Auto huren Noord

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Noord - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 06:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 06:34 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 27 sep. 2020 09:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 27 sep. 2020 09:57 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 05:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 22 sep. 2020 05:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Noord

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Noord:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Snel en eenvoudig geboekt en alles was goed geregeld
Huurauto beoordeling van Erika C.- 20 jul. 2015 12:35
(4.4 tot 5 )
Super vakantie gehad, lekker makkelijk met een huurauto via Happycar
Huurauto beoordeling van Mendy D.- 20 jul. 2015 03:59
(4.8 tot 5 )
Wij wilden geen verassingen achteraf, deze hebben we bij HAPPYCAR dan ook niet gekregen.
Huurauto beoordeling van Pieter P.- 20 jul. 2015 17:33
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Noord

Het vakantie eiland van het Koninkrijk der Nederlanden zijn de Caribische gebieden. Eén van de belangrijkste van de Caribische gebiedsdelen is Aruba. Een nadeel echter van op vakantie gaan in de Caribische gebiedsdelen is dat je er niet naartoe kan rijden zoals naar Frankrijk. Tevens is een vliegticket naar Aruba best prijzig. In het Noorden van Aruba ligt de stad met de toepasselijke naam 'Noord'. Hoewel Aruba niet heel erg groot is, is een Rental Car uit Noord erg belangrijk om alle bezienswaardigheden te kunnen zien op het eiland. Bij de aanbieders van een huurauto in Noord zoals: Argus Car Hire, Holiday Autos, Enterprise en Thrifty zijn er veel keuze mogelijkheden. Maar welke moet je nu kiezen? Maak hier handig een vergelijking voor de goedkoopste en meest geschikte auto voor je ideale vakantie.

Ontdek Noord
Aruba werd in 1499 ontdekt door Alonso de Ojeda, Amerigo Vespucci en Juan de la Cosa. De Spaanse koning gaf het eiland in eigendom aan Juan Martín de Ampués. In 1636 werd het eiland overgenomen door de Nederlanders. Aruba was voor de Nederlanders een belangrijke handelsnederzetting met Amerika. Tevens werd in 1824 goud gevonden op het eiland. In april 1978 werd het “Protocol van Willemstad” ondertekend waardoor Aruba Zelfbeschikkingsrecht en Onafhankelijkheid kreeg.

Met een huurauto Noord ontdekken
Autoverhuur in Noord is van groot belang voor het toerisme op het eiland. De stad Noord heeft een politiebureau, een aantal restaurants en supermarkten. Tevens kan je in Noord de Alto Vista kapel vinden. Dit is een kapel gebouwd in 1750. Verder is er niet veel te doen in Noord. Vrijwel alle grote stranden van Aruba liggen aan de west en zuid kant van het eiland. Een Rental Car in Noord huren is daarom erg belangrijk om de rest van het prachtige eiland te ontdekken.

Rondreis door de regio Noord
Een aanrader op het eiland is de hoofdstad van Aruba, Oranjestad. Hier kan je uitstekend shoppen. Er is veel vermaak te vinden. Ook omdat de grote cruiseschepen hier vaak aanleggen. In de avond wordt het iets rustiger in Oranjestad omdat de meeste toeristen dan op Eagle Beach en Palm Beach zijn.

Vlakbij de stad Noord ligt ten zuidwesten het villagebied van Aruba aan één van de mooiste stranden genaamd Palm Beach. De stad is gelegen aan een van de zeven hoofdwegen van Aruba. Dit is tevens de enige 4-baans weg in Aruba. Ideaal om met autohuur in Noord naar dit prachtige strand te rijden.

De hagelwitte stranden en azuurblauwe wateren van Aruba zijn op veel plaatsen op het eiland aan de west en zuid kust te vinden. Twee stranden welke niet bij grote hotels liggen zijn Baby Beach bij San Nicolas en het privé strand van hotelgasten van Renaissance-hotels in Oranjestad. De hotelgasten worden overgevaren naar een eiland voor de kust genaamd Renaissance Island. Hier heb je een strand voor alleen volwassenen en er lopen ook flamingo's rond.

Een groot deel van Aruba bestaat uit het nationale park Arikok. Een groot bergachtig gebied met stenen en cactussen. In het park zijn vaak activiteiten zoals: Junior Ranger Camp (kamp voor jongeren), strandreinigingsdagen, filmavonden en boa-jachtdagen. Een bezoek aan dit nationale park is te voet echter niet te doen. Met autoverhuur uit Noord kan je gemakkelijk een auto met vierwielaandrijving huren om het park te ontdekken.

Ook te bereiken in het nationaal park is de natural pool. Oftewel een natuurlijk zwembad. Door de aanhoudende botsingen tussen de oceaan en de rotsen van de noordoostelijke kust is een stukje oceaan tussen de rotsen ontstaan dat is afgescheiden van de ruwe oceaan. In vroegere tijden werden in het water zeeschilpassen gehouden. De lokale bevolking beweert tevens dat er soms in dit zwemwater kleine haaien worden gevangen. Ook voor dit gedeelte van het nationale park geldt dat autohuur uit Noord hier belangrijk is. Zonder een auto met vierwielaandrijving is het onmogelijk om dit prachtige natuurlijke zwembad te bezoeken.

Tot aan 2005 was één van de grootste attracties op Aruba de natural bridge. Een brug gevormd door koraalkalksteen. Op 2 september 2005 is deze langste natuurlijke brug in de Cariben ingestort. Er zijn echter nog wel kleinere natuurlijke bruggen te vinden in dit gebied.