Ede. Hier is ook veel te zien. Voor de natuurliefhebbers is het Nationale Park De Hoge Veluwe een aanrader. Om het gebied goed te kunnen zien is een huifkartoecht met paarden over de Veluwe uiterst geschikt. u verlaat uw huurauto uit Ede even om met dit prachtige vervoermiddel te genieten.

Niet ver daar vandaan kunt u een unieke dag meemaken door te gaan picknicken bij de rioolzuivering in Otterloo. Wees gerust de rioolzuiveringsinstallatie is al jarenlang buiten gebruik en het terrein is prachtig groen. Hier vindt u een imkerij en kunt u vanaf dit terrein het klompenpad Eeskooterpad lopen.

In Otterloo vindt u ook het bekende Het Kröller-Müller Museum. Dit museum heeft de op één na grootste Van Gogh collectie ter wereld! Otterloo is makkelijk te bereiken via de N304 vanuit Ede. Met een Rental Car uit Ede is het niet moeilijk om dit bijvoorbeeld met een picknick te koppelen.

Voor de winkelliefhebbers is Arnhem dichtbij. Vanuit Ede rijdt u snel en comfortabel naar Arnhem waar u veel kan zien behalve veel winkels.

Via de A30 uit Ede rijdt u ook zeer gemakkelijk naar een dagje sauna in Lunteren. Heerlijk ontspannen. Heeft u liever iets actiever kunt u in de buurt van Ede ook lasergamen in het bos.

Kortom in de omgeving van Ede is veel te doen. Welke activiteit u ook wilt ondernemen het is allemaal te vinden op rijafstand van Ede. Met een huurauto maakt u uw vakantie niet alleen efficiënt maar ook tegen de beste prijs.