Auto huren Panama

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Panama - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 05:54 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 05:54 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2018 05:54 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2018 01:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2018 01:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Panama

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Panama:

4.9 tot 5 (779 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Zeer tevreden over HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Nadia B.- 19 jul. 2015 08:56
(4.1 tot 5 )
Wat fijn om zo goedkoop een auto gehuurd te hebben waardoor we extra van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Gert H.- 20 jul. 2015 11:56
(4.7 tot 5 )
Toen ik de service belden was men vriendelijk en wist men wat ik wou ook al ben ik zelf geen expert
Huurauto beoordeling van Adis W.- 20 jul. 2015 20:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Panama

Door Panama reist kunt u dit natuurlijk doen met een huur auto vanuit Panama. Het is zeer aan te raden om een koffie proeverij mee te maken in Panama, dit land ligt namelijk tegen Colombia aan waar de beste koffie ter wereld vandaan komt, dus wanneer u niet de tijd heeft om naar Colombia te reizen is koffie proeven in Panama de uitkomst. Overigens is het niet zo dat Panamese koffie onder doet voor die van Colombia, deze is simpelweg minder bekend. Het is verder ook aan te raden om Panama per huurwagen Panama aan te doen aangezien de wegen voor een land in Latijns Amerika uitzonderlijk goed zijn en u alles in een paar dagen kunt zien, kusten, bergen en vulkanen, jungle, oude ruïnes, en moderne steden. Aan de kusten van Panama kan men ook zeer goed scuba duiken, iets wat spectaculair is vanwege de vele soorten tropisch zee leven. Hiernaast is Panama een van de aller beste locaties om vogels te spotten ter wereld. Verder zijn er in Panama ook vele opties om paard te rijden, dit is zeker een aanrader om op plekken te komen die moeilijker bereikbaar zijn per auto en te ver zijn om te voet af te leggen. Daarnaast kunt u natuurlijk in de regenwouden en op de vulkanen prima paard rijden, let u er wel op dat de paarden er gezond uit zien en goed worden behandeld op deze manier kunt u namelijk ook op vakantie mee helpen om de uitbuiting van dieren tegen te gaan. Het wordt wel eens gezegd dat iedereen die een camera ter beschikking heeft in Panama even goede foto´s kan maken als een professionele fotograaf, dus waar wacht u nog op

Autoverhuur Panama

Panama in 1519 gesticht door Pedro Arias de Ávila is de hoofdstad van Panama en is een van de belangrijkste steden in centraal Amerika. De stad werd al snel het startpunt voor de expedities die tot de conquiste van het Inca rijk in het huidige Perú hebben geleid, Colombia en Ecuador. Toen in de 17e eeuw Henry Morgan de stad binnen viel ontstond er een brand een einde maakte aan het toenmalige Panama, de resten zijn nog steeds te zien in Panama Viejo in een van de huidige buitenwijken van de stad, de stad werd namelijk kort er na herbouwd een paar kilometer van de originele plek. Daarnaast kunt u in Panama ook Casco Viejo of Casco Antigua bezoeken, dit is de stad die een paar kilometer van de oude plek is gesticht. Daarnaast kunt u in Panama intens genieten van de prachtige witte zandstranden met palmbomen en natuurlijk turquoise water, vandaar dat Panama ook de ultieme bestemming is wanneer u zoekt naar zon zee en tropische stranden. Wanneer u een andere kant van Panama wil zien kunt u een auto huren met autoverhuur Panama en de Jungle in trekken, de jungles van Panama zijn uniek en zijn een thuis voor vele soorten flora en fauna waarvan een groot gedeelte uniek voor Panamá.

Autoverhuur Panama

Momenteel wordt het gebied Casco Viejo gerestaureerd en kunt u dus met eigen ogen aanschouwen hoe mooi het gebied in haar hoogtijdagen moet zijn geweest. Panama was een belangrijke doorvoerhaven voor zilver en goud vanuit de rest van Latijns Amerika naar Spanje. Deze route werd ook wel de Camino Real genoemd, ontdekt door de ontdekkingsreiziger Vasco Núñez de Balboa en werd later zoals eerder genoemd een belangrijke doorvoer haven voor het goud naar Spanje, deze ontdekking heeft ook de weg vrijgemaakt voor de conquiste van het Inca rijk in het huidige Ecuador en Perú door Fransisco Pizarro. Vandaag de dag is Panama en Panama zelf meer bekend om het Panama Kanaal dat grofweg de zelfde route volgt de eeuwen eerder ontdekte Camino Real. Wanneer u zich in Panama bevind kunt u er de Jungles rondom de stad bezoeken, deze zij zeer divers en zeker de moeite waard, misschien doet u dit wel met een autoverhuur Panama. Verder dient u het eerder genoemde Panama Viejo en Casco Antigua bezocht te hebben, en om dit alles een spetterend einde te geven kunt u ook nog het beroemde Panama kanaal bezoeken. Het Panama kanaal is 81 kilometer lang en de Spaanse conquistadores speculeerden er al over om een kanaal te maken maar hebben deze plannen nooit uitgevoerd, daarna hebben de Amerikanen, opgevolgd door de Fransen het een maal geprobeerd en in 1914 werd het kanaal uiteindelijk door de Amerikanen afgemaakt. FMet autoverhuur Panama heeft u de vrijheid om dit prachtige land te verkennen op de manier die u wil, en bent u niet gebonden aan regels van een tour operator of persoonlijke gids.