Auto huren Brugge

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Brugge - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 06:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 06:13 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 01:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 01:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 01:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 aug. 2020 01:20 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 sep. 2020 10:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 sep. 2020 10:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brugge

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brugge:

4.7 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Lekker makkelijk geboekt via HappyCar
Huurauto beoordeling van Lisa H.- 17 jul. 2015 20:32
(4 tot 5 )
Een fijne vakantie gehad met een huurauto van Happycar.
Huurauto beoordeling van Peter S.- 19 jul. 2015 14:12
(5 tot 5 )
Advies gevraagd aan het service team, en daarna ook geboekt via HappyCar super.
Huurauto beoordeling van Jamie L.- 20 jul. 2015 15:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Brugge

De stad Brugge in het Vlaamstalige België is vooral beroemd om haar prachtige historische gebouwen, bij een bezoek aan de eivormige stad kunt u deze dan ook absoluut niet missen. De stad wordt dan ook vaak gezien als een alternatieve romantische vakantiebestemming in plaats van bijvoorbeeld Parijs. In Brugge kunt u heerlijk wandelen en genieten van het historische centrum, naast dit centrum heeft Brugge ook nog een speciale handel in zeep. Brugse zeep behoort tot een van de fijnste en zo niet meest aromatische ter wereld. Het is een extra fijne stad om heerlijk door heen te wandelen aangezien het autoverkeer uit de binnenstad wordt gemeden. Wanneer u wel graag met de auto verder wil, kunt u net iets buiten het centrum van Brugge een auto huren met misschien wel autoverhuur Brugge. Voor degene zonder last van hoogtevrees kunt u in Brugge zelf het Belfort beklimmen waar u boven in de toren getrakteerd wordt op een wonderschoon uitzicht over de historische stad van Brugge. De historie van Brugge gaat overigens terug tot de 2e eeuw na Christus toen bevond zich op de plaats van Brugge een Romeinse Nederzetting. In de 14e eeuw floreerde Brugge en had de stad 46.000 inwoners, voor de tijd zeer veel. De binnenstad kreeg een stadsmuur inclusief poorten waarvan er vandaag de dag nog maar twee overeind staan.


Ontdek Brugge

Veel gebouwen stammen uit de periode van rond de 14e eeuw toen de stad haar hoogtijdagen beleefden, de enorme verrijking van de stad zorgde er ook voor dat er vele handelaren, kunstenaars en vorsten naar de stad trokken om hier hun residentie stad van te maken. De dood van Maria van Bourgondië in 1482 zorgde echter voor een keerpunt in de geschiedenis van Brugge en al snel trokken velen zich terug uit Brugge, de stad was geen internationale handelsmetropool meer en raakte in verval. De Spaanse koning heerschappij van 1592 tot 1731 hielp ook niet bepaald en sleurde de stad een zowaar nog donkerdere periode in. Toen de Nederlanders het overnamen werd het er niet veel beter op en was de stad ook wel de ar mste stad in de Nederlanden, zelfs de industriële revolutie bracht geen soelaas. Toen uit eindelijke het historische erfgoed en werd ontdekt, er een zeehaven bij Zeebrugge werd gebouwd en de Tentoonstelling van de Vlaamse Primitieven in 1902 er werd gehouden was er eindelijk een teken van ommekeer. Tijdens de twee wereldoorlogen die over Europa zijn geraasd bleef Brugge bijna onbeschadigd omdat de stad weinig strategisch belang had om in te nemen of the bombarderen.


Met uw huurauto Brugge verkennen

Als u een liefhebber bent van charmante authentieke steden, dan bent u in België aan het goede adres. Neemt u nou de hoofdstad van België, Brussel. De stad van Manneken Pis is een echte cultuurstad met oneindig veel bezienswaardigheden en tal van musea. Het pronkstuk van deze stad is de Grote Markt met het raadhuis, het Broodhuis en talrijke gildehuizen, die 's avonds verlicht zijn. Als u van musea houdt bent u in Brussel aan het goede adres. In Brussel vindt u namelijk meer dan 80 musea. Antwerpen is de tweede grootste stad van België en ligt op de oever van de Schelde. Antwerpen is een echte havenstad, een rondvaart door de haven is dan ook een echte aanrader. Bezoekt u verder zeker de bekende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Sint-Pauluskerk, Rubenhuis en het vleeshuis. Naast alle culturele activiteiten kunt u ook uitgebreid winkelen in Antwerpen. Dit doet u in de Meir, de beroemdste winkelstraat van Antwerpen.


Heeft u even genoeg van de vele verschillende steden, geniet u dan van de prachtige natuur die België te bieden heeft. Wanneer u met een huurauto door België rijdt dan mag u natuurlijk de Belgische Ardennen niet missen! De Ardennen strekken zich uit over het oosten van België, Noord-Luxemburg en een klein deel van Frankrijk. De Ardennen kenmerkt zich door het diverse landschap. Zo vindt u er uitgestrekte bosgebieden met een heuvelachtig landschap. Deze landschappen vormen het leefgebied van vele wilde dieren, waaronder herten, roofvogels en wilde zwijnen. De hoogste heuvel van dit prachtige landschap is het Signaal van Botrange, waarvan de top op 693 meter is gelegen. Bezoekt u bijvoorbeeld de Grotten van Han en het Labyrinth van Barvaux. In de Ardennen vindt u ook prachtige kleine dorpjes.


Op rondreis door België met uw huurauto

Als u van afwisseling houdt dan is een rondreis met een huurauto in Brugge de ideale oplossing. De hierboven genoemde bezienswaardigheden zijn allemaal stuk voor stuk de moeite waard. De prachtige natuur die België te bieden heeft in combinatie met de steden maken het land tot iets wat u in uw leven gezien moet hebben. De makkelijkste manier om het land te ontdekken is wanneer u met een huurauto door België trekt. Uw kunt zo zelf uw route uitstippelen en stoppen op de mooiste plekjes van België. Autohuur in Brugge geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.