Auto huren Japan

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Japan

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Japan:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Onze vakantie was geweldig want wekonden gaan en staan waar we wouden dankzij onze huurauto, en ook nog zonder problemen gekregen. Perfect begin!
Huurauto beoordeling van Mark D.- 18 jul. 2015 14:29
(4.6 tot 5 )
Heb via de website happycar.nl een voordelige huurauto gevonden! De boeking is ook snel en makkelijk verlopen.
Huurauto beoordeling van Arnold H.- 18 jul. 2015 11:01
(4.8 tot 5 )
Happycar heeft mijn wens doen uitkomen om een keer een echte sportwagen te rijden
Huurauto beoordeling van Jonas van de B.- 18 jul. 2015 23:33
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Japan

Met een huurauto in Japan wordt de vakantie nog leuker. De eigen auto kan natuurlijk niet mee en daarom gaat u naar Rental Car Japan. Op die manier zijn alle leuke uitstapjes en bezienswaardigheden eenvoudig te bereiken. Een goed overzicht van de beste aanbieders zoals Avis, Hertz en Sixt zijn allemaal opgenomen bij de prijsvergelijker HAPPYCAR. Hier vindt u de beste auto die geheel aan uw wensen voldoet. Want vertrek vanuit autoverhuur Japan en ontdek de mooiste plaatsen. Om alvast een leuk idee te geven hebben we leuke bestemmingen en tips klaargezet. Maak er dus ook een onvergetelijke vakantie van!


Ontdek Japan

Japan is een land vol cultuur dat zich ten oosten van Azië bevind. Naast het vaste land zijn hier ongeveer drieduizend andere eilanden te vinden. Het grootste gedeelte van deze eilanden bestaan uit een lage bevolking of zelfs helemaal geen bewoners. Toch zijn er een aantal grote eilanden te vinden waar wel veel leven heerst. Hieronder vallen Shikoku, Honshu, Hokkaido en Kyushu. De hoofdstad van Japan is waarschijnlijk wel bekend. Tokyo zit immers vol leven. Wanneer je aan Japan denkt staat waarschijnlijk één belangrijk bekendheid voorop, de keuken natuurlijk! De meest lekkere gerechten worden hier gemaakt en ook wij in Nederland genieten daar vaak van mee. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende sushi. Verder bezit het land over heel veel tempels en religies. Zowel het Christendom, Boeddhisme als Sjintoïsme komen hier voor. Naast deze culturele ontdekking is ook de natuur volop aanwezig. Van speciale diersoorten tot bijzondere plantensoorten en watervallen vindt u hier terug. Vanuit autoverhuur Japan wordt het natuurlijk heel eenvoudig om al deze schoonheden te bezichtigen. Wist u trouwens al dat oudste bomen ter wereld op het Japanse eiland Yakushima staan? Ga het zelf ontdekken vanuit autohuur Japan. Korea is namelijk ook niet ver weg.


Auto huren in Japan

Japan wordt ook wel het land van de rijzende zon genoemd. Hier spelen voornamelijk geisha's, de Mount Fuji, manga en sushi een grote rol. Vanuit autoverhuur Japan is het ook voor jou mogelijk om hier meer van te zien. Het is een land vol verassingen waar grote steden, gezelligheid en drukte zich afwisselen met puur natuur vol meren, moerassen en bergen. De supermoderne Shinkansen-treinen zijn kenmerkend voor het land maar toch kan dit niet op tegen de flexibiliteit die u hebt met een huurauto. Schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden van het land zijn hierdoor eenvoudig te bereiken. Ondanks de bijna drieduizend kleine eilanden zijn de belangrijkste bezienswaardigheden rond vier eilanden gevestigd. Het gaat om de eilanden Kyushu, Shikoku, Honshu en Hokkaido. De meest bezochte plaats is Tokio. Deze moderne hoofdstad is het bruisende middelpunt van het land. Een mix van de westerse en Japanse stijlen worden hier samengevoegd. De moderne wolkenkrabbers worden hier afgewisseld met de kenmerkende tempels die vanuit traditie zijn geplaatst. Lokale eettentjes en authentieke winkeltjes maken het straatbeeld pas echt gezellig. Aangezien deze grote stad maar liefst 23 wijken telt is een auto wel zo makkelijk.


Rondreis door de regio in Japan

Vanuit autohuur Japan wordt het bezichtigen van de omgeving een stuk leuker. Ga bijvoorbeeld ook eens naar de beroemde berg Mount Fuji. Gelegen op het bergachtige eiland Honshu valt deze al heel snel op. Het ligt ten westen van de hoofdstad Tokio en heeft een hoogte van maar liefst 3776 meter. Het is hiermee de hoogste berg van het land. Van nature is het een vulkaan maar sinds 1707 is de vulkaan niet meer tot uitbarsting gekomen. Vooral bij fotografen en kunstenaars is de berg erg geliefd, maar ook voor de klimmers en om een heerlijke wandeling te maken is hij uiterst geschikt. Een bezoekje aan Mount Fuji is goed te combineren met het Hakone. Dit plaatsje ten zuiden van Tokyo staat bekend om haal grote hoeveelheid warmwaterbronnen. Ideaal dus om even lekker bij te komen na een lange autorit en te genieten van het schitterende uitzicht. Eventueel aangevuld met een massage kom je hier helemaal tot rust. Want uitgerust en wel kan je hierna doorgaan naar de stad Nara. Dit keizerlijke stadje heeft ongelofelijk veel tempels waarvan de Todaji wel de meest beroemde is geworden. Om tot slot na te genieten in het Nara park. Waar de reis ook naartoe gaat, met een huurauto kan veel meer beleefd en gezien worden.