Auto huren Cadiz

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cadiz - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 08:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 08:18 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 jun. 2020 09:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 jun. 2020 09:37 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 08:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 08:18 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cadiz

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cadiz:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Een mooiere wagen dan mijn eigen gehuurd via HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Eric. S.- 19 jul. 2015 22:08
(4.5 tot 5 )
HappyCAR heeft geleverd wat het zou moeten leveren, maar door de vriendelijke en goede service willen wij ze toch nog even een warm hart toe dragen.
Huurauto beoordeling van Jens K.- 19 jul. 2015 17:27
(4.7 tot 5 )
was zeer te spreken over me huur auto!
Huurauto beoordeling van Babs R.- 19 jul. 2015 13:59
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cadiz

Cadiz, een haast on-Europese stad in Europa

Cadiz is een stad in Spanje met een rijke geschiedenis van veroveringen, bloei, verval en heropleving. Gelegen op een klein schiereiland, werd deze stad sinds haar stichting in 1100 v. Chr. bewonderd en begeerd door talloze landen en machtshebbers. Zo werd de stad in de loop der eeuwen veroverd en bezet door Romeinen, Visigoten, Moren en uiteindelijk Castilië. De stad kende haar grootste bloei na de expedities van Columbus en als thuisbasis van de zilvervloot. Deze stad, bekend en beroemd door haar expeditielust, verkent u natuurlijk in stijl, en door middel van een huurauto.

 

Levend verleden

Cadiz eert en koestert haar rijke geschiedenis, die prominent aanwezig is in alle aspecten van deze stad. Een bezoek aan de oude binnenstad met haar smalle straatjes, gelegen op het puntje van het schiereiland en bijna helemaal omringd door water, is een attractie op zich. Tijdens die wandeling nodigen de prachtige en indrukwekkende historische gebouwen u als het ware uit tot een bezoek.

Neem nu de Catedral Nueva. Voor de bouw van deze kathedraal had men maar liefst 116 jaar nodig, waardoor ze een haast perfecte staalkaart vormt voor de bouwstijlen die in die periode in zwang waren: barok, rococo en neoclassicisme. Haar blinkende goudgele koepel doet dan weer Moors aan, wat gezien het verleden van deze stad en haar zuidelijke ligging, misschien wel logisch is. In de kathedraal bevindt zich het graf van de bekende componist Manuel de Falla (1870-1946), die er in slaagde invloeden van autochtone Spaanse muziek te verwerken in klassieke opera's. Tot tevredenheid van honderdduizenden toeristen, werd aan deze Cathedral Nueva een museum verbonden, dat een prachtig overzicht biedt van de geschiedenis van deze bekoorlijke stad.

De Filippo-Nerikerk werd dan weer genoemd naar een van de meest onconventionele priesters uit de katholieke kerk, stichter van de orde der oratorianen, waar leken en priesters samen leefden en werkten in volledige autonomie van de moederkerk. Binnenin de kerk kunt u genieten van de werken van Murillo, die zich in 1639 op tweeëntwintigjarige leeftijd in Cadiz vestigde. Als onafhankelijk schilder verkocht hij zijn "sargas", kleine schilderijen met de allures van schetsen, op de markt van Cadiz. Later werden zijn religieus geïnspireerde en wreedzame taferelen bekend in binnen- en buitenland.

 

In de voetsporen van James Bond

Het vrijwel identieke klimaat, de historische samenwerking in de tijd van de Spaanse koloniën en de aanwezigheid van een brede boulevard, die een tweelingbroer zou kunnen zijn van de bekende Cubaanse malencon, wordt Cadiz ook wel klein Havana genoemd. Om die reden werden trouwens heel wat scènes uit de 20ste James Bond film 'Die another day' opgenomen in Cadiz. 


Even helemaal niets

Tot rust komen tussen alle bezoeken door, doet u in een van de vele parken of pleinen die Cadiz rijk is.

Op het Plaza San Juan de Dios, overschaduwd door hoge palmen, kunt u de innerlijke mens versterken met een hapje en een drankje met zicht op het indrukwekkende stadhuis van Cadiz. Om de stad vanuit een andere hoek te bekijken, gaat u naar binnen bij de Torre Tavira, met zijn 45 meter de hoogste uitkijktoren in de stad. Helemaal niks doet u dan weer op één van de stranden van Cadiz. Wie daarbij de historisch sfeer niet kwijt wil, kiest best voor de Playa de la Caleta, met uitzicht op de eeuwenoude haven en maar liefst twee al even oude forten.

Uw dag afsluiten doet u dan weer best op de Plaza de Mina, een pittoresk plein met een grote tuin en neoklassieke gebouwen, waar de cafés pas laat opengaan.

Ook de ruime omgeving van Cadiz heeft heel wat te bieden. Dankzij een huurauto in Cadiz kunt u ook hier in alle vrijheid van genieten. Cadiz is ideaal voor een tocht door Andalusië met prachtige steden zoals Sevilla en Malaga. De stad is goed te bereiken vanuit Jerez de la Frontera Airport.