Auto huren Rhodos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Rhodos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 aug. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 aug. 2020 06:21 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 aug. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 aug. 2020 06:21 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 aug. 2020 06:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 aug. 2020 06:21 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 aug. 2020 08:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 aug. 2020 08:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rhodos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rhodos:

4.6 tot 5 (787 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Het was allemaal helemaal naar wens.
Huurauto beoordeling van Klarien R.- 17 jul. 2015 22:06
(4.5 tot 5 )
Een woord: Geweldig!!
Huurauto beoordeling van Yannick G.- 19 jul. 2015 02:09
(4.6 tot 5 )
I´m HAPPY with Happycar
Huurauto beoordeling van Pascal C.- 20 jul. 2015 08:03
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Rhodos

Met een huurauto, die u gemakkelijk kunt ophalen bij het vliegveld heeft u alle vrijheid op Rhodos. Rhodos is een Grieks eiland, gelegen in de oostelijke Egeïsche Zee. Het is de grootste van de Dodekanesos Eilanden in termen van zowel de oppervlakte en de bevolking. Rhodos heeft een bevolking van 115.490 en administratief vormt het eiland een zelfstandige gemeente binnen de Rodes regionale eenheid, die deel uitmaakt van de regio Zuid-Egeïsche. De belangrijkste stad van het eiland is de stad Rhodos.  De stad Rhodos heeft meer dan 50.000 inwoners en ligt ten noordoosten van Kreta, ten zuidoosten van Athene en ten zuidwesten van de Anatolische kust in Turkije.

Komt u aan met het vliegtuig? In dat geval kunt uw huurauto gemakkelijk en snel ophalen bij één van de partners van HAPPYCAR op het vliegveld van Rhodos, Rhodes International Airport. Door uw huurauto van tevoren te reserveren,  bespaart u uzelf veel tijd en moeite. De luchthaven van Rhodos is een van de grootste van Griekenland en zorgt ervoor dat u onbezorgd op het prachtige eiland aankomt.

Bezienswaardigheden Rhodos
Met uw huurauto rijdt u gemakkelijk naar een van de vele archeologische vondsten. In de oudheid was Rhodos de thuisbasis van één van de zeven wereld wonderen - de Kolossus van Rhodos. Dit gigantische bronzen standbeeld werd gedocumenteerd als staande bij de haven. Het werd in 280 v. Chr. voltooid, maar werd in 224 v. Chr. vernietigd in een aardbeving. Tot op de dag van vandaag ontbreekt nog ieder spoor van het standbeeld.  Wel is bekend dat u in de stad veel souvenirs van het standbeeld kunt kopen.

Er zijn ontzettend veel historische bezienswaardigheden op het eiland Rhodos. De meeste bekende zijn de Akropolis van Lindos, het archeologisch museum en het Grootmeesterspaleis. In opdracht van Foulques de Villaret is het Grootmeesterspaleis in de 14e eeuw gebouwd. Het is een prachtig gebouw dat in de loop der tijd meerdere functies heeft gehad. U kunt hier op uw gemak rond kijken en het paleis aanschouwen. Na het bezichtigen van het Grootmeesterspaleis kunt u met uw huurauto op Rhodos naar de oude binnenstad. De stad Rhodos dateert uit het jaar 408 v. Chr. en ligt aan de noordoostelijke kust van Rhodos en heeft vroeger als vestingstad gediend. In die tijd zijn de grote vestingmuren gebouwd, die vandaag de dag nog steeds zichtbaar zijn. Het is vandaag de dag ook mogelijk om een wandeling op deze vestingmuren te maken.

De stad Rhodos heeft nog veel meer te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de haven Mandraki, hier zou vroeger één van de zeven Wereldwonderen hebben gestaan, het beeld Kolossus. Na de vele culturele activiteiten is het goed mogelijk dat u zin heeft in een drankje en lekker van de Griekse zon wilt genieten. Dit is mogelijk op de barstreet van Rhodos, Orfanidou. Orfanidou is de stap plek van Rhodos die vooral bekend staat bij de jeugd. Houdt u meer van een terrasje aan het strand? Ook dit is mogelijk, zo kunt u bijvoorbeeld op de Kalimnou een heerlijk drankje drinken. Daarbij is Kalimnou op het westen gelegen zodat u heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon.

Met een huurauto op Rhodos
Rhodos is niet het enige eiland waar u van hoeft te genieten: er zijn nog veel meer mooie Griekse eilanden. Zo kunt u met de boot gemakkelijk naar naburige eilanden, zoals Samos en Kos en Kreta. Dit laatste eiland kent u toch nog wel van het bekende televisieprogramma Oh Oh Cherso? Ook deze eilanden kunt u eenvoudig bereiken met uw huurauto vanaf Rhodos.

Zoals u hier kunt lezen is Rhodos een prachtig eiland met voor ieder wat wils. Zo kunt u diep in de geschiedenis van Rhodos neuzen of lekker bruinbakken op een van de vele stranden die Rhodos u te bieden heeft. Kortom een vakantie om nooit te vergeten en autohuur Rhodos geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.