Auto huren Roemenie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Roemenië

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Roemenië:

5 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Ik ben erg tevreden met de bemiddeling van Happycar.
Huurauto beoordeling van Anna L.- 21 jul. 2015 07:20
(4.6 tot 5 )
Met twee personen hebben we de auto bestuurd, dit was geen probleem zeker niet omdat we makkelijk een tweede bestuurder konden bijboeken.
Huurauto beoordeling van Nadya H.- 21 jul. 2015 05:21
(4 tot 5 )
Happy car heeft aan al onze wensen voldaan met ene huur auto
Huurauto beoordeling van Rop O.- 21 jul. 2015 16:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Roemenie

Roemenië is een land in Zuidoost-Europa. In Roemenië kunt u veel verschillende culturen vinden, hierdoor zult u dus ook veel verschillende talen rondom u heen horen wanneer u dit mooie land bezoekt. Roemenië is daarnaast het zes na grootste land van Europa. Hebben wij uw interesse gewekt? Wilt u dit land verkennen? Heeft u dan wel eens gedacht om een auto te huren? Dan bent u bij HAPPYCAR aan het juiste adres! Als onafhankelijke vergelijkingswebsite biedt HAPPYCAR u de mogelijkheid om eenvoudig een huurauto te vinden. Door verschillende lokale verhuurders zoals Avis, Hertz en Sixt te vergelijken, vindt u altijd snel en gemakkelijk de goedkoopste prijs voor uw huurauto!

 

Ontdek Roemenië

Roemenië heeft als land veel te bieden. Denk daarbij aan de prachtige hoofdstad Boekarest. Het land biedt vele mogelijkheden om de bloeiende en diverse cultuur te ontdekken die zij rijk is. Dit komt vooral voor in de architectuur en kunstvoorwerpen die er te vinden zijn in verschillende steden.

Boekarest is de hoofdstad van Roemenië. Boekarest wordt ook wel ´Parijs van het oosten´ genoemd. Deze naam in ontstaan voor de Tweede wereldoorlog, dit mede door de elegante stijl die u in de stad kunt ontdekken.

Voor het meest oude en authentieke deel van Boekarest moet u in de wijk Lipscani zijn. De straten bestaan uit kinderkopjes en terwijl u hierdoor heen loopt komt u vele dagelijkse bezigheden tegen. U vindt hier ook vele boetiekjes en galerieën. Ook vindt u hier de Biserica Curtea Veche kerk. Door de vele mogelijkheden in deze wijk wordt deze wijk sinds de middeleeuwen gezien als een belangrijk handelscentrum. Bij het Calea Victoriei ligt het historische museum van Boekarest. De hele Roemeense geschiedenis komt hier aan bod. U kunt hier de voorwerpen bewonderen vanaf de prehistorie tot aan vandaag. Het meest waardevolle voorwerp voor de meeste is de ‘Tezaurul de la Pietroasa’. Deze schat werd gevonden foor archeologen in 1837. Vertaald is dit ‘’de gouden kip met kuikens’’

 

Auto huren in Roemenië

Naast Boekarest kunt u ook Timișoara, ook wel ´Klein Wenen´ genoemd, bezoeken. Deze naam is aan de stad gegeven omdat er veel gebouwen te vinden zijn die dateren uit de barok en 19e eeuw. Als u een bezoek brengt aan deze stad vergeet u dan vooral niet het Overwinningsplein, het Piaţa Victoriei, te bezoeken. Ook in deze stad kunt u veel verschillende culturen samen zien leven. Wellicht is de stad Iași ook een leuke optie voor u. Deze stad ligt in het noordoosten van het land, aan de Moldavische grens. Deze stad is een echte studenten stad, maar liefst 60.000 studenten! Hier kunt u dan ook genoeg uitgaansgelegenheden vinden voor in de avonden. Ook cultuur is hier genoeg te vinden. Gaat u bijvoorbeeld naar het Nationaal Theater, het Operagebouw of toch de beroemde Botanische tuin?

 

Rondreizen met uw huurauto door de regio van Roemenië

Wilt u meer zien van Oost-Europa naast Roemenië? Ook dat is mogelijk met autoverhuur Roemenië!

U kunt bijvoorbeeld uw bezoek aan verschillende steden in Roemenië combineren met een bezoek aan Bulgarije. Dit land ligt erg aan de noordwestelijke grens van Roemenië. Bezoekt u bijvoorbeeld de hoofdstad Sofia, dat ligt op ongeveer 5 uur rijden. Het handige hier is weer dat u uw huurauto snel kunt inleveren op de luchthaven van Sofia. Door van Boekarest naar Sofia te rijden, ziet u heel veel van dit landschap en na uw reis kunt u uw huurauto snel weer inleveren en op het vliegtuig richting Nederland stappen met een koffer vol herinneringen. Met autohuur Roemenië via HAPPYCAR weet u zeker dat u uw huurauto voor de beste prijs met de beste voorwaarden tot uw beschikking heeft!