Auto huren Milaan

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Milaan - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 09:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jul. 2020 09:40 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 11:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 11:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 11:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 11:33 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 11:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 jul. 2020 11:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Milaan

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Milaan:

4.4 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Bedankt voor de service
Huurauto beoordeling van Serana L.- 17 jul. 2015 12:47
(4.3 tot 5 )
Hoera voor happyCar
Huurauto beoordeling van Jenny O.- 19 jul. 2015 16:40
(4.6 tot 5 )
Omdat het zo goedkoop is heb ik een betere auto kunnen huren dan gedacht
Huurauto beoordeling van Rene P.- 19 jul. 2015 13:31
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Milaan

Milaan is de tweede grootste stad van Italië en de hoofdstad van Lombardije. De stad heeft ongeveer 1,35 miljoen inwoners en de gehele agglomeratie telt ruim 5,2 miljoen inwoners. Milaan is daarmee de grootste metropool van Italië en de 5e grootste van de EU. De stad is gelegen in het noorden van Italië, tussen twee andere grote steden in. Dit zijn Turijn en Venetië. Milaan is opgericht door de Insubres, een Keltisch volk. De stad werd later veroverd door de Romeinen en werd de hoofdstad van het West-Romeinse Rijk. In de loop der tijd werd de stad gedomineerd door de Spanjaarden, de Oostenrijkers en de Fransen. Dit veranderde echter toen in 1859 de stad uiteindelijk werd toegevoegd aan het nieuwe Koninkrijk Italië. U kunt in Milaan prachtige bezienswaardigheden bekijken en genieten van de Italiaanse cultuur. Met een huurauto weet u zeker dat u niks van deze prachtige stad mist. Bijzonder handig is de overname van uw huurauto direct bij de luchthaven van Milaan Airport.

Bezienswaardigheden in Milaan
Wanneer u in Milaan bent zult u versteld staan van de prachtige bezienswaardigheden, parken en musea. U kunt met een huurauto in Milaan gemakkelijk de stad verkennen en kijken naar wat de stad u te bieden heeft. Een van de meest mooie gebouwen van Milaan is de Duomo di Milano, de kathedraal van Milaan. De kathedraal is de 5e grootste kathedraal van de wereld en is gevestigd aan het Piazza del Duamo. De kerk dateert uit het jaar 1386 en was pas definitief klaar in 1950. Na de prachtige kathedraal kunt u een kijkje nemen aan het Teatro alla Scala, een theater dat dateert uit het jaar 1778. Het grootste deel van de beste Italiaanse opera-artiesten en veel van de beste zangers uit de hele wereld zijn tijdens de afgelopen 200 jaar in La Scala verschenen. Vandaag de dag is het theater nog steeds erkend als een van de toonaangevende opera en ballet theaters in de wereld en is de thuishaven van het La Scala Theater Koor, het Teatro alla Scala Ballet en La Scala Theatre Orchestra. Wat u ook zeker niet mag missen is de Porta Sempione, het monument voor de vrede. Het is een prachtige poort dat dateert uit het jaar 1838 en is gevestigd in het centrum van het Piazza Sempione. Wanneer u bij het Piazza Sempione bent, bent u vlak bij het Parco Sempione, een groot stadspark in Milaan. Het park is opgericht in 1888 en heeft een totale oppervlakte van 386.000 m². Het is gelegen in het historische centrum van de stad en dankt haar naam aan de Corso Sempione. De Corso Sempione is de belangrijkste doorgaande weg van Milaan, dat dateert uit de Napoleontische keizerrijk. Het park grenst aan de tuinen van het Kasteel Sforza en de Poort van de Vrede, twee van de prominente blikvangers van Milaan.

De bekendste winkelstraat van de stad heet Via Monte Napoleone. Hier zitten winkels van alle bekende modemerken. Echter liggen de prijzen hier beslist niet laag. De grootste winkelstraat van Milaan en van Europa heet Buenos Aires. De meeste winkels zijn, hoe kan het ook anders, kledingwinkels. De prijzen zijn hier wat aangenamer. Bent u moe geworden van al dat winkelen? Heeft u honger en dorst gekregen? Ook hier zitten genoeg terrasjes en restaurants in de buurt om even lekker uit te rusten.

Met de huurauto door Milaan
Wanneer u wat anders wilt zien dat Milaan is dit met autohuur natuurlijk goed mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Genua, een prachtige stad aan de Ligurische Zee. Hier zijn prachtige stranden en beeldschone bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt naar het prachtige Piazza de Ferrari het hoofdplein van Genua. Het plein is gelegen in het hart van de stad tussen het historische en moderne centrum. Piazza De Ferrari staat vooral bekend om haar prachtige fontein, die in de afgelopen jaren werd gerestaureerd samen met een belangrijke restyling van het plein. Naast het plein kunt u naar het Dodge’s Palace, de Kathedraal van San Lorenzo en het Koninklijk Paleis. In Milaan valt er ontzettend veel te beleven, u hoeft zich geen moment te vervelen. Met een huurauto in Milaan kunt u uw eigen belevenissen bepalen en gaan en staan waar u dat wilt!