Auto huren Geel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Geel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 01:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 01:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 01:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 01:18 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 01:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 01:18 uur.

Beoordeling autoverhuur in Geel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Geel:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Autoverhuur zonder gedoe, heel makkelijk een auto geboekt happycar bedankt.
Huurauto beoordeling van Hanneke S.- 20 jul. 2015 02:09
(4 tot 5 )
HAPPYCAR was een hele positive ervaring voor ons
Huurauto beoordeling van albert W.- 20 jul. 2015 00:31
(4.9 tot 5 )
Zeer te spreken over de snelheid van werken bij Happycar
Huurauto beoordeling van Amy C,- 19 jul. 2015 04:39
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Geel

Autohuur Airport Geel

In het Noorden van België in de de provincie Antwerpen ligt de stad Geel. Deze stad is tot stand gekomen in het jaar 1985 waar het daarvoor nog enkel een gemeente was. Met ruim 39.000 inwoners is Geel een rustige stad die een rijke geschiedenis kent en waar tot op de dag van vandaag nog vele elementen van terug te zien zijn. Via Autoverhuur Geel is het mogelijk om al deze elementen stuk voor stuk te bekijken. Met een huurauto Geel ontdekken is een geweldige manier om het prachtige landschap maar ook de historische gebouwen en de stad te verkennen. De naam Geel is afkomstig van de Germaanse woorden 'Gelba' wat geel betekent en 'Lo' wat bosjes op hogere grond betekent. Bosjes op hogere grond, dat is een kenmerkende naam voor de stad. Via Rental Car Geel via HAPPYCAR is het nu pas echt mogelijk om elk detail van de stad te bekijken.

Ontdek Geel


Geel staat bekend om het rijke grondgebied. Er zijn vele vondsten gedaan uit bijvoorbeeld de ijzertijd en de steentijd. In het jaar 1795 werd de gemeente Geel binnengevallen door Frankrijk en volgde een samenvoeging met de Noordelijke Nederlanden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden er vele bloederige gevechten gevoerd in Geel en een van de meest heftige gevechten vond plaats in het jaar 1944 waarna België werd bevrijd. Omdat vele gezinnen hulp bieden aan militaire en burgerslachtoffers kreeg Geel de naam "Bamharige Stede", een naar die tot op de dag van vandaag nog met trots wordt gedragen.

Je zal er zeker geen spijt van krijgen als je besluit om via Autoverhuur Rental Car Geel de stad te gaan verkennen. Doordat er over de jaren heen vele culturen hun invloed hebben gehad op geel, zijn er vele verschillende culturele invloeden nog duidelijk zichtbaar, bijvoorbeeld in de evenementen die er worden georganiseerd. Hierbij kan je denken aan de Yellowstock festival of de Reggae Geel festival. Kenmerkend voor de stad is de rust die het uitstraalt. Naast de culturele invloeden is ook een groot gedeelte van de geschiedenis van de oorspronkelijke gemeente bewaard gebleven. Er zijn parkeergelegenheden genoeg waardoor je makkelijk met een Huurauto Geel kunt ontdekken.

Met Autoverhuur Geel de stad verkennen

Met autohuur Geel kun je genieten van een heerlijke trip in de mooie stad waarbij de verschillende restaurants je niet mogen ontbreken. Een bezoek aan een van de visrestaurants of de Italiaanse restaurants is een echte aanrader aan het einde van een dag waarin je veel hebt mogen ontdekken. Met een gemiddeld temperatuur van rond de 20 graden in de zomer en koudere temperaturen van rond het vriespunt in de winter, is Geel een goede plek om te zijn als je niet gesteld bent op extreme weersomstandigheden. Met een divers landschap waaronder leuke winkelstraten en prachtige stukken natuur, is het echt de moeite waard om Geel een bezoek te brengen.

Als je met een huurauto Geel een bezoek brengt dan zal je merken dat je je vele nostalgische gebouwen tegemoet rijdt. Deze zijn niet alleen van de buitenkant prachtig om te zien maar velen zijn ook opengesteld voor publiek. De kerken zoals de Sint-Amandskerk en de Sint-Dimpnakerk zijn voorbeelden van kerken die echt kenmerkend zijn voor de stad en het aangezicht. Ze weerspiegelen de middeleeuwse architectuur en dat van de eeuwen daarna. Het station van Geel is gebouwd in het jaar 1878 en dit weerspiegeld weer de Industriële elementen in de stad. Voor echte trillseekers is het een aanrader om de vleermuiskelder te bezoeken. Deze kelder was eerst een adellijk graf. Met een autoGeel ontdekken wordt een echt avontuur.

Rondreis door de regio Geel

Via autohuur Geel ben je mobiel en is het dus mogelijk om de omliggende plaatsen in de regio te bezoeken. Wat denk je van het altijd gezellige Antwerpen? Deze grote stad ligt ten Westen van Geel en is makkelijk te bereiken. Houd je meer van natuur? Dan kan richting het Bosland dan ten oosten ligt van de stad Geel. Waar je ook heen reist, je dag kan niet meer stuk!

Wij wensen je zeker een hele fijne reis toe!