Auto huren Marseille

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Marseille - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 11:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Marseille

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Marseille:

4.7 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Normaal gesproken boek ik niet zo snel online iets, maar het is gelukkig goed verlopen
Huurauto beoordeling van Heather K.- 17 jul. 2015 12:27
(4.4 tot 5 )
Lekker om onze reis zo ver van tevoren te kunnen hebben gepland
Huurauto beoordeling van Jolanda S.- 17 jul. 2015 12:45
(4.3 tot 5 )
prachtige huur auto gehuurd voor een zacht prijsje
Huurauto beoordeling van Bruno S.- 19 jul. 2015 01:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Marseille

Marseille, de oude stad van Frankrijk, is een toegangspoort tot Europa sinds de Feniciërs 600 v. Chr. voet aan land zetten. Tegenwoordig is Marseille uitgegroeid tot de tweede stad van Frankrijk. Marseille ligt aan de Middellandse Zee, tussen de  Côte Bleu en de Calanques, in de regio die bekend staat als de Provence. De trapsgewijze heuvels en witte kalkrotsen van de Calanques staan symbool voor de stad. Verder staat Marseille bol van de culturele evenementen en bezienswaardigheden, daarom is Marseille ook benoemd tot Culturele hoofdstad van Europa in 2013. In deze fascinerende stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Marseille op een leuke en makkelijke manier. Die vooraf geboekte huurauto kunt u dan weer eenvoudig afhalen op de luchthaven van Marseille.

Bezienswaardigheden in Marseille
De ingang van de haven wordt the Vieux-Port genoemd. Aan weerszijden van de haven vindt u de forten Saint-Jean en Saint-Nicolas. Deze forten werden in de 17e eeuw in opdracht van Louis XIV gebouwd om de haven te beschermen tegen indringers. Tegenwoordig kunt u beide forten bewonderen of een bezoekje brengen aan de gezellige haven waar u uitstekend kunt genieten van een glaasje wijn. Verder vindt u in de buurt van de haven nog de vuurtoren Phare de Saint Marie en het nationale theater. Het meest bekende gebouw van Marseille is de Notre Dame de la Garde. Dit kathedraal staat onder de lokale bevolking bekend als de Bonne Mère (goede moeder) en bevindt zich op het hoogste punt van Marseille, namelijk op 147 meter boven de zeespiegel. De klokkentoren van deze indrukwekkende kathedraal is zestig meter hoog. De binnenkant van de kerk is minstens net zo indrukwekkend als de buitenkant. Van binnen is de kerk schilderachtig versierd met wandtekeningen en beelden. De kathedraal wordt gezien als de beschermster van de stad, omdat hoog op de klokkentoren het beeld van de heilige Maria met het kindje Jezus prijkt. De kathedraal is vanuit een groot deel van de stad duidelijk te zien. Tijdens uw verblijf in Marseille mag u dit indrukwekkende schouwspel niet missen. The Abbaye de Saint Victor werd gebouwd in de 5e eeuw op de begraafplaats van Sint Victor, een Romeinse martelaar die twee eeuwen eerder was overleden. De prachtige abij werd door de eeuwen heen verschillende keren verwoest tot het in de 14e eeuw werd versterkt door paus Urbanus V. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de crypte, waar elk jaar de gelovigen verzamelen voor de lichtmis.  

Het oudste gedeelte van Marseille, het Quartier du panier, kenmerkt zich door een doolhof van smalle straatjes. Deze smalle straatjes leiden u tot de Vieille Charite. Hier vindt u een aantal historische gebouwen die allemaal in de 17e gebouwd zijn. Tegenwoordig is dit complex omgebouwd tot kunstcentrum. Zo vindt u hier een aantal musea, galerijen en een art house cinema. Verder vindt u er nog een kapel die gebouwd is door Pierre Puget in de Franse barokstijl. In de zuidelijke buitenwijken van Marseille vindt u de Cite Radieuse, oftewel de stralende stad. Deze woonwijk werd gebouwd tussen 1947 en 1952 door de iconische ontwerper die bekend staat als Le Corbusier. Met een huurauto in Marseille rijdt u zo naar deze wijk toe.

Met een huurauto in Marseille
Met een huurauto in Marseille kunt u alle hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen één van de kleine zonnige kustplaatsjes in de buurt van Marseille te bezoeken of een van de pittoreske Franse dorpjes op het platteland. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Toulon. Het is even mooi als in Frejus en Beziers is ook niet ver weg. Doordat u met uw huurauto kunt gaan en staan waar u wilt, kunt u uw eigen reis uitstippelen en de mooiste plekjes in deze regio van Frankrijk ontdekken. Reserveer nu uw huurauto in Marseille via HAPPYCAR.nl en verheug u op een heerlijke reis.