Auto huren vliegveld Geneva

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Genève Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 03:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 03:37 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 10:07 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 10:07 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 sep. 2020 10:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Genève Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Genève Airport:

4.9 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Ik dacht dat er meer tijd in zou gaan zitten om te boeken maar nee, erg fijn!
Huurauto beoordeling van Jorien van R.- 18 jul. 2015 13:18
(4.1 tot 5 )
Wanneer ik met happy car een auto huur maak ik me nergens meer zorgen over
Huurauto beoordeling van Juriel S.- 19 jul. 2015 02:13
(4.2 tot 5 )
Happy car heeft geleverd wat het beloofde bedankt.
Huurauto beoordeling van Niels R.- 19 jul. 2015 07:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Geneva Airport

U ziet het meest van Genève en de omgeving van deze stad wanneer u kiest voor een huurauto. Bij HAPPYCAR vergelijkt u eenvoudig de prijzen van de autoverhuur bij Genève Airport. Zo krijgt u altijd een goede auto voor een scherpe prijs. U ziet bij de vergelijking van autohuur bij Genève Airport allerlei bekende namen, zoals Hertz en Europcar.


Ontdek Genève

Genève is de tweede grootste stad van Zwitserland met ruim 200.000 inwoners en er valt dan ook van alles te ontdekken. De ligging van de stad is precies goed: tussen Bern en Lyon in. Deze stad maakte gedurende bepaalde periodes in de geschiedenis deel uit van Frankrijk. Er wordt zowel Frans als Duits gesproken. Er zijn diverse bezienswaardigheden in het centrum van de stad te vinden. De Sint-Pieterskathedraal is zeker een bezoekje waard. De bouw van deze kerk startte al in de 11e eeuw. Het was de kerk van Calvijn en werd daardoor het belangrijkste protestantse kerkgebouw van Zwitserland. Genève was in die tijd wat Rome voor de Rooms-Katholieken is: het hart van de religie. De kerk is gebouwd van vrij grove stenen, maar het kleine torentje maakt een heel verfijnde indruk. In de stad is ook de Muur van de Reformatie te vinden, een monument met standbeelden van de belangrijkste reformatoren. Uiteraard ontbreekt ook hier Calvijn niet. Iets waar u beslist niet omheen kunt, is de Fontein van Genève. Deze fontein bevindt zich in het grote meer en is zeer indrukwekkend te noemen. Dat deze fontein vanuit bijna de gehele stad zichtbaar is, zegt genoeg over de hoogte ervan. Langs de fontein bevindt zich een pier, waarvandaan u een prachtig uitzicht hebt over het water en over de stad. Mocht de wind de juiste kant op staan, dan kan het zijn dat de fontein voor wat verfrissing zorgt.


Met een huurauto Genève ontdekken


Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere reiziger is de stad Genève een aantrekkelijke bestemming. Hier zijn veel internationale organisaties gevestigd, zoals de Verenigde Naties en het Internationale Rode Kruis. De VN is gevestigd in het Palais des Nations, een groot gebouw met een indrukwekkende gevel. Natuurlijk heeft de stad ook op culinair gebied van alles te bieden. De Zwitserse chocolade smelt op uw tong en deze lekkernij is dan ook op diverse plaatsen in de stad te vinden. Een van de bekendste merken uit Zwitserland is Godiva. U zult tijdens uw bezoek aan de stad ongetwijfeld diverse winkels tegenkomen waar u dit merk aan zult treffen. Er is een keur aan gezellige en goede restaurants te vinden in het hart van Genève. Met een huurauto in Genève Airport kunt u deze gemakkelijk bereiken. De keuken is internationaal te noemen. Er zijn vooral veel Franse restaurants te vinden, maar ook Japanners en Italianen ontbreken natuurlijk niet aan het straatbeeld. Een huurauto in Genève brengt al deze zaken binnen handbereik.


Rondreis door de regio Genève

Zwitserland is een prachtig land dat heel veel te bieden heeft. Met een huurauto van Genève Airport kunt u ook gemakkelijk de omgeving van de stad ontdekken. Wie de beschikking heft over een comfortabele rental car van Genève Airport kan ook een bezoek brengen aan het prachtige meer dat op grens met Frankrijk ligt. Er bevinden zich een paar schitterende kastelen langs de oevers, Chateau de Chillon bij Veytaux is zeker een ritje waard. En natuurlijk kunt u een bezoekje overwegen aan het mondaine stadje Montreux. Voor wie meer op zijn rust is gesteld en van de natuur houdt, heeft de omgeving van de stad een groot aantal rotsachtige gebieden te bieden. Hier vindt u de stilte en eenzaamheid van de ongerepte natuur. Zwitserland is het land van de bergen en dat zal u tijdens het rondtoeren door de omgeving van de stad Genève zeker niet ontgaan. Dit levert prachtige vergezichten op, maar ook de bergen zelf zijn bijzonder indrukwekkend. Aarzel dan ook niet om de auto op een veilige plaats even stil te zetten en tijd te maken voor een fotomoment. Niet alleen in de zomer zult u spectaculaire plaatjes kunnen maken. Met een huurauto bent u er zeker van dat u alles kunt zien en in uw eigen tempo kunt ontdekken.