Auto huren Abrantes

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 9 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 18 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Abrantes - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 04:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 04:12 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 05:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 05:44 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 06:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 sep. 2020 06:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Abrantes

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Abrantes:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Happy car heeft aan al onze wensen voldaan met ene huur auto
Huurauto beoordeling van Rop O.- 21 jul. 2015 16:30
(4.3 tot 5 )
zeer scherpe prijzen
Huurauto beoordeling van Loes U.- 21 jul. 2015 06:30
(4 tot 5 )
Vriendelijke service en competente advies
Huurauto beoordeling van Patrick J.- 21 jul. 2015 23:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Abrantes

Rondrijden in een gevarieerd landschap van groene heuvels, bossen en uitgestrekte vlaktes. Onderweg stoppen voor een kopje koffie met een pastel de nata (een knapperig gebakje met vanilleroom). En aan het eind van de middag een verkoelende duik nemen in een heldere rivier. Zo kan een willekeurige dag van een vakantie in Abrantes Portugal eruit zien. Staat u hiervoor open? U kunt vandaag al een huurauto in Abrantes regelen. Maakt u hierbij gebruik van de diensten van HAPPYCAR, dan vindt u een passende wagen én bespaart u flink. De aanbieders op het gebied van autoverhuur in Abrantes zijn 24/7 online te vergelijken.

Ontdek Abrantes

Abrantes is de naam van een gemeente en plaats in midden Portugal, op de noordelijke oever van de Taag. De gemeente kent een inwonertal van rond de 42.000. De provincie waarin Abrantes ligt heet Ribatejo, het district Santarém. Om alle mooie plekken en interessante bezienswaardigheden te bezoeken, raden we autohuur in Abrantes via HAPPYCAR aan. Firma's als AutoEurope, Holiday Autos en Avis hebben aantrekkelijke aanbiedingen. De laatste aanbiedingen hebben kunnen wij voor u op een rij zetten. Zo kunt u een verstandige en weloverwogen keuze maken als het om een rental car in Abrantes gaat. En u zult het zelf ervaren: met een moderne, comfortabele auto haalt u alles uit iedere vakantiedag! Portugal is een hoogontwikkeld land. U kunt er met euro's betalen. Spreekt u geen Portugees? Met Engels en Frans redt u zich prima. Dé trekpleister van Abrantes is het 14e eeuwse kasteel: het Castelo de Abrantes. Het is open voor publiek, net als de vele kerken en kathedralen in de omgeving.

Met een huurauto Abrantes ontdekken

Het was in het jaar 1148 dat Alfons I van Portugal Abrantes veroverde op de moslims. Laatstgenoemden hadden Abrantes al vanaf de 8e eeuw in hun bezit. De Orde van Santiago, een ridderorde, kreeg in 1173 het kasteel van Abrantes geschonken door Alfons I. In 1173 volgde een kortdurende herovering door de Almohaden uit Marokko. In de geschiedenisboeken wordt Abrantes steevast vermeld vanwege de verovering door generaal Junot uit Frankrijk, met als bijnaam 'hertog van Abrantes'. We zijn dan beland in 1807. Anno nu is Portugal een heerlijk vakantieland. Door het mediterrane klimaat is het in het hele land van januari tot en met december relatief droog en zonnig. De architectuur is adembenemend. Dat geldt voor de historische gebouwen, maar ook voor moderne architectonische hoogstandjes van ontwerpers als Eduardo Souto de Moura, Álvaro Siza Vieira -allebei wonnen ze Pritzker Prize- en Gonçalo Byrne. En laten we Tomás Taveira niet vergeten. Ongeacht het moment waarop u vakantie viert in Abrantes, u kunt altijd genieten van de authentieke fado. Tijdens festivals, op straat, in kroegen en cafés. Bij Fado staat de Portugese gitaar centraal. We hebben het hier over heel oorspronkelijke muziek die gaat over verlangen (in het Portugees 'saudade'). Als u plannen aan het maken bent voor een vakantie in centraal Portugal is een rental car in Abrantes van harte aan te bevelen. De snelwegen in Portugal zijn modern en goed. Er is een wegennetwerk van 68.732 kilometer. Er zijn in totaal 44 snelwegen. Een leuk weetje: de Vasco da Gama brug over de Taag heeft een lengte van 17 kilometer. Hiermee is dit de langste Europese brug!

Rondreis door de regio Abrantes

In nog geen uur rijdt u van Abrantes naar Porto. De havenstad aan Costa Verde. In Porto bent u meer dan welkom te proeven van de lokale keuken in MUU Steakhouse. Kijken we naar luxe restaurants dan zijn Paparico, Cafeina en Palco aanraders. Als u gebruik maakt van autohuur in Abrantes, heeft u de vrijheid te gaan en staan waar u wilt. Cafés, terrassen: het is aan u waar u neerstrijkt. De hoofdstad van Portugal, Lissabon (Lisboa) ligt op ongeveer een halfuur rijden van Abrantes. Als u gebruik maakt van de aanbiedingen van autoverhuur in Abrantes is dit een zeer goed overbrugbare afstand!