Auto huren Kefalonia

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kefalonia - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:11 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:11 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:11 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kefalonia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kefalonia:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Dankzij HappyCar een geweldige reis gehad met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Roos L.- 21 jul. 2015 03:06
(4.6 tot 5 )
Ik dacht dat er meer tijd in zou gaan zitten om te boeken maar nee, erg fijn!
Huurauto beoordeling van Jorien van R.- 20 jul. 2015 12:46
(4.8 tot 5 )
Lekker naar het strand geweest met een huur auto van HappyCar
Huurauto beoordeling van Danielle R.- 20 jul. 2015 23:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kefalonia

Griekenland kent verschillende eilandengroepen en de Ionische eilanden zijn daar een voorbeeld van. Deze eilandengroep ligt tussen Griekenland en Italië en omvat twaalf eilanden. Zeven daarvan zijn wat dikker bevolkt en hiervan is Kefalonia, met een oppervlakte van 782 vierkante kilometer, het grootste eiland. Wilt u veel van het eiland zien? Dan is uw beste optie met een rental car Kefalonia te gaan verkennen. Hoewel ter plekke de autoverhuur van Kefalonia binnen stappen een optie is, loopt u dan het risico dat er geen auto's meer beschikbaar zijn. De kans is bovendien aanwezig, dat uw autohuur Kefalonia een onnodig grote aanslag doet op uw budget. Al dat soort sores kunt u vermijden, wanneer u de website van HAPPYCAR bezoekt. Behalve met verhuurbedrijven op allerlei andere bestemmingen, heeft HAPPYCAR ook voordelige deals met de diverse aanbieders van autoverhuur van Kefalonia. U betaalt de scherpste prijs voor autohuur Kefalonia in diverse klassen en kunt gebruikmaken van afspraken, die HAPPYCAR onder andere met Avis, Hertz en Europcar heeft.

Ontdek Kefalonia

Wanneer u besloten heeft met een rental car Kefalonia te gaan ontdekken, gaat u van die beslissing geen spijt krijgen. Het eiland was onder andere het decor voor de film Captain Correli's Mandolin. Wanneer u Sami bezoekt, bent u in de omgeving waar de filmopnames plaatsvonden en treed u in de voetsporen van Nicolas Cage en Penélope Cruz. De plaats ligt in een baai en staat bekend om haar betoverende natuur. Het is bovendien het oudste handelscentrum van Kefalonia en behoort tot de grootste steden van het eiland. Vanuit Sami kunt u de oversteek maken naar Ithaki, de geboortegrond van de mythologische held Odysseus, en bent u een dagje echt weg van alle toeristische drukte. Desgewenst mag u huurauto van Kefalonia naar Ithaki mee op de ferry, zodat u er ook daar plezier van hebt.

Auto huren in Kefalonia

Voor een vakantiereis met autohuur is Kefalonia beslist interessant, wanneer u de diverse steden en stadjes bezoekt. Naast Sami, zijn ook de hoofdstad Argostoli en de kustplaats Fiskardo uw bezoek zeker waard. Argostoli ligt, net als Sami, in een baai en heeft als opvallend kenmerk dat de ene helft van de stad met de andere is verbonden door een 900 meter lange brug. Dat is een loopbrug, dus met een auto van de autoverhuur van Kefalonia kunt u die oversteek niet maken. Argostoli is het kloppend hart van het eiland en zowel het centrum op cultureel - als op commercieel gebied. U vindt hier diverse musea en kunt er heerlijk eten en uitgaan. Wanneer u met een auto het eiland doorkruist, kunt u in de omgeving van Argostoli ook diverse oude kloosters relatief makkelijk bereiken. Een andere grotere plaats, Fiskardo, ligt op circa 50 kilometer afstand en dat is misschien wat teveel van het goede voor een dag. Wanneer u met uw huurauto van autoverhuur Kefalonia verkent, kunt u die trip mogelijk beter voor een andere dag bewaren en combineren met een bezoek aan het vissersdorp Assos.

Rondreizen door Kefalonia

Door haar afmetingen, maar ook vanwege de vele stranden, dorpjes, natuur, cultuur en historie, leent Kefalonia zich goed voor een rondreis. De kuststrook heeft een lengte van circa 254 kilometer en geeft u de mogelijkheid met een huurauto Kefalonia aan de zeekant te bewonderen. U passeert dan schitterende stranden en pittoreske vissersplaatsjes. Wilt u met uw rental car Kefalonia aan de landzijde verkennen? Dan is een bezoek aan de Ainos berg en het Ainos National Park een aanrader. U vindt hier veel bloemen en planten en ontmoet, in de kloven of op de rotsen, als u geluk hebt de nodige wilde paarden. Wanneer u met een huurauto Kefalonia bekijkt, wilt u niet gebonden zijn aan een vast inleverpunt. Als u gekozen hebt voor autohuur Kefalonia via HAPPYCAR bent u verzekerd van flexibiliteit en kun u uw auto op diverse plaatsen inleveren: bij de autoverhuur van Kefalonia in een van de grotere plaatsen of op de luchthaven van Kefalonia, vlak voor uw thuisreis.