Auto huren Alghero

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Alghero - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 08:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 08:23 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 08:23 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 sep. 2020 08:23 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 10:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 10:53 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 04:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 04:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Alghero

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Alghero:

5 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
HAPPYCAR is gewoon top voor mij, scherpe prijzen en weinig poespas.
Huurauto beoordeling van Daniel S.- 18 jul. 2015 17:11
(4.9 tot 5 )
Reservering heel makkelijk. Top service. Alles goed geregeld!
Huurauto beoordeling van Thijs M.- 18 jul. 2015 14:40
(4.6 tot 5 )
Zo blij dat het mogelijk was om buiten de kantooruren toch nog de auto terug te kunnen brengen, geweldig geholpen door de service
Huurauto beoordeling van Els O.- 19 jul. 2015 00:38
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Alghero

Alghero is een prachtige stad op het noordwesten van het eiland Sardinië. Het gebied van het hedendaagse Alghero is al bewoond sinds de prehistorie. De zogenaamde Ozieri cultuur was hier in het 4e millennium v. Chr. aanwezig, terwijl de Nuraghe beschaving in het gebied aanwezig was rond 1500 v. Chr. Door haar strategische ligging in de Middellandse Zee is Alghero gebouwd rond een versterkte haven. De versterkte haven werd rond 1102 gesticht door de Genese familie Doria. De familie regeerde het gebied voor eeuwen, afgezien van een korte periode onder het bewind van Pisa, 1283-1284. In 1353 werd het gebied veroverd door de troepen van de Kroon van Aragon onder het gezag van Bernardo de Cabrera. Na verschillende opstanden werd de inheemse bevolking verdreven en kon Alghero groeien door de komst van de Catalaanse kolonisten. In het begin van de 16e eeuw kreeg Alghero de status van Ciutat de l'Alguer en kon zich economisch sterk ontwikkelen.


Bezienswaardigheden in Alghero

Een huurauto in Alghero biedt u de mogelijkheid om de stad en haar omgeving op een gemakkelijke manier te bezichtigen. De stad kent een rijke historie en dit is in de stad nog erg goed terug te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Nuraghe Palmavera in de buurt van Alghero. Nuraghe‘s zijn een van de belangrijkste erfgoederen die u op het eiland Sardinië vindt. Het zijn torens gemaakt van steen en kunnen wel 20 meter hoog zijn. De functie van deze torens is vandaag de dag nog onbekend. Het kan zijn dat het religieuze tempels, woningen, vergaderzalen, forten of een combinatie van deze waren. Met een huurauto in Alghero bent u vrij snel vanaf de Nuraghe Palmavera bij de kathedraal van Alghero. De kathedraal was oorspronkelijk gebouwd in de Catalaans-Gotische stijl, zoals te zien is in de vijf kapellen en ambulante van de pastorie. Later werd de naaf en de twee paden in de late renaissance stijl gebouwd. In de 19e eeuw werd een neo-klassieke narthex aan de gevel toegevoegd, die het uiterlijk dramatisch veranderde. De Grotta di Nettuno is een druipsteengrot in de buurt van de stad Alghero op het eiland Sardinië, Italië. De grot werd ontdekt door lokale vissers in de 18e eeuw en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire toeristische attractie. De grot dankt haar naam aan de Romeinse god van de zee, Neptunus. De ingang van de grot ligt op slechts een meter boven de zeespiegel aan de voet van de 110-meter hoge Capo Caccia kliffen. De grot kan daarom alleen worden bezocht als de onderstaande wateren kalm zijn. In 1954 is er trap van 654 treden in de rots gesneden. De Escala del Cabirol, de trap, brengt u van een parkeerplaats aan de top van de klif, waar u gemakkelijk uw huurauto kan parkeren naar beneden waar de ingang zich bevindt.


Verder over Sardinië

Met uw huurauto in Alghero kunt u naast deze prachtige oude stad ook de omgeving van Alghero ontdekken. In de buurt van Alghero vindt u prachtige stranden, waar u heerlijk kunt genieten van de Italiaanse zon. Zo kunt u hier op een van de vele terrasjes een hapje eten of een drankje drinken en kijken naar de ondergaande zon. In de buurt van Alghero kunt u met de huurauto naar Sassari, de tweede grootste stad van Sardinië. Sardinië is net zoals Alghero een stad met veel historie, waar u heerlijk in kunt ronddwalen en genieten van wat de stad u te bieden heeft. Wanneer u liever wat van de natuur ziet, kunt u naar het Area Marina Protetta Capo Caccia. Hier kunt u goed duiken en genieten van de onderwaterwereld. Wanneer u verder het eiland wilt ontdekken, ga dan met uw huurauto naar Olbia of Cagliari. Zeker als u naar Cagliari rijdt, komt u door een prachtig landschap en pakt u het hele eiland mee. U kunt ervoor kiezen om met het vliegtuig te komen, dan kunt u vliegen op Olbia airport. Hier kunt u uw huurauto eenvoudig en snel ophalen.

Wat u ook wilt gaan doen op Sardinië, met een huurauto van HAPPYCAR.nl kan het allemaal.