Auto huren Washington

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 36 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Washington D.C. - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 04:30 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 04:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 04:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Washington D.C.

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Washington D.C.:

4.9 tot 5 (776 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Ik heb een auto gehuurd omdat ik van de ene naar de andere kant van het land moest, maar geen zin had om met het openbaar vervoer te gaan. Prima bevallen met HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Ferdinand P.- 18 jul. 2015 02:09
(4.6 tot 5 )
Top autotje gehuurd
Huurauto beoordeling van Guido A.- 17 jul. 2015 21:35
(4.7 tot 5 )
Voor het eerst een auto gehuurd! Een vriend raadde mij Happycar aan en dat is me uitstekend bevallen! Prima service!
Huurauto beoordeling van Wesley S.- 18 jul. 2015 07:53
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Washington

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. Op 16 juli 1790 stemde de Residence Act in met de oprichting van het district of Columbia, het speciale federale district dat de hoofdstad bevat. Washington wordt daarom ook altijd aangeduid met D.C. achter de naam of gewoon alleen D.C. Het federale district behoort tot geen enkele staat toe, zodat geen enkele staat invloed kon uitoefenen op de hoofdstad. De inwoners van D.C. doen daarom ook alleen maar mee met de presidentsverkiezing en niet met de verkiezingen van het Amerikaanse Congres. Om te zorgen dat de scheiding van de verschillende machten (Trias politica) duidelijk zichtbaar was, werd besloten om een half kruis te vormen met als middelpunt het Washington Monument. Aan de ene voet van het kruis bevindt zich het capitool, waar de wetgevende macht gevestigd is en aan de andere voet van het kruis ligt het Witte Huis, waar de uitvoerende macht gevestigd is. Met een huurauto in Washington ontdekt u deze bijzondere stad op een leuke en makkelijke manier. Bijzonder handig is ook de overname van de huurauto op de luchthaven van Washington.

Bezienswaardigheden in Washington
Met uw huurauto kunt u eerst een bezoek brengen aan het Witte Huis. Het Witte Huis is de ambtswoning en de voornaamste werkplek van de president van de Verenigde staten. Het is de residentie van elke Amerikaanse president sinds Johan Adams in 1800 geweest. Het huis is gebouwd tussen 1792 en 1800 en is gemaakt van wit geschilderd Aquia Creek zandsteen in de neoklassieke stijl. Nadat u het Witte Huis heeft bekeken kunt u door naar het US Capitol gebouw. Hier vinden de vergaderingen plaats voor de senaat en het huis van afgevaardigden. Het gebouw is een van de meest herkenbare historische gebouwen in Washington D.C. Het is een indrukwekkend voorbeeld van de 19e-eeuwse neoclassicistische architectuur. Het Capitool telt ruim 540 kamers verdeeld over vijf verdiepingen. Verder vindt u onder de koepel in het midden van het Capitool een cirkelvormige ruimte die dient als een galerie van schilderijen en sculpturen van Amerikaanse historische figuren en gebeurtenissen. Een bezoek aan dit bijzondere gebouw mag u niet missen en met uw huurauto rijdt u er zo naar toe. Op loop afstand van het Capitol vindt u het Washington monument. Dit reusachtige monument werd gebouwd tussen 1848 en 1884 ter ere van de eerste president van de Verenigde staten, George Washington. Het monument is 169 meter hoog en is het hoogste vrijstaande metselwerk ter wereld. Vanaf het monument heeft u een prachtig uitzicht over het Capitol, het Witte Huis en de rest van de stad.

Rijdt u nu met uw huurauto door naar het Smithsonian Castle. Dit kasteel is ontworpen door één van de meest gerenommeerde architecten van het tijdperk, de heer James Renwick JR, die ook verantwoordelijk was voor de kathedraal van New York. In het kasteel vindt u de gelijknamige organisatie, Smithsonian. Deze organisatie beheerd miljoen artefacten, schilderijen en andere voorwerpen die deel uitmaken van de alsmaar groeiende collectie. Deze kunstvoorwerpen zijn verdeeld over 16 musea verspreid door heel Washington. Bezoekt u bijvoorbeeld het Smithsonian National Museum of American History, waar u meer dan 3 miljoen artefacten van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur aantreft. Dit museum van wereldklasse herbergt voorwerpen uit de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog tot nu. Met rental car Washington is dit indrukwekkende museum makkelijk te bereiken.

Autohuur in Washington
Met auto huren Washington kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om naar Georgetown te rijden waar u heerlijk kunt winkelen of genieten in één van de vele restaurants. Verder kunt u hier een bezoek brengen aan de Old Stone House, het oudste huis dat dateert uit 1765. Maar denkt u vooral ook groter, bezoek bijvoorbeeld Philadelphia. Vanaf deze stad is het niet heel ver rijden naar New York City.

Voor welke reden u ook maar een auto nodig heeft, een auto huren in Washington geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.