Auto huren Sale

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sale - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 sep. 2020 09:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sale

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sale:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
HAPPYCAR is gewoon top voor mij, scherpe prijzen en weinig poespas.
Huurauto beoordeling van Daniel S.- 21 jul. 2015 07:33
(4.4 tot 5 )
Het was super om in een nieuwe stad zelf te rijden. Heb een geweldige vakantie gehad, bedankt happycar!
Huurauto beoordeling van Merel D.- 21 jul. 2015 03:43
(4.6 tot 5 )
Alles verliep soepel en snel, wat voor mij ideaal is omdat ik zo druk ben
Huurauto beoordeling van Kevin S.- 21 jul. 2015 20:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Sale

 

De Marokkaanse stad Salé zal je doen verbazen. In deze mooie stad kun je de prachtige cultuur proeven die aangeboden wordt. Salé is één van de oudste steden van Marokko. Haar geschiedenis gaat terug tot de zevende eeuw voor Christus. Deze lange geschiedenis is natuurlijk terug te zien in gebouwen, maar je kunt deze ook voelen in de sfeer. Urenlang kun je genieten van een bijzondere geschiedenis.

Deze mooie stad kun je zelf te voet bekijken, maar het is nog fijner om dit te doen door gebruik te maken van autoverhuur in Sale. HAPPYCAR is hiervan een mooi voorbeeld. Door huurauto in Sale te vergelijken, zorg je ervoor dat je alles kunt zien en dat je op bijzondere plekken komt. HAPPYCAR geeft de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze vergelijker is een goede keuze als je op zoek bent naar autohuur in Sale. De prijs van Autoverhuur in Sale wordt onder andere vergeleken bij deze aanbieders: Europcar, RentalCars of Holiday Autos.

Ontdek Salé

Salé heeft een bijzondere en lange geschiedenis. De grote moskee van Salé is bijvoorbeeld een mooie plek om te bezoeken. Deze moskee stamt uit de tiende eeuw en ziet er indrukwekkend uit. Dit is echt iets dat je gezien moet hebben. Het is mooi om te zien hoe zo'n gebouw er vroeger uitzag. Daarnaast is de stadsmuur ook een indrukwekkende plek om te bezoeken. De vele stadspoorten die hierbij te zien zijn, zijn prachtig bewaard gebleven.

De grote stad met maar liefst 1 miljoen inwoners, heeft nog veel meer te bieden. Zo kun je genieten van prachtige kunst en geweldige landschappen. Daarnaast zijn er, door de rijke geschiedenis, veel andere bezienswaardigheden te bekijken. Er zijn vooral veel monumenten te bewonderen die stammen uit de tijd van de Romeinen. Ook zie je veel van de islamitische geschiedenis terug.

Met een huurauto Sale ontdekken

Omdat de stad vrij groot is, is het belangrijk om gebruik te maken van autohuur in Sale. Zo kun je nog veel meer ontdekken en meer zien. Als je een reis naar Salé maakt, is dat belangrijk. Je wilt immers dat je ook echt iets aan de reis hebt gehad. Omdat er ook zoveel te zien is, is met de auto de snelste en flexibelste manier van reizen. Je bent hierdoor niet afhankelijk van bepaalde tijden en kunt jouw eigen tempo bepalen. Ook kun je eten wanneer jij dat wilt.

Het eten in Sale is bijzonder. De mensen in Marokko eten graag met grote groepen. Ze zien eten als een sociale aangelegenheid. Het ritueel van handen wassen is heel belangrijk voor ze. Op het menu staat vaak couscous. Dit heerlijke gerecht wordt met de handen gegeten. Als je kiest voor de auto, kun je uitgebreid ervaren hoe eten in deze cultuur een rol speelt. Zo proef je echt iets van deze cultuur en kun je jezelf hier op een leuke manier in mengen.

Als je houdt van jachten, is de nieuwe haven voor plezierboten ook een leuke plek om te bezoeken in Salé. Deze haven werd in 2008 gebouwd en is sindsdien erg populair geworden. Het is erg leuk om hier een dagje rond te lopen en te genieten. Je ziet hier toeristen, maar ook lokale bevolking is aanwezig. Deze leuke mengeling zorgt voor een bijzonder geheel.

Rondreis door de regio Salé

Als je het grote Salé hebt ontdekt, kun je met een rental car in Sale ook andere mooie gebieden in de omgeving bezoeken. Zo kun je de hoofdstad van Marokko, Rabat, bekijken. De verblijfplaats en moskee, kasbah van Rabat is een plek die zeker te moeite waard is om te bezoeken.

Als je het leuk vindt om te winkelen, kun je ook een rental car in Sale huren om naar de Medina te gaan. Dit is de binnenstad van Rabat. Deze is gevuld met allerlei leuke winkels, markten en kraampjes. De items gaan voor lage prijs weg. Er zijn dus echt koopjes te vinden. Dat maakt de Medina de perfecte plek voor koopjesjager. Het is er dan ook druk. Je kunt aardewerk kopen, maar er zijn bijvoorbeeld ook designerlampen en meubelen te koop. Dat maakt de markt heel veelzijdig. Je kunt er uren rondlopen en uitrusten bij leuke tentjes