Auto huren Queenstown

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Queenstown - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 mrt. 2020 03:35 uur.

Beoordeling autoverhuur in Queenstown

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Queenstown:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Ik heb een auto gehuurd omdat ik van de ene naar de andere kant van het land moest, maar geen zin had om met het openbaar vervoer te gaan. Prima bevallen met HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Ferdinand P.- 21 jul. 2015 18:29
(4.2 tot 5 )
Een prachtige vakantie gehad met een huurauto van happycar. Bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf stond onze auto al klaar en waren we in een mum van tijd onderweg.
Huurauto beoordeling van Lilian R.- 21 jul. 2015 20:21
(4.8 tot 5 )
Happycar heeft het bij ons helemaal gemaakt
Huurauto beoordeling van Jan Jaap P.- 21 jul. 2015 22:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Queenstown

Wanneer u niet bekend bent in de omgeving, is het vaak lastig om de juiste keuze te maken wat betreft het vervoer ter plaatse. Reist u naar Nieuw-Zeeland, dan is het zeker voordelig om voor een huurauto te kiezen. Hiermee kunt u zich op elk gewenst tijdstip verplaatsen en bovendien is het de snelste manier om te reizen. Kies daarom voor een goede autoverhuur in Queenstown. Via HAPPYCAR kunt u eenvoudig een overzicht opvragen. Wacht dus ook niet langer en regel uw vervoer ruimschoots voor uw vertrek, zodat u zich onderweg en tijdens de reis nergens zorgen over hoeft te maken. Queenstown wacht al op u!

Ontdek Queenstown

Queenstown ligt op het South Island van Nieuw Zeeland. De stad ligt aan een baai en wordt omringd door soms hoge bergen. Queenstown is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Er heerst een zeeklimaat in de omgeving van Queenstown, maar door de hoge bergen in de nabije omgeving zijn er in de zomer lange warme dagen met temperaturen boven de 30 graden Celsius. In de winter is sneeuw een heel normaal verschijnsel.

Met een huurauto Queenstown ontdekken

De bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar met uw rental car vanuit Queenstown. Breng een bezoek aan het adembenemend mooie Wakaputimeer dat lang geleden is ontstaan uit een gletsjer. De Maori's knoopten er echter een ander verhaal aan vast. Een demon zou een meisje van de stam gevangen hebben gehouden en haar minnaar verbrandde de demon levend uit wraak. Het hart van deze demon klopt echter nog altijd, vandaar ook dat het water van het meer elke vijf minuten zeven cm stijgt en daalt. Met uw huurauto heeft u de grootste fjord van Fjordland binnen mum van tijd bereikt en dit uitstapje zult u zeker niet snel vergeten. De reis er naartoe is prachtig, maar niets is zo mooi als de fjord zelf. Hij strekt zich maar liefst 16 km uit en loop door tot aan de open zee. Natuurlijk kan de fjord ook vanaf het water bewonderd worden, maar het is ook een aanrader om een kijkje te nemen in het onderwaterobservatorium. Er leven allerlei bijzondere diersoorten in deze omgeving en de kans is groot dat u er eentje tegenkomt. Natuurlijk mag u de Mitre Peak met een hoogte van 1692 meter niet missen wanneer u met uw rental car naar Milford Sound gereden bent.

Rondreis door de regio Queenstown

Vanwege de relatief hoge bergen in de omgeving is Queenstown een populair wintersport gebied geworden. Vraag in de winter ter plaatse advies als u met de huurauto richting de berggebieden wilt voor de wintersport. Maar South Island is ook de rest van het jaar de moeite waard vanwege de ongelooflijk mooie natuur en de ruigheid die het eiland kenmerkt. Veel van de mooie beelden in de films ‘Lord of the Ring’ zijn hier opgenomen. Maar ook Bollywood heeft het eiland ontdekt en veel films tonen nu de ongelooflijke natuur als achtergrond voor de meer avontuurlijke genres van de filmwereld in India. Ook gedurende de zomer en andere seizoenen is het verstandig lokaal advies te vragen als u het eiland met uw huurauto gaat verkennen. Er zijn ook gebieden waar de wegen minder goed zijn.