Auto huren Kona

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Kona

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kona:

4.7 tot 5 (781 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Prima prijzen en goede service!
Huurauto beoordeling van Gijs A.- 18 jul. 2015 11:25
(4.6 tot 5 )
Ik ben slecht met computers maar gelukkig werd ik via de telefoon snel geholpen
Huurauto beoordeling van Martina G.- 20 jul. 2015 01:58
(4.7 tot 5 )
Snel en gemakkelijk met Happy Car gehuurd
Huurauto beoordeling van Jelko O.- 20 jul. 2015 20:37
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kona

Uw huurauto via HAPPYCAR.

Hawaii is de 50ste staat van de Verenigde Staten. De hoofdstad van Hawaii is Honolulu en het land telt meer dan 1,4 miljoen inwoners. The Big Island is het grootste eiland van de Archipel van Hawaii en wordt redelijk gedomineerd door het Hawaii Volcanoes. De krater van Kilauea is nog één van de actieve vulkanen op het eiland. Kona ligt aan de zonnige kant van het eiland, namelijk de westkust en is de meest toeristische plaats van het eiland. Met uw eigen huurauto kunt u het eiland volledig afreizen op eigen houtje. De kust om het eiland is zo’n 400 kilometer en exclusief stops rijdt u deze binnen 5 uur. Een huurauto is dus ideaal om zelfstandig het eiland af te rijden en te stoppen waar u wilt. Deze haalt u ook eenvoudig op bij uw aankomst op Kona Luchthaven. Vanuit hier kunt u uw reis voortzetten.


Bezienswaardigheden Kona.

In Kona is veel te doen. Als u van kajakken en snorkelen houdt, moet u zeker in de Kealakekua Bay zijn. Het Captain Cook monument is ook een bezoekje waard. Van deze Captain Cook wordt aangenomen dat hij de eerste Westerling (een Brit) is die Hawaii ontdekt heeft: dit zou geweest zijn op 18 januari 1778. 

Tevens kunt u een kijkje nemen bij de Kona Coffee Plantation. Het Hawaii Volcanoes National Park is zeker een hoogtepunt, hier is de meest actieve vulkaan ter wereld, de Kiauea. U ziet al van een afstand rookkolommen opstijgen uit de krater van de vulkaan. De lava stroomt met geweld de zee in langs de helling van de vulkaan. Legendes vertellen dat hier de Godin Pele huist in wit gekleed. De stemmingen van de godin zouden de vulkanische activiteiten bepalen. Hierdoor worden er vaak offers gebracht voor de godin.

Een bezoekje aan de Rainbow Falls mag zeker niet missen! Door de speling van de zon en de waterval ziet u hier vaak regenbogen boven de tropische bomen. De Japanse tuinen zullen uw zintuigen prikkelen. De Lili’uokalani Gardens en de Hilo Tropical Gardens bestaan uit prachtige orchideeën. Dwaal rond in deze prachtige tuinen en prikkel uw zintuigen. Aan de noordoost zijde van het eiland groeit de jungle tegen de berghellingen. Aan de kustweg vindt u talloze watervallen, prachtige baaien en een overvloed aan kleurrijke bomen. Onderweg zou u eigenlijk moeten stoppen bij Waipio Valley voor een wandeltocht. De rangers zullen u maar al te graag rondleiden voor een bezichtiging van de Polynesische tempels.

Aan de westzijde van het eiland vindt u een heel droog klimaat. Aan de Kohala kust zijn de meeste hotels en resorts gevestigd. Hoe meer u landinwaarts trekt wordt dit minder en komt u tussen de lokale bevolking. Hier komt u schilderachtige dorpjes en enorme boerderijen tegen. Landinwaarts is ook één van de grootste boerderijen in Amerika gevestigd. Door de lokale bewoners worden er vaak rodeo’s gehouden. De Hawaiianse cowboys, de Paniolo’s genoemd, maken er echt een show van!

Aan de kust van Kona zijn de zwarte rotsen die een scherp contrast bieden met de donkerblauwe oceaan, de lichtblauwe lucht en de vegetatie. Hier ligt ook het best bewaarde tempelcomplex, Pu’uhonua, tegenwoordig bekend als Place of Refuge. Vroeger was het zo dat wanneer iemand de heilige wetten had overtreden de doodstraf alleen kon ontkomen door een vrijstad te bereiken. De persoon moest dan om vergiffenis vragen van een kahuna-priester.

Een andere populaire bestemming in de buurt is Kauai! Neemt u hier ook zekers eens een kijkje.

U kunt natuurlijk richting hoofdstad Honolulu rijden. Dit is dé plaats wanneer u de cultuur van de eilanders wilt verkennen. U kunt de eilanders bijwonen in hun traditionele dans, genaamd de Hula. Er zijn twee soorten van deze typisch Hawaiiaanse dans. De Kahiko Hula, dit is de traditionele Hula zoals deze ook werd gedanst vóór de Europeanen voor het eerst in contact kwamen met de Polynesiërs. De andere versie heet de Auana Hula dans. De Auana Hula heeft meer invloeden van Europeaanse ritmes en er wordt gebruik gemaakt van Europeese instrumenten. Voor de Hula dans kleedt men zich meestal in de traditionele kleding van de Polynesiërs.

Zoals u hierboven kunt lezen, zal een vakantie in Kona een fantastische ervaring zijn. Met een huurauto van HAPPYCAR maakt u het uzelf gemakkelijk. Boek dus nu uw huurauto voor een vakantie in Kona via HAPPYCAR.nl.