Auto huren Kayseri

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 15 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kayseri - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 nov. 2019 01:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kayseri

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kayseri:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
HappyCAR heeft geleverd wat het zou moeten leveren, maar door de vriendelijke en goede service willen wij ze toch nog even een warm hart toe dragen.
Huurauto beoordeling van Frens S.- 20 jul. 2015 10:05
(4.4 tot 5 )
Ik wou iets veranderen aan mijn boeking en dat was geen probleem, super!
Huurauto beoordeling van Bert van M.- 20 jul. 2015 12:36
(4 tot 5 )
We hadden een auto geboekt maar we moesten de auto buiten openingstijden terugbrengen gelukkig was dit geen probleem
Huurauto beoordeling van Carla C.- 20 jul. 2015 21:19
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kayseri

Bent u echt een kunstliefhebber en daarom ook gek op historische kunstwerken? Of bent u meer een sportatleet die graag een uitdaging op zijn weg zoekt? Wellicht bent u wel zo iemand die in plaats van sporten, graag nieuwe plaatsen ontdekt? Of wat dacht u van lekker winkelen in een groot winkelcentrum met uw favoriete winkels? Dit alles is mogelijk in het mooie centraal gelegen stad in Centraal-Anatolië, genaamd Kayseri. Kayseri is een grote industriestad en eveneens ook de hoofdstad van de gelijknamige provincie gelegen in Turkije. In Kayseri is er voor iedereen wel iets te doen. Of u nu alleen een van de talloze musea gaat bezoeken gevestigd in Kayseri of samen met uw vrienden een dag lekker gaat skiën van de beroemde berg Erciyes, er is voor iedereen wel iets te beleven daar. Maak het uzelf niet moeilijk en maak gebruik van een Huurauto in Kayseri aangeboden door HAPPYCAR. HAPPYCAR zorgt ervoor dat u de beste huurauto krijgt die bij u past voor de laagst mogelijke prijs zonder enige problemen. Autoverhuur in Kayseri is nergens goedkoper dankzij AutoEscape.

Ontdek Kayseri

Zoals eerder genoemd ligt de stad Kayseri in de gelijknamige provincie Kayseri, in het midden van Turkije. Andere steden in de buurt van Kayseri zijn onder andere Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Malatya, Sivas en Adana. Behalve steden zijn er ook nog een tweetal meren in Kayseri. In het westen van de stad ligt het kunstmatig aangelegde meer van Yamula en in het oosten vind je het meer van Engir. Aangezien Kayseri in regio Centraal-Anatolië ligt, zijn de zomers vaak erg droog en de winters zeer koud. Net zoals in de woestijn zijn er ook in Kayseri grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Zo kan de temperatuur in de zomer overdag wel stijgen tot 40 °C en 's nachts afkoelen tot een graad of 11 °C. Omdat Kayseri een centraal gelegen stad is, is het daarom ook een belangrijk knooppunt voor het autoverkeer van Turkije. Nog een reden om gebruik te maken van Rental Car Kayseri en met uw eigen huurauto door Kayseri te rijden.

Met een huurauto Kayseri ontdekken

Kayseri is een oude maar grote stad met een sterke economie. Er staan nog veel monumenten uit de dagen van de Ottomanen en de Seltsjoeken. De bevolkingsgroei neemt elk jaar weer eens toe en telt hedendaagse ongeveer 1 miljoen inwoners in het centrum van Kayseri. In het zuiden van Kayseri bevindt zich ook de berg Erciyes. Een uistekende uitgaangsgelegenheid om lekker te gaan wandelen of te fietsen. In de winter kunt u zelfs van de berg skiën of lekker gaan sleeën van de berg af.

Rondreis door de regio van Kayseri

Autohuur Kayseri zorgt ervoor dat u zelf op reis kunt waar en wanneer. Behalve Kayseri zijn er nog genoeg andere plekken om te bezoeken. Neem bijvoorbeeld Cappadocië. Dit sprookjesachtige landstreek is gelegen in het hart van Centraal-Anatolië ten westen van Kayseri. Cappadocië is één van 's werelds grootste natuurwonderen en daadwerkelijk een paradijs voor wandelaars onders ons. Cappadocië is namelijk een plaats waar natuur en geschiedenis samenkomen en vormt de meest prachtige landschappen van heel de wereld. Miljoenen jaren geleden waren er een aantal vulkanen actief. Deze vulkanen spuwde lava, stenen en as uit over een klein gebied in Turkije. Door al dit lava, stenen en as onstond er een laag tufsteen. Dit tufsteen is in der loop der eeuwen omgevormd tot prachtige landschappen en indrukwekkende rotsformaties. Maakt u zich maar geen zorgen want er is daar genoeg te doen. Er zijn zelfs een aantal excursies mogelijk en de omgeving nodigt u uit om bijzondere wandelingen te maken. Laat u volledig verassen door dit betoverende landschap vol bergen, heuvels en groene valleien. Ook zijn er in Cappadocië enkele ondergrondse steden. Tot hedendaags zijn er 6 steden ontdekt maar er zijn er nog genoeg om te ontdekken. De ondergrondse stad, bij Derinkoy, gaat wel meer dan 15 lagen diep. Er wordt geadviseerd om een zaklamp mee te nemen als u deze ondergrondse steden gaat onderzoeken, aangezien het nog wel donker kan zijn onder de grond. Overigens is het ook handig om een trui mee te nemen want ondergronds kan het best koel zijn.