Auto huren Lesbos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 16 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lesbos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 05:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lesbos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lesbos:

4.4 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Dankzij happycar een mooie huurauto kunnen huren voor een mooie prijs
Huurauto beoordeling van Tom K.- 18 jul. 2015 07:12
(4.1 tot 5 )
Prijse vergelikt en Happycar was het goedkopste...de service is anders als verwacht gewoon TOP!
Huurauto beoordeling van Maike T.- 18 jul. 2015 08:05
(4.1 tot 5 )
Onze vakantie is goed van start gegaan nadat we snel onze huurauto meekregen en de reis kon beginnen
Huurauto beoordeling van Andrea J.- 19 jul. 2015 20:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Lesbos

Autoverhuur Lesbos

Op zoek naar een zonvakantie in Europa? Ga dan naar het mooie eiland Lesbos! Een prachtig Grieks eiland langs de Turkse kust. Lesbos staat bekend om zijn olijven en kaas. Op de mooie stranden en in de prachtige oude steden kunt u helemaal tot rust komen tijdens een zonovergoten verblijf op Lesbos. Het eiland zelf is best groot en heeft een heuvelachtige, glooiende natuur met heuvels en bergen tot 1000 meter hoog. Daarom is het verstandig om bij aankomst een huurauto te huren voor de gehele duur van je vakantie bij een autoverhuurder in Lesbos. Het is makkelijk en comfortabel, omdat u dan zelf de regie heeft over de planning in uw vakantie. Ook bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.


Algemene informatie

Het Griekse eiland Lesbos ligt langs de kust van Turkije en ligt tussen twee andere eiland in. Dat zijn de eilanden Chios en Limnos. Lesbos is na drie andere eilanden het grootste eiland van Griekenland. Daarnaast het een van de meest zonovergoten eilanden van Europa! Het eiland heeft veel heuvels en er groeien veel olijfbomen. Daarom staat Lesbos ook zeer bekend om de olijfolie die hier vandaan komt. Het is een vrij groot eiland en een populaire vakantiebestemming met veel cultureel erfgoed en een prachtige natuur. De Grieken zelf noemen het eiland Lesvos. De hoofdstad van Lesbos is Mytillini. Deze stad telt 30.000 inwoners en is een toeristische trekpleister. Een bijzonder feit van deze stad is dat de straten er geen straatnamen hebben. Een ander interessant en bijzonder historisch feit is dat het verhaal de ronde doet, dat tijdens de bekende Trojaanse Oorlog, de held Achilles zijn schepen liet aanleggen in de haven van Petra, een stad ongeveer vijfenvijftig kilometer boven de hoofdstad Mytillini. Om op één dag bijvoorbeeld de steden te bezoeken die met een dergelijke afstand van elkaar verwijderd liggen is het handig om een huurauto Lesbos tot je beschikking te hebben. Dat regelt u heel makkelijk bij Autohuur Lesbos.


Bezienswaardigheden

Een plaats die op het eiland Lesbos zeker een bezoek verdiend is het Kastro van Mytillini. Het kasteel van Mytillini dus. Dit kasteel bevindt zich op de heuveltop bij de haven. Het wordt ook het paleis van Gateluzzo genoemd en steekt uit boven de hoofdstad. Het kasteel is te bezoeken en in de zomer vinden er verschillende activiteiten plaats. Maar het is sowieso de moeite waard om de toren, de poort, de zuilengalerijen en het waterreservoir in het paleis te bezichtigen, Daarnaast biedt de stad Mytillini ook diverse bijzondere musea die het bezoeken zeker waard zijn. Als tweede bezienswaardigheid moet de stad Molyvos hier genoemd worden. Deze stad ligt ongeveer zestig kilometer verwijderd van de hoofdstad. Daarvoor is het handig om voor deze afstanden een huurauto te hebben. Hier kunt u mooie, oude huizen van natuursteen bewonderen en ook het archeologisch museum is zeer bijzonder. Daarnaast kunt u genieten van een bezoek aan de eén van de zes geneeskrachtige bronnen, die het gebied rond deze stad rijk is. Als derde bezienswaardigheid, misschien wel het belangrijkste van heel het eiland Lesbos, mag u echt een bezoek aan het Versteende Woud niet overslaan. In het Grieks draagt dit woud de naam Sigri en het ligt aan de westkant van de stad Ypsilou. De ingang van dit woud is daar te vinden. Zeer langgeleden barstte de vulkaan Ordymnos uit en daardoor werden veel bomen en planten bedekt onder een laag lava. Na vele eeuwen van erosie zijn veel van deze flora en fauna weer zichtbaar geworden in versteende vorm. Daarom is dit natuurgebied zeer uniek in Europa, evenals bijvoorbeeld de stad Pompeï in Italië. U vindt dit versteende woud tussen Antissa en Sigri.


Rondreis

Om al deze mooie steden en natuur te bezoeken moet u een flink aantal afstanden rijden. Om de nodige frustratie door het openbaar vervoer te vermijden is het aan te raden om voor het rondreizen een auto te huren bij Rental Car Lesbos. Lesbos heeft een uitstekend wegennet, waardoor u met een betrouwbare huurauto Lesbos van Autohuur Lesbos veilig en snel van stad naar stad kunt rijden. Tevens kunt u hier de prijzen vergelijken van autoverhuurders, waaronder EuropCar, AutoEscape en Hertz. Met alle gemakken bij het huren van een auto bij Autoverhuur Lesbos heeft u gegarandeerd een heerlijk en zonovergoten verblijft op het prachtige Griekse eiland Lesbos.