Auto huren Oss

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Oss - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 06:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Oss

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Oss:

4.8 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Perfecte full-service!!! Person vaan de hotline heeft mij rechtsstreks geholpen.
Huurauto beoordeling van Daan B.- 17 jul. 2015 12:23
(4.4 tot 5 )
2 dagen vooraf geboekt en alles verliep probleemloos. Altijd weer!!!
Huurauto beoordeling van Yvette P.- 19 jul. 2015 09:51
(4.2 tot 5 )
Reservering heel makkelijk. Top service. Alles goed geregeld!
Huurauto beoordeling van Thijs M.- 20 jul. 2015 08:37
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Oss

Om een stad goed te kunnen ontdekken, is goed vervoer noodzakelijk. Dit is zeker het geval voor de stad Oss. Deze stad staat bekend om de lekkernijen en de prachtige locatie aan de Maas. De terrasjes en de natuurlijke weelde in Oss geven een fantastische sfeer en een gezellige indruk die bezoekers van de stad niet snel zullen vergeten. Oss is daarom ook zeker een stad die aan te raden is voor toeristen. Om Oss goed te kunnen zien is echter wel een auto nodig. Een goede optie is een huurauto. Wat betreft de autoverhuur in Oss is HAPPYCAR de nummer 1 aanbieder als het gaat om een goede prijs-kwaliteitsverhouding. HAPPYCAR kan prijzen voor huurauto's vergelijken. Dit geeft de beste prijsgarantie en maakt het huren van een auto gemakkelijk en flexibel. Het voordeel van prijsvergelijkingen is dat de huurder de keuze volledig zelf in de hand heeft. Hij kan zijn eigen verhuurder kiezen uit bekende partners als Hertz, Europcar, Avis, AutoEurope en Holiday Autos. Hierdoor is HAPPYCAR de meest betrouwbare optie voor het huren van auto's.
Zo biedt de Autoverhuur Oss en uzelf extra mogelijkheden.

Ontdek Oss
Oss staat bekend om de gastvrijheid en de prachtige ligging. De natuur rondom Oss, waarin de Maas centraal staat, is prachtig om te zien en zeker het bezoeken waard. Voor het bezoeken van de natuur is vooral het natuurgebied de Maashorst geschikt. In Oss zelf zijn de historische gebouwen een lust voor het oog. Zo zijn de watertoren en de neogotische Grote Kerk prachtige gebouwen om te bezoeken. Verder staat Oss bekend om de bedrijvigheid die er plaatsvindt en met name plaatsvond. De industrie bloeide hier op in de twintigste eeuw en dit is nog steeds terug te zien aan de prachtige architectuur. Ook zijn er veel terrasjes te vinden in Oss waar bezoekers de stad in zich op kunnen nemen onder het genot van een drankje en een hapje.

Met een huurauto Oss ontdekken
Het prachtige Oss mag misschien niet van enorm formaat zijn, voor het rondreizen in de stad is wel een auto nodig. Het afwisselende Nederlandse klimaat zorgt er vaak voor dat fietstochten ongeschikt zijn en zo geeft de autohuur Oss een extra dimensie. Een bekend restaurant is het Balkan restaurant middenin Oss. Dit restaurant is in wijde omtrek bekend. Leuk aan Oss is de onafhankelijkheid van de stad als het gaat om het klimaat. Deze stad is fantastisch om te bezoeken bij zomerse temperaturen, maar ook bij regenbuitjes en op koude dagen. Op de koude dagen kan er in de restaurants genoten worden van de Nederlandse keuken, die in Oss subtiliteit met simpelheid combineert. Zo valt er in Oss altijd wel iets te beleven.

Rondreis door de regio Oss
In de buurt van Oss liggen andere historische plaatsen die makkelijk met de auto te bereiken zijn. Zo zijn steden als Den Bosch en Nijmegen makkelijk te bereiken, maar als langer uitstapje is zelfs Utrecht het bezoeken waard. In deze steden zijn prachtige gebouwen als de Dom te vinden. Voor de natuurliefhebber is de Veluwe de moeite waard. Dit prachtige natuurgebied ligt op ongeveer een uur rijden en is een fantastische kans om de Nederlandse natuur te aanschouwen. Voor sportliefhebbers is de voetbalclub FC Oss een leuke aangelegenheid. Deze club komt uit op het een-na-hoogste niveau in Nederland. Verder kunnen deze sportliefhebbers een van de vele fietsroutes uitzoeken die zich rondom Oss bevinden.
Voor veel activiteiten is het dus handig om met gebruik va de Autoverhuur Oss te ontdekken. Ook voor internationaal ingestelde bezoekers maakt een rental car Oss toegankelijker.