Auto huren Nador

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 22 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nador - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 apr. 2020 05:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nador

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nador:

4.8 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Top
Huurauto beoordeling van Najat B.- 03 jun. 2018 00:45
(4 tot 5 )
Super goede service bij happy car, ik wordt er blij van
Huurauto beoordeling van Karel K.- 21 jul. 2015 02:14
(4.9 tot 5 )
HappyCar, TOP!
Huurauto beoordeling van Karel T.- 20 jul. 2015 08:22
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nador

Welkom in de prachtige stad Nador. Met een Huurauto Nador van HAPPYCAR kom je binnen een paar uur aan in het Noordoostelijke deel van Marokko waar deze mooie stad ligt. De stad is voornamelijk bekend om zijn fruit, vis en veehandel en maakt het daarom een belangrijke havenplaats. Maar dat is niet het enige. Vele elementen uit de geschiedenis en de rijke cultuur is duidelijk terug te vinden in het mooie landschap en in de architectuur. Nador telt ruim 180.000 inwoners en is daarmee een gezellige drukke stad. Nador mag niet ontbreken aan je reislijst en daarom heb je nu de kans om het voordelig en snel te reizen.

Ontdek Nador

Net als in grote delen van Marokko kun je in Nador genieten van heerlijke temperaturen.
Overdag kunnen de temperaturen oplopen tot wel 35 graden. Zorg er wel voor dat je armere kleding meeneemt voor in de nacht omdat de temperaturen dan drastisch kunnen dalen. In de koudste maanden kunnen de temperaturen zelfs het vriespunt behalen.

Nador zou naar verluid de vestiging zijn voor de Berbers, maar daarna werd het geregeerd door de Phoeniciërs en de Arabieren. Nador betekent 'kleine nederzetting aan de Laguna' en ontleend deze naam aan 'Has Nador' uit het Arabisch. Door met een Rental Car Nador te ontdekken, kom je onderweg vele elementen uit deze geschiedenis tegen. Daarnaast is het een fantastische plaats om te bezoeken voor echte natuurliefhebbers of liefhebbers van vogels. De stad zelf biedt een uitzicht op veel groen en water maar ook op plaatsen waar prachtige vogels hun leefomgeving hebben. De combinatie van verschillende bloemen en planten wordt gemaakt van de ene kant van de stad naar de andere waardoor de stad er kleurrijk en mooi uitziet. Omdat de stad erg populair is onder de toeristen, kan het er erg druk zijn. Desondanks heb je met een auto vaak wel een goede parkeergelegenheid zodat je de rest van de stad te voet af kunt leggen. Dat is het gemak van een Rental Car Nador.

Met een huurauto Nador ontdekken

Nador is een goede plek voor toerisme. De stad is voor een groot deel ook afhankelijk van de inkomsten die door de toerisme worden gegenereerd. Een echte bezienswaardigheid is het strand dat een goed rifgevoel geeft aan voornamelijk Europese toeristen. Daarnaast zijn de restaurants er ook erg in trek waar je kunt genieten van echte Marokkaanse gerechten. De stad kent ook prachtige religieuze bezienswaardigheden zoals de Mosque Mohamed V. Omdat de stad is gelegen aan de zee, zijn hier verschillende activiteiten georganiseerd waar je aan kunt meedoen zoals varen. Autoverhuur Nador biedt je de trip van je leven waarbij je meer van de stad zult zien doordat je nu echt mobiel bent.

Ontdek de regio Nador

Met Autohuur Nador is de regio van Nador verkennen. De natuur gelegen in de omgeving van de stad zijn een echt bezoek waard. Het wordt een beloofde trip naar natuurgebieden die je nog niet eerder hebt mogen aanschouwen. Neem bijvoorbeeld het dorp Kariet Arkmane. Dit dorp ligt op ongeveer 30 kilometer ten oosten van Nador en staat bekend om de zoet- en zoutwaterplassen. Je kunt hier ook terecht om verschillende soorten insecten en vogels bekijken. Vogels zoals de meerkoet en de flamingo's hebben hier hun leefomgeving. Aan de kust van Ras el Ma vind je een geweldig groot zoetwater laguna waar je terecht kunt voor echte ontspanning en recreatie. Dit gebied is echt bekend en populair onder de vogelliefhebbers omdat vogels zoals de zwarte stern en de tureluur hier hun leefomgeving hebben. Dit soort vogels zijn bekend maar worden maar zelden gezien. De opmerkelijke zandafzettingen worden hier ook graag bekeken door toeristen die verder trekken dan de stad Nador zelf. Als je een echte natuurliefhebber bent, mag je deze plaatsen zeker niet missen!

Een goede reis toegewenst met Autoverhuur Nador!