Auto huren Trondheim

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Trondheim - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2019 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2019 10:58 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2019 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2019 10:58 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2019 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 nov. 2019 10:58 uur.

Beoordeling autoverhuur in Trondheim

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Trondheim:

4.9 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Advies gevraagd aan het service team, en daarna ook geboekt via HappyCar super.
Huurauto beoordeling van Jamie L.- 19 jul. 2015 11:47
(4.7 tot 5 )
Blij dat we voor HappyCar gekozen hebben
Huurauto beoordeling van Luuk P.- 20 jul. 2015 19:54
(4.2 tot 5 )
Ik heb een auto gehuurd omdat ik van de ene naar de andere kant van het land moest, maar geen zin had om met het openbaar vervoer te gaan. Prima bevallen met HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Ferdinand P.- 22 jul. 2015 19:10
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Trondheim

Trondheim is een Noorse stad, gelegen aan het gelijknamige fjord. Het is zowel een universiteit- als industriestad met vele historische bezienswaardigheden. De stad ligt aan de westkust van Noorwegen, in het midden van het land. Een vakantie daar vormt dus een prima vertrekpunt voor uitstapjes in de regio of naar gebieden die wat verder verwijderd zijn. Voor dit type verkenningstochten is een huurauto in Trondheim geen overbodige luxe. De levensstandaard en het prijspeil in Noorwegen zijn echter hoger dan bij ons, dus het bewaken van je uitgaven verdient, waarschijnlijk, wat extra aandacht. Je bestedingsruimte wordt des te groter wanneer je een goede prijs betaalt voor je Rental Car in Trondheim. Op de website van HAPPYCAR kun je de tarieven van aanbieders zoals RentalCars, EasyAuto en Holidaycars met elkaar vergelijken. Zo betaal je altijd de scherpste prijs en drukt autohuur in Trondheim niet onnodig zwaar op je budget.

 

Ontdek Trondheim

Trondheim biedt voor iedere toerist wat wils: je kunt kiezen uit een verblijf in een hotel, een huisje of hut, een appartement of op een camping. Diezelfde brede keuze bestaat ook voor wat betreft de bezienswaardigheden en activiteiten in de stad en de bedrijven in autoverhuur in Trondheim. Besluit je de stadsgrenzen niet te overschrijden, dan heb je niet per se een huurauto in Trondheim nodig. Veel interessante plaatsen en gebouwen liggen op loopafstand van elkaar in het centrum. Die stad heeft een rijke historie en is circa 1000 jaar geleden ontstaan. Inmiddels hebben eerdere bewoners, zoals Vikingen en kooplieden, het veld geruimd en bepalen studenten en jazzmuzikanten het karakter van de stad. Dat gegeven draagt bij aan de levendigheid van het straatbeeld en maakt je bezoek aan de stad, ook zonder dat je in een Rental Car in Trondheim rijdt, je moeite meer dan waard. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Trondheim Airport.

 

Met een huurauto Trondheim ontdekken

Wanneer je van zwemmen houdt, biedt de stad je het grootste binnenbad van Noorwegen. Pirbadet ligt in het gebied dat het land met de zee verbindt. Houd je meer van natuurlijke waterpartijen? Dan kun je bij het Trondheimfjord de natuur in al haar fraaie facetten bewonderen. De kans is groot dat een dergelijk uitstapje je aanzet een kantoor in autoverhuur in Trondheim op te zoeken, zodat je met een huurauto ook andere fraaie natuurgebieden in de omgeving kunt verkennen. Besluit je geen huurauto in Trondheim te boeken, dan kun je - uiteraard binnen een beperktere straal - ook de historische gebouwen van de stad bezoeken of gaan winkelen. Een bezienswaardigheid die niet in je programma mag ontbreken is de Nidaros-Domkerk. Het Sverresborg Museum in de openlucht en de Kristiansen Festing zijn beslist ook een bezoek waard. Deze liggen beide echter buiten het centrum. Zeker wanneer je ze op dezelfde dag wilt bezoeken, kan het geen kwaad een bedrijf in autoverhuur in Trondheim binnen te stappen en eigen vervoer te regelen.

 

Rondreis door de regio Trondheim

In de nabije omgeving van Trondheim is veel te ontdekken, zeker wanneer je met een Rental Car uit Trondheim het achterland bezoekt. Ben je helemaal in de ban van de fjorden, dat kan je autohuur in Trondheim de basis vormen voor een interessante trip. Via de E39 maak je een tocht langs de grillige kustlijn van Noorwegen en zou je als eindbestemming het Romsdalsfjord kunnen kiezen. Aan dit fjord ligt de plaats Molde, van waaruit je met de Rauma spoorlijn de bergen kunt bezoeken en allerlei watervallen en vergezichten op je pad vindt. Om die vrijheid en flexibiliteit te hebben, moet je Rental Car uit Trondheim geen obstakel vormen. Ook wanneer je die niet in wilt leveren bij de autoverhuur in Trondheim, maar elders in Noorwegen, kun je voor je vertrek via HAPPYCAR bepalen wat voor jou de meest voordelige optie is. Zoals in alle gevallen, waarborgt de onafhankelijkheid van HAPPYCAR een objectief prijsvergelijk. Hierdoor weet je zeker dat je de meest gunstige prijs betaalt voor de auto die je ophaalt bij de autohuur in Trondheim en elders weer inlevert. Je creëert zo een optimale flexibiliteit en maximaal gemak tijdens je vakantie. Dat geldt overigens ook wanneer je besluit met je huurauto naar Zweden te rijden en deze, bijvoorbeeld, in wilt leveren in Östersund.