Auto huren China

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10€ voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100€)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in China

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in China:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Wij wouden nog wat aanpassen aan onze boeking,even gebeld en ging zonder problemen!
Huurauto beoordeling van Marianne E.- 18 jul. 2015 06:13
(4.9 tot 5 )
Heel goed gehuurd bij HappycAR
Huurauto beoordeling van Greet. A.- 19 jul. 2015 03:09
(4.6 tot 5 )
De autoverhuur van mijn vertrouwen: HAPPYCAR!! Snelle en vriendelijke service.
Huurauto beoordeling van Edwin H.- 18 jul. 2015 06:31
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in China

China is een schitterend land vol van cultuur en natuur. Om optimaal van uw vakantie te genieten is een huurauto in China de ideale optie. Flexibiliteit is immers van groot belang in zo'n land en wat dacht u van het comfort? Geen trein of bus maar gewoon uw eigen vervoersmiddel. Gelukkig vindt u bij HAPPYCAR alles wat hiervoor nodig is. Bekende huurbedrijven zoals Rental Cars, Avis en Car Del Mar zijn allemaal opgenomen in de prijsvergelijker HAPPYCAR. Hier wordt de auto gevonden om er een onvergetelijke vakantie van te maken. In het onderstaande overzicht geven wij u alvast de leukste bezienswaardigheden en tips voor deze reis!


Ontdek China

China is een schitterend land en is qua inwoners het grootste land ter wereld. Op veel gebieden laat China duidelijk historische sporen achter. Het is bijvoorbeeld de thuishaven van verscheidene uitvindingen die wereldwijd beroemd zijn geworden. Denk hierbij aan de klok, het kompas en natuurlijk papier. Naast deze rijkdommen heeft het ook een speciale cultuur. Eigen gebruiken staan hier centraal en daarom heeft het land ook een andere horoscoop, eetgewoontes en zelfs de kalender is hier niet hetzelfde. Het nieuwe jaar wordt namelijk op een geheel andere datum gevierd. Op het gebied van natuur kent het land veel varianten. Zowel bergen, regenwoud als woestijnvlaktes zijn te bezichtigen. Met een huurauto wordt het in ieder geval mogelijk om van alles wat mee te krijgen. De bekendste bezienswaardigheid is natuurlijk de Chinese muur. Met een lengte van 6200 kilometer is dit lange tijd de bescherming geweest van het keizerrijk. De eerste delen zijn ruim tweehonderd jaar voor Christus gelegd. Het station op de luchthaven van Peking biedt een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.


Met een huurauto China ontdekken

Het kan lastig zijn om een startpunt te bepalen voor uw reis vanuit dit enorme land. Om die reden beginnen we met het meest bekende bezienswaardigheid van dit land. Hiervoor gaan we naar de Terracottaleger in Xi'an. Hier is de meest bekende attractie die het land te vinden. De terracottaleger is van keizer Qin Shi en bestaat uit duizenden krijgers, paarden en ruiters met strijdwagens die over drie grote hallen zijn verspreid. Met een geschikte huurauto is het natuurlijk een stuk makkelijker om van plaats tot plaats te reizen. Want naast dit indrukwekkende museum zij er nog verschillende andere attracties. Denk bijvoorbeeld aan het historische dorp Banpo en nog veel meer museums die hier gelegen zijn. Vanuit deze unieke bestemming gaan we door naar Yangshuo. Gelegen in het karstgebergte is dit een van de mooiste gebieden die het land kent. Het is dan ook niet vreemd dat dit een van de meest toeristische gebieden is. Naast fietsen en wandelen kan de omgeving ook met de boot of auto bezichtigd worden. De Li-rivier die hier loopt is ook erg mooi. In ieder geval zal het vanuit uw huurauto een stuk makkelijker worden om deze wonderschone plaatsen te bezoeken.


Rondreis door de regio in China

Met uw huurauto via HAPPYCAR kan de rondreis door China beginnen. We starten daarom in Datong bij het hangende klooster dat de naam Datong draagt. Daarnaast zijn de Yungang grotten ook een erg aantrekkelijke bezienswaardigheid. We gaan hierna door naar het traditionele dorpje Pingyao. Achter de stadsmuur bevindt zich het eeuwenoude centrum vol charme. Wanneer u hier binnen stapt lijkt het net alsof de tijd even stil blijft staan. Versierde huizen, tempels en musea maken het gehele beeld af. In het centrum van de stad is een autovrije zone. Toch is het erg prettig om hierheen te reizen met een eigen auto van HAPPYCAR. Met honderden kleine winkeltjes is het hier uiterst gezellig. Wat overigens open is tot in de late uurtjes. Als laatste mogen we natuurlijk niet de Chinese muur voorbijgaan. Deze leidt vanuit een groot fort ten oosten van Peking tot aan Lop Nur. Meer dan tweeduizend jaar geleden werd de originele muur gebouwd. Het Chinese rijk werd destijds verenigd onder leiding van Qin Shi. De eerste muren werden opgebouwd vanuit klei en leem. Pas later werden stevige bakstenen toegepast zodat het mogelijk werd de uitkijktorens boven op de muur te bouwen. U kunt de muur op verschillende plaatsen bekijken en is met uw huurauto heel eenvoudig. Ervaar het gemak van een eigen auto en ga naar HAPPYCAR.