Auto huren Kosovo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kosovo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 05:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 05:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 05:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 feb. 2020 05:12 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kosovo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kosovo:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Ik ben erg tevreden met de bemiddeling van Happycar.
Huurauto beoordeling van Anna L.- 21 jul. 2015 07:20
(4.6 tot 5 )
Met twee personen hebben we de auto bestuurd, dit was geen probleem zeker niet omdat we makkelijk een tweede bestuurder konden bijboeken.
Huurauto beoordeling van Nadya H.- 21 jul. 2015 05:21
(4 tot 5 )
Happy car heeft aan al onze wensen voldaan met ene huur auto
Huurauto beoordeling van Rop O.- 21 jul. 2015 16:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kosovo

Kosovo is een regio die zich in het zuidoosten van Europa bevindt. De hoofdstad van die regio is Pristina. Door politieke conflicten in het verleden, zijn de 1,8 miljoen inwoners van Kosovo een mix van allerlei verschillende culturen. Het jongere deel van de bevolking verdeeld zich in urbane en landelijke regio´s. Wie de reis naar Kosovo begint, beloofd veel wonderschone landschappen, historische architectuur en moderne stadswijken te zien. Een goed idee om deze plekken te bekijken met een huurauto via HAPPYCAR! Deze plekken zijn namelijk alleen goed te bereiken met een auto, omdat de gebieden met grote afstanden uit elkaar liggen. ´

 

Ontdek Kosovo

Een goed startpunt van uw verblijf in Kosovo is de hoofdstad Pristina. Direct na aankomst ziet u gelijk al dat Kosovo een regio is met vele tegenstellingen. Zo ziet u eerst traditionele gebouwen met daarnaast historische plaatsen. Het urbane deel beschikt over vele interessante musea en een verscheidenheid aan monumenten. Het klimaat in Kosovo is het gehele jaar redelijk mild. In de wintermaanden ligt de temperatuur gemiddeld rond de 10 °C en in de zomer ligt dit rond de 26 °C. Dit maakt Kosovo voor een familievakantie een ideale vakantieplek! De wijd uitgestrekte natuurlandschappen zijn voor wandelingen en outdoor-activiteiten ook ideaal. Als u optimaal gebruik wilt maken van het gediverseerde aanbod van de regio, profiteert u het meest wanneer u gebruik maakt van het comfort die een huurauto via HAPPYCAR u biedt. Voor aanvang van uw reis kunt u eenvoudig een passende huurauto via de website van HAPPYCAR vinden. Of u nu een kleine bus of een jeep wenst, aanbieders zoals Avis, AutoEurope en Europcar hebben voor u een groot aanbod. Zo vindt u altijd het aanbod dat het beste bij u past.

 

Auto huren in Kosovo

In Pristina bevindt zich de bekendste nationale bibliotheek van het land. De moderne architectuur van het land zorgt voor verschillende meningen. Echter is de bibliotheek zeker een bezoek waard! Wie geluk heeft kan de mooie exposities bezoeken die van tijd tot tijd staan opgesteld in de bibliotheek. Na een bezoek aan de bibliotheek, zijn er veel musea in de binnenstad te ontdekken. De Albanische cultuur en de geschiedenis van het land worden uit verschillende punten belicht en uitgelegd. De binnenstad kan zonder problemen bekeken worden met een huurauto. Een mooie afsluiter van de dag is het Kajala kasteel. Gelegen op een heuvel net buiten de stad, geniet u hier van een wonderschone zonsondergang. Voor wie de reis door Kosovo, en de vele steden in de omgeving, niet via het openbaar vervoer bekijken wilt, is een huurauto een uitstekende optie. Zo bent u mobiel en kunt u gaan en staan waar u wilt!

 

Rondreizen met uw huurauto door Kosovo

In minder dan 2 uur zijn alle vier de grenzen van Kosovo te bereiken. Wanneer u geïnteresseerd bent in historische plekken is de patriarchaat van Pec een interessante kerk. Daar ervaart u alle belangrijke informatie over de actuele geschiedenis van de regio. De kerk op zich is een wonderschoon bouwwerk, dat op een bijzonder plek gelegen is. Wanneer u in Pec bent, is het ook zeker een aanrader om de binnenstad te bezoeken. Anders dan in de hoofdstad, bevinden zich hier bijna geen moderne invloeden op de architectuur van de gebouwen. De aangrenzenden landen zijn Albanië, Macedonië, Servië en Montenegro. Vanuit Kosovo kunt u deze landen eenvoudig bezoeken. Een huurauto vanaf de luchthaven van Pristina is het eenvoudig uw weg vinden in de regio Kosovo. Vanaf de luchthaven kunt u eenvoudig uw bezoek plannen om de geliefde plekken te bezoeken.