Auto huren Stavanger

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 39 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Stavanger - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jul. 2020 07:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jul. 2020 07:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Stavanger

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Stavanger:

4.8 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Een auto die aan al onze wensen voldoet kunnen vinden via happycar
Huurauto beoordeling van Rilana M.- 17 jul. 2015 14:35
(4.2 tot 5 )
Wat een top vakantie gehad en eindelijk eens zonder problemen met het huren van de auto
Huurauto beoordeling van Piet H.- 17 jul. 2015 08:10
(4.6 tot 5 )
Prima service! Heb via de telefoon een auto geboekt bij Happycar en dat is snel en probleemloos gegaan.
Huurauto beoordeling van Kimberley W.- 18 jul. 2015 07:59
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Stavanger

Ga je op reis naar Stanvanger? Dan bezoek je een welvarende stad. In Stavanger komen een schitterende natuur, cultuur en historie, en uitstekende winkelmogelijkheden samen. Stavanger heeft een luchthaven, waar je landt wanneer je de stad per vliegtuig bezoekt. In dat geval ben je gedurende je vakantie aangewezen op openbaar vervoer of moet je lopend de diverse bezienswaardigheden bezoeken. Dat heeft invloed op je mogelijkheden en wanneer je daarin niet beperkt wilt worden, is autohuur in Stavanger een uitstekende optie. Noorwegen is een prachtig land, maar een vakantie daar is relatief kostbaar. Het is dus handig geld te besparen. Bij het boeken van een huurauto in Stavanger is dat mogelijk, wanneer je de website van HAPPYCAR bezoekt. Hier kun je de tarieven van aanbieders zoals AutoEurope, EasyAuto en Avis vergelijken en zien welk aanbod voor jou het voordeligst is. Zo combineer je comfort en flexibiliteit met de zekerheid dat je voor je Rental Car in Stavanger niet teveel betaalt.

 

Ontdek Stavanger

Stavanger ligt in het zuidwesten van Noorwegen en ontleent haar welvaart aan de olie-industrie. De stad is in 1125 ontstaan uit een bisdom. Behalve de olie, zorgden ook de visvangst, de conservering van vis en de scheepvaart voor de groei en levendigheid van de stad en dat is zichtbaar wanneer je door Stavanger loopt of rijdt. Een uitstapje dat je tijdens je verblijf beslist moet maken, is een bezoek aan de Preikestolen. In dat geval kun je je Rental Car in Stavanger achterlaten. Voor het bereiken van de top op 605 meter hoogte, moet je een klim over een afstand van bijna vier kilometer maken. Dat is een inspanning die beslist de moeite waard is, want je hebt vanaf het plateau een fantastisch overzicht over de Lysefjord. Wil je je benen de volgende dag wat rust gunnen? Dan besteed je die dag met een rondrit in je huurauto uit Stavanger, of ga je naar de autoverhuur in Stavanger om jezelf die luxe te kunnen bezorgen.

 

Met een huurauto Stavanger ontdekken

Stavanger is geen bijzonder grote stad en wanneer je je best doet, kun je alle bezienswaardigheden in een dag bezoeken. Dat is al helemaal het geval wanneer je hebt gekozen voor autohuur in Stavanger. Het Norsk Oljemuseum gunt je een blik in de wereld van een deel van de lokale bevolking. Behalve informatie over olie, gas en de Noorse oliewinning, kun je hier bekijken hoe het leven op een boorplatform verloopt. Het museum is gevestigd in de haven en, zoals vele gebouwen in Stavanger, alleen al een bezoek waard vanwege de fraaie architectuur. Minder modern, maar daarom niet minder interessant, is de Kathedraal van Stavanger. Dit is de eerste domkerk van Noorwegen, gebouwd in 1125. Na een grote brand in 1272, werd de anglo-romaanse kathedraal in gotische stijl herbouwd. Sindsdien in deze intact gebleven en de enige kerk uit die periode in Noorwegen die nog authentiek is.

 

Rondreis door de regio Stavanger

Wanneer je binnen de stadsgrenzen van Stavanger blijft, kun je culturele activiteiten met winkelen en uitgaan combineren. Wil je meer van het achterland zien of ga je een rondreis maken? Dan doe je er goed aan te kiezen voor autohuur in Stavanger. Breng op zo'n tocht of rondreis ook beslist een bezoek aan het Hafrsfjord. Dat fjord ligt op de weg naar het vliegveld en strekt zich uit over een afstand van negen kilometer. Het monument Sverd i Fjell, zwaarden in de rots, herinnert aan de slag die daar in 872 plaatsvond en Noorwegen onder één regime bracht. Wanneer je meer van Noorwegen wilt zien, zou je kunnen overwegen met je huurauto een reis te maken door de schitterende Noorse natuur en langs de vele fjorden. Een reis naar Oslo is absoluut de moeite waard. Of een rit naar Bergen, bijvoorbeeld, beslaat een afstand van ruim 210 kilometer. Mogelijk besluit je een paar dagen daar te blijven en vanuit Bergen naar huis te vliegen. Daarbij moet je Rental Car uit Stavanger geen belemmering vormen. Bij HAPPYCAR kun je ook in dat geval een prijsvergelijk maken dat je een objectief beeld geeft bij de gunstigste voorwaarden voor deze optie. Zo hoef je dus niet meer terug naar de autoverhuur in Stavanger en heb je alle vrijheid.