Auto huren Hoorn

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Hoorn - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 11:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 11:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2019 02:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 nov. 2019 02:19 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 02:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 02:01 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 36 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2019 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Hoorn

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hoorn:

4.4 tot 5 (778 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Dol op Happycar!
Huurauto beoordeling van Jeroen H.- 17 jul. 2015 07:44
(4.7 tot 5 )
Nooit gedacht zo goedkoop een auto te kunnen huren maar via HappyCar is het ons toch gelukt
Huurauto beoordeling van Michiel B.- 17 jul. 2015 10:17
(4.9 tot 5 )
Wat fijn om alles van te voren te hebben geregeld zonder stress
Huurauto beoordeling van Joost van B.- 18 jul. 2015 09:30
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Hoorn

In historisch Hoorn kunt u de sfeer proeven van het oude Nederland. Interessante musea over de scheepvaart en oude architectuur maken deze stad een bezoek waard. Naast de ontspannen sfeer en bezienswaardigheden, is Hoorn een prima stad om van daaruit een mooi stuk van Nederland te zien. Ontspannen reizen begint bij Rental Car Hoorn. Met behulp van HAPPYCAR kunt u de prijzen van de verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken, zodat u zeker weet dat u voordelig een auto huurt. HAPPYCAR werkt samen met autoverhuur zoals Enterprise, AutoEscape en Hertz. Altijd vertrouwd en degelijk!


Ontdek Hoorn

Hoorn is een stad in de provincie Noord-Holland, die hoort bij de regio West-Friesland. Dit typisch Hollandse stadje telt 72.300 mensen en veel leuke bezienswaardigheden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier prima vermaken met leuke musea, een zwembad, diverse eetgelegenheden en een bioscoop. Zo is bijvoorbeeld het Twintigste Eeuw Museum gevestigd in Hoorn. In Hoorn vindt u diverse oude architectuur waaraan u goed kunt zien hoe men vroeger leefde. Een paar historische gebouwen in Hoorn zijn De Boterhal, De Waag en de Oosterpoort. Naast de mooie architectuur en interessante activiteiten zijn er in Hoorn genoeg eetgelegenheden en cafés te vinden. Vanaf autoverhuur Hoorn bereikt u al deze plekken gemakkelijk en op uw eigen tempo. En ook de regio is de moeite waard om rond te reizen!


Auto huren in Hoorn

Vanaf autohuur Hoorn de stad verkennen is ideaal. Er zijn een paar hotspots die voor jong en oud erg interessant zijn. Ga daarom zeker naar het Westfries Museum én het Museum van de Twintigste Eeuw. Deze musea gaan over de geschiedenis van Friesland en over de ontwikkelingen in de 20e Eeuw. Dwaal rond in de boeiend ingerichte zalen en neem een duik in het verleden! Ook een hotspot in Hoorn, is het Schip de Halve Maen, dat een rijke VOC historie kent. In één van de 18e eeuwse Waterschapspanden is het Affiche Museum gevestigd. De affiches zijn ontworpen door grote kunstenaars en nemen u mee naar de stijl van vroeger. De geschiedenis van de stoomtram kunt u ontdekken bij Museum Stoomtram. U kunt hier een trip maken in een gerestaureerde stroomtram, die rijdt tussen de lokaalspoorweg tussen Hoorn en Medemblik. Naast de historie in Hoorn, kunt u uitstekend winkelen in de stad. Niet voor niets staat Hoorn bekend als één van de gezelligste winkelsteden in Nederland. Er zijn verschillende rondvaarten die u in Hoorn kan maken. Kies daarbij uit verschillende arrangementen. In de café’s en eetgelegenheden in Hoorn kunt u uitstekend Hollands eten. Ontdek in kleine winkeltjes en het Toeristisch Informatiepunt (op het Oostereiland) typisch West-Friese producten zoals bier, bakmix en snoepgoed. Met een auto vanaf Autohuur Hoorn kunt u de stad verkennen op eigen tempo, zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer!


Rondreis door de regio van Hoorn

In de regio kunt u vanaf Rental Car Hoorn verschillende steden bezoeken en heerlijk tot rust komen in verschillende natuurgebieden. Ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Hoorn ligt Amsterdam. Onderweg naar Amsterdam kunt u tot rust komen in het rustige park Ilperveld. Geniet daarna van het bruisende stadsleven in Amsterdam, dat niet ver van den Ilp is. Amsterdam staat bekend om de schitterende grachten, sfeervolle winkelstraten en het Rijksmuseum. Daarnaast vindt u er het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds en het Anne Frank huis. Geniet van vele eet – en drink gelegenheden, historie en mooie winkelstraten. Ongeveer 10 km ten westen van Amsterdam komt u uit bij Haarlem. Haarlem is wat kleiner en intiemer dan Amsterdam en heeft een oud stadscentrum. Het is een uitstekende stad om te winkelen en de stad staat bekend om zijn vele restaurants, bruine kroegen en koffiebars. Ten westen van Haarlem ligt Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Bossen, duinen en strand vindt u hier allemaal. Er zijn zelfs resten van oude nederzettingen te vinden! Verken dit nationale park met één van de vele wandel- of fietsroutes. Voor strandliefhebbers zijn de dorpen Egmond aan Zee en Bergen aan Zee (ten noordwesten van Nationaal Park Zuid-Kennemerland) aanraders voor een dagje strand. Ongeveer 30 kilometer ten westen van Bergen aan Zee, zal u weer uitkomen bij Hoorn.

Zorgeloos reizen begint bij HAPPYCAR! Wij helpen u om een passende auto te huren voor een lage prijs bij Autoverhuur Hoorn!