Auto huren Quito

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 22 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Quito - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:25 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:25 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2020 08:25 uur.

Beoordeling autoverhuur in Quito

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Quito:

4.6 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Zeer fijn dat alles overzichtelijk onder elkaar staat.
Huurauto beoordeling van Frank V.- 17 jul. 2015 13:05
(4.5 tot 5 )
Voor mijn zaken reizen heb ik vaak een auto nodig maar, will er niet te veel aan uitgeven, happycar dus.
Huurauto beoordeling van Barend W.- 18 jul. 2015 18:04
(4.3 tot 5 )
Veel tijd en geld bespaard door met happycar te boeken
Huurauto beoordeling van Dennis J.- 18 jul. 2015 10:59
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Quito

Ontdek het Latijns Amerikaanse temperament in de hoofdstad van Ecuador. De ligging van de stad is uniek, ze ligt namelijk op 2850 meter hoogte tussen 14 deels actieve vulkanen dus, neem eerst een keer diep adem, want in deze stad komt u wellicht in ademnood. Maar dat is gelukkig niet alleen door de hoogte, ook door de ongebreidelde schoonheid van het historische centrum, de basiliek en het Pannecilio een heuvel in Quito met een 45 meter hoge aluminium madonna die over de stad waakt. 's Avonds ontdekt u het Latijns Amerikaanse ritme van de Salsa in het tot de verbeelding sprekende nachtleven van de wijk “La Mariscal”. Hier kunt u het overigens ook rustiger aan doen en op “Plaza Foch” kunt gaan zitten voor een heerlijke “Ceviche”, een lokaal visgerecht. Dit kan natuurlijk niet zonder een “Cerveza fria” oftewel een koud biertje.

U kunt in Quito een auto huren om deze stad te ontdekken en hier verder mee te rijden door het fascinerende en spectaculaire  Ecuador.

Los Quiteños
De mensen uit Quito worden ook wel de quiteños genoekd: een liefkozende naam voor de mensen uit deze stad. Wanneer u in deze stad bent mag u het prachtige uitzicht over de stad vanaf het eindstation van de Teleferico, een kabelbaan die u de Pinchincha op voert tot 4050 meter, niet missen. Weer terug in de stad zelf kunt u op de Mercado een artisenal van allerhande typisch Ecuadoraanse en Latijns Amerikaanse souvenirs vinden: van coca bladeren tot alpaca wollen kleding. Ook kunt u met een huurauto van HAPPYCAR naar de grootste markt van Ecuador rijden. Deze bevindt zich in Otavalo, waar het aanbod nog uitgebreider is en u onderweg door een prachtig stukje Andes gebergte rijdt.

Dwars door Ecuador
Rijdt u zuidelijk als een echte avonturier door en over de Andes de Pan-American Highway af richting Peru of gaat u richting de Kusten van de Stille Oceaan via prachtige binnen jungles, stopt u in Mindo waar u de Jungle kunt beleven zonder dagen onderweg te hoeven zijn. Reist u verder via Santa Domingo waar u de Tsáchilas stam in levende lijven nog in de originele klederdracht kunt zien en wellicht mee doen in een heling. Wanneer u weer verder rijdt in uw huur auto kunt u naar de stad Esmeraldas waar u vanaf het strand een prachtige zonsondergang mee maakt of misschien wanneer u in het juiste seizoen komt zelfs walvissen kunt spotten.

Zuidelijk met de huur auto vanuit Quito
Of gaat U zuidelijk via Latacunga, Ambato, om in Rio Bamba de enige trein in Ecuador over de “Nariz del Diablo” te nemen ofwel de Neus van de Duivel. Het aanleggen van deze spoorlijn heeft vele levens gekost en dat is ook niet verassend met de Andes als terrein. De trein moet op deze spoorlijn zowel voor als achteruit rijden om de zogenaamde “Switch Backs” te kunnen nemen. Aangezien normale bochten geen optie waren in het ruige terrein. Vanuit hier reist u via Ingapirca, een prachtige Inca ruïne die ook wel het Macchu Picchu van Ecuador genoemd wordt. Vanuit hier rijdt u verder naar de historische koloniale stad Cuenca waar u de vriendelijkheid van de mensen en de prachtige nog overgebleven Spaanse architectuur niet kan ontgaan het historische centrum van Cuenca is een van de plaatsen in Ecuador die u niet mag missen deze stad wordt daarnaast ook wel het Athene van Ecuador genoemd.

Een huurauto in Quito biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt in Ecuador. Wilt u richting de jungle rijden of het Andes gebergte zien? Wilt u zuidelijk gaan richting de parel van de architectuur in Ecuador Cuenca? Met een huurauto bepaalt u uw eigen rit en ontdekt u het land op een geheel nieuwe manier. Bespaar uzelf een hoop stress en tijd en huur uw auto vooraf via HAPPYCAR.nl.