Auto huren Edinburgh

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Edinburgh - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 01:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 01:41 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 01:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 01:41 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 01:41 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 apr. 2020 01:41 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2020 03:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 apr. 2020 03:10 uur.

Beoordeling autoverhuur in Edinburgh

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Edinburgh:

4.4 tot 5 (767 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Super snel en goeie prijzen
Huurauto beoordeling van Bianca S.- 14 mei 2017 13:55
(4.5 tot 5 )
snelle verwerking
Huurauto beoordeling van Demianus Urbanis U.- 30 okt. 2018 09:49
(5 tot 5 )
Duidelijke behulpzame site
Huurauto beoordeling van Roy F.- 17 dec. 2018 15:10
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Edinburgh

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, dat is de plek waar u naartoe wilt! Gaat u voor zaken, of heeft u een vakantie gepland? U heeft uw reis voorbereid, het verblijf is geboekt en dan komt bij u misschien de vraag op hoe u het beste alles kunt bezoeken wat u van plan was te zien. Edinburgh is groot en ook de omgeving van Edinburgh heeft voldoende interessants om te bezichtigen. Openbaar vervoer is een optie, maar u voelt misschien meer voor de vrijheid die u heeft als u beschikt over eigen vervoer. U overweegt om een auto te huren, maar bent u goed op de hoogte van het aanbod ter plekke? Als er lokale acties zijn of arrangementen, hoe komt u daar dan achter? HAPPYCAR, een vergelijkingssite voor de autoverhuurbranche, is u hierbij graag van dienst. HAPPYCAR is op de hoogte van het plaatselijke aanbod van Hertz, Avis of Europcar. Heel eenvoudig, achter uw computer vanuit het comfort van uw eigen huis, kunt u HAPPYCAR raadplegen nog voor uw vertrek. Als u aankomt in Edinburgh, bent u verzekerd van het meest passende aanbod van een rental car te Edinburgh.

Ontdek Edinburgh

Edinburgh is een stad die werkelijk geschiedenis ademt. Sinds 1437 is het de hoofdstad van Schotland en de vaak woelige Schotse geschiedenis is overal terug te vinden. De grote trekpleister is ongetwijfeld Edinburgh Castle. Veel historische bezienswaardigheden zult u aantreffen in en rond The Royal Mile, die vanaf Edinburgh Castle door het oude stadscentrum loopt. Ook de kathedraal St. Giles Cathedral moet u gezien hebben. Edinburgh biedt de liefhebber van de levende natuur Edinburgh Zoo en de Royal Botanical Gardens. Wie zin heeft in een dag goed winkelen, zal Princess Street niet over mogen slaan. Liefhebbers van geschiedenis en musea kunnen terecht in de National War Museum in Edinburgh Castle, de Scottish National Gallery of Modern Art, of wellicht de National Gallery of Scotland. In Edinburgh is zoveel te ontdekken dat een huurauto in Edinburgh echt de meest efficiënte en comfortabele manier van vervoer is om alles te kunnen zien.

Auto huren in Edinburgh

Stap in uw huurauto van autoverhuur Edinburgh en maak u op voor een ontdekkingsreis die u van Edinburgh Castle via de Royal Mile voert naar Hollyrood Palace, langs St. Giles Cathedral. Parkeert u hem veilig wanneer u een wandeling door de Royal Botanical Gardens wilt maken, of de catacomben en geheime gangen van The Real Mary King’s Close wilt verkennen. Luistert u vooral vol aandacht naar de mysterieuze verhalen die uw gids u zal vertellen. Duik daarna het bruisende nachtleven in met een bezoek aan The Liquid Room of Sin Club & Lounge in een oude verbouwde kerk. Edinburgh, net als de rest van Schotland is natuurlijk niets zonder whisky. Een bezoek aan de Scotch Whisky Heritage Centre, daar zou u echt tijd voor moeten inruimen. Voor uitstekend eten kunt u terecht bij sterrenrestaurant 21212 of Angels with Bagpipes. De visliefhebber kiest welicht voor Fishers in the City. Als u wilt winkelen, slaat u dan 21st Century Kilts niet over. Uw huurauto in Edinburgh is de snelste en meest comfortabele manier van voortbewegen in deze stad vol bezienswaardigheden.

Een reis naar Perth is ook absoluut de moeite waard.

Rondreis door de regio van Edinburgh

Als u een golfliefhebber bent, weet u dat u in Schotland uw hart kunt ophalen. Liefhebbers van natuurschoon kunnen zich verheugen op een trip naar Loch Lomond and The Trossachs National Park, waar ze kunnen genieten van het ruige Schotse landschap en een van de bekendste lochs, of meren. De heuvels en bergen vragen om een flinke wandeling en als u niet te veel lawaai maakt en geluk heeft, zult u oog in oog komen te staan met het wild, dat hier in grote getale voorkomt. Rijd op de terugweg naar Edinburgh rustig een smal weggetje richting een klein dorpje in, waar u in een lokaal restaurant toch echt Schotlands nationale gerecht, haggis, zou moeten proberen. De streek rond Edinburgh, the Lothians, staat ook bekend om zijn historische kastelen, waaronder Dirleton Castle, het imposante Tantallon Castle, of Crichton Castle. Het somber ogende Blackness Castle, dat ooit de functie van gevangenis had, is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde East Midlands.

Edinburgh en omgeving hebben zoveel te bieden; met een huurauto is dit het efficiëntst te doen.