Auto huren Cardiff

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 23 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cardiff - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 06:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 06:50 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 06:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 06:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cardiff

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cardiff:

4.5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Super goede service! Alles is zonder problemen verlopen en heb een zorgeloze vakantie gehad! Volgende keer boek ik weer bij happycar!
Huurauto beoordeling van Fatima S.- 17 jul. 2015 06:07
(4.6 tot 5 )
De beste website voor huurauto's!
Huurauto beoordeling van Jeroen S.- 18 jul. 2015 15:57
(4.7 tot 5 )
Wat fijn dat we op korte termijn toch een auto konden boeken via happycar
Huurauto beoordeling van Karen M.- 18 jul. 2015 20:28
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cardiff

Cardiff is de hoofdstad van Wales en rond 1093 ontstaan. De stad ligt aan het Bristolkanaal en biedt haar bewoners en bezoekers een keur aan winkel- en uitgaansgelegenheden, musea en andere vormen van vermaak. U zou ervoor kunnen kiezen Wales vanuit Nederland per auto te bezoeken. Echter een reis per vliegtuig brengt tijdswinst met zich mee. De keerzijde is dat u ter plaatse geen eigen vervoer heeft en dat is jammer wanneer u in een omgeving bent waar zoveel te zien is. Een keuze voor autohuur in Cardiff lost dit op en geeft u de vrijheid om alle bezienswaardigheden van je vakantiebestemming te onderzoeken. Voor een Rental Car in Cardiff kunt u onder andere terecht bij Argus, CarDelMar en EasyAuto. De hoveelheid aan bedrijven in autoverhuur in Cardiff maakt een prijsvergelijk ter plaatse lastig. Wanneer u de website van HAPPYCAR bezoekt, kunt u daar vaststellen welk aanbod voor u de beste deal is. HAPPYCAR is een onafhankelijke partij en u weet dus zeker dat u de scherpste prijs betaalt.

 

Ontdek Cardiff

Cardiff ontleent haar naam aan het Normandische kasteel, Cardiff Castle, dat bij het ontstaan van de stad in 1093 de kern vormde. Langdurig was sprake van een klein stadje en pas in 1905 kreeg Cardiff stadsrechten. Cardiff Castle is tegenwoordig geopend voor publiek, maar vormt niet meer het echte hart van de stad. Vanuit het huidige stadscentrum moet u een afstand van bijna vier kilometer overbruggen om er te komen. Dat is te belopen, voor echt comfort en optimale bewegingsvrijheid is autohuur in Cardiff aan te raden. Wanneer u, naast Cardiff Castle, bijvoorbeeld, het Victoriaanse Park Roath Park wilt bezoeken maakt u nog meer kilometers. Wilt u bovendien het oude kasteel waarin het UWC Atlantic College gevestigd zien, dan is de snelste route die via de autoverhuur in Cardiff. Winkelen of een museum of restaurant bezoeken in het stadscentrum kunt u makkelijk lopend doen.

 

Met een huurauto Cardiff ontdekken

Het stadscentrum van de Cardiff is compact, maar de gehele stad beslaat een oppervlakte van circa 140 vierkante kilometer. Ook wanneer u in topvorm bent, bent u op enig moment dus wel klaar met wandelen. Er rijden bussen, treinen en een waterbus in en om de stad. Het meest praktisch is echter om te beschikken over een huurauto. Die keuze maakt het je mogelijk je eigen programma samen te stellen en vooral die plaatsen in de stad te zien, die u de moeite waard vindt. Saint Fagans National History Museum, bereikt u met uw Rental Car in Cardiff zonder moeite. Daar kunt u bekijken hoe de plaats er in de 17de eeuw uitzag. Bent u een rugby-liefhebber en bedenkt u ineens dat in de stad het Millennium Stadium ligt, dan rijdt u hier onbezorgd heen. Mobiel als u bent bezoekt u, in de volgorde die u het beste uitkomt, willekeurig welk park, museum, theater of andere bezienswaardigheid op de meest relaxte manier.

 

Rondreis door de regio Cardiff

Wanneer uw geen citytrip maakt maar u langduriger in de stad verblijft, dan mag een tour door de omgeving niet in je programma ontbreken. Het landschap van Wales is groen en heuvelrijk en een rit door het achterland voert u langs diverse kastelen en burchten. Het Brecon Beacons National Park, met vele outdooractiviteiten, ligt op een afstand van iets minder dan 70 kilometer en is dus goed te bereiken met uw huurauto uit Cardiff. Hoewel u in dat geval meer van Engeland dan van Wales ziet, is een optie ook met je auto van de autoverhuur in Cardiff naar Londen te rijden en een grote variëteit in landschappen te doorkruisen. De kortste route beslaat een afstand van circa 240 kilometer en in dat geval wil je waarschijnlijk vanuit Londen naar Nederland reizen. Dat kan, want je kunt je Rental Car uit Cardiff ook bij een kantoor in Londen inleveren. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Airport Londen Stansted. Een andere populaire bestemming in de buurt is Birmingham. Heeft u dergelijke plannen? Dan kan ook in dit geval het prijsvergelijk van HAPPYCAR je op het spoor zetten van aanbieders met de meest concurrerende prijzen. De conclusie is hoe dan ook, dat een huurauto u comfort en flexibiliteit biedt en goed inpasbaar is in ieder reisprogramma.