Auto huren New Orleans

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 13 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 16 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in New Orleans - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 01:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in New Orleans

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in New Orleans:

4.9 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Zo blij dat ik met al mijn vragen terecht kon
Huurauto beoordeling van Ans K.- 18 jul. 2015 00:44
(4.5 tot 5 )
Met twee personen hebben we de auto bestuurd, dit was geen probleem zeker niet omdat we makkelijk een tweede bestuurder konden bijboeken.
Huurauto beoordeling van Nadya H.- 18 jul. 2015 02:01
(4.3 tot 5 )
Overal genomen een zeer positieve ervaring!
Huurauto beoordeling van Francien L.- 17 jul. 2015 21:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in New Orleans

New Orleans is de grootste stad van de Amerikaanse staat Louisiana. Met een huurauto leert u New Orleans en haar omgeving op een leuke en makkelijke manier kennen. New Orleans is één van ’s werelds meest fascinerende steden. De stad is een unieke smeltkroes van cultuur, eten en muziek. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van jazz muziek tot in de late uurtjes, wandelingen maken door historische buurten en één van de vele festivals bezoeken die er elk jaar te vinden zijn. Door middel van een huurauto ontdekt u de meest culturele en historisch rijke bestemming van Amerika op een eenvoudige manier.

Autohuur New Orleans
De beste manier om de stad te verkennen is met een huurauto. Om zeker te zijn van een huurauto is het sterk aan te raden om dit vooraf al te boeken, hierdoor weet u zeker dat er een auto beschikbaar is. Wanneer u uw huurauto heeft opgehaald kunt u eerst een bezoek brengen aan de French Quarter, oftewel de Franse wijk. De wijk is gevestigd aan de Mississippi rivier op het hoogst gelegen gedeelte van New Orleans. Het is niet alleen het culturele centrum van de stad, maar een community waar bewoners de tijd nemen voor elkaar en samen oude herinneringen op halen. Tijdens uw wandeling kunt u genieten van de architecturale pareltjes die in deze historische wijk te vinden zijn. Verder kunt u een bezoek brengen aan de St. Louis Cathedral aan de Jackson Square, het Gallier House, de Franse markt, 1850 House en de Cabildo. Na uw wandeling kunt u heerlijk bijkomen op één van de terrasjes aan de Mississippi.

Met meer dan 45 musea in de stad om uit te kiezen is het makkelijk om uzelf te laten onder dompelen in de geschiedenis van de stad, cultuur en kunst. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Historic New Orleans Collection of het Louisiana’s Civil War Museum. Beide museums vertellen veel over de historie van New Orleans. Wanneer u New Orleans bezoekt met uw gezin kunt u een bezoek brengen aan het Louisiana Childern’s Museum. Ontdekt u hier meer dan 30.000 vierkante meter aan interactieve tentoonstellingen over kunst, muziek, wetenschap, wiskunde en gezondheid. Geniet samen met uw kinderen van dit unieke museum en laat u kinderen spelende wijs kennismaken met de verschillende onderwerpen.

Wanneer u even genoeg heeft van de drukte van de stad kunt u een wandeling maken door het New Orleans City Park. Dit park strekt zich uit van Bayou St. John naar Lake Pontchartrain en is 1300 hectare groot. Het park is één van de twee groene juwelen. Het andere juweel is het Audubon Park in Uptown. Na de orkaan Katrina in 2005 zijn veel van de 600 jaar ouden eiken verwoest. De lokale bevolking heeft inmiddels weer het overgrote deel van het park weer in oude ere weten te herstellen. Naast het herstellen hebben ze ook oude geliefde attracties, zoals Story Land en Carousel Gardens Amusument Park gerestaureerd waardoor het park weer aan populariteit gewonnen heeft.

Verder kijken dan New Orleans
Met een huurauto in New Orleans kunt u de hierboven genoemde wijken, parken en bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Naast het bezichtigen van de stad New Orleans kunt u ook de omgeeving van de stad ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Grand Isle State Park rijden. Dit is een natuurlijke kust aan de haven van Louisiana. Naast de prachtige natuur is deze plek ook het startpunt voor een dagje diepzee vissen. Heeft u altijd al eens een wat grotere vis willen vangen? Dan is dit uw kans!

Op George Bush Intercontinental Airport, ook wel Houston Airport zijn verschillende verhuurstations waar u uw huurauto kunt ophalen. Het is de international luchthaven van de stad Houston en vanaf hier bent u binnen 5 uur in New Orleans. Om welke reden u maar een auto wilt huren, het geeft u in elk geval de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.