Auto huren Mechelen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 26 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Mechelen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 26 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 05:54 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 26 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 05:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 05:54 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 08:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 08:50 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 08:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 08:21 uur.

Beoordeling autoverhuur in Mechelen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Mechelen:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
HAPPYCAR was een hele positive ervaring voor ons
Huurauto beoordeling van albert W.- 20 jul. 2015 20:06
(4.2 tot 5 )
Zo blij dat we de auto gelijk meekregen op de bestemming zonder stress of lang wachten, prima geregeld. Wij kiezen zeker nog eens voor happycar!
Huurauto beoordeling van Rick K.- 20 jul. 2015 14:35
(4.4 tot 5 )
Snel, goedkoop en zonder problemen. Een auto boeken via happycar.nl is een echte aanrader!
Huurauto beoordeling van Cees. B.- 21 jul. 2015 01:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Mechelen

Autohuur in Mechelen

Op zoek naar een pittoreske bestemming voor een stedentrip? Mechelen is een gezellig stadje in het hart van België. Er is van alles te zien en te beleven. Zowel jong als oud zal zich hier uren kunnen vermaken. Er zijn verfrissende musea, historische gebouwen met een verleden, gezellige restaurantjes en knusse cafés. Bij HAPPYCAR kunt u eenvoudig de autoverhuur in Mechelen vergelijken. Bij ons vindt u betrouwbare partners, zoals Avis en Argus Car Hire in het aanbod. Zo weet u zeker dat u niet alleen een goedkope huurauto in Mechelen vindt, maar ook een auto van hoge kwaliteit.

Ontdek Mechelen

Als het rijk van Lotharius I wordt verdeeld tussen Karel de Kale en Lodewijk de Duitser in 870 wordt Mechelen al genoemd, destijds als Maalinas. Dit hoort u nu nog terug in de Franse naam van de stad: Maligne. De ligging aan de rivier de Dijle is waarschijnlijk de belangrijkste reden geweest om een nederzetting te stichten die nu gelegen is in de Provincie Antwerpen tussen Brussel en Antwerpen. Gedurende een korte glorietijd in de 15e en 16e eeuw werden de Nederlanden geregeerd vanuit Mechelen en was de stad de bestuurlijke hoofdstad van de Nederlanden. Deze periode heeft veel bijgedragen aan het kunstbezit en de monumentale gebouwen in de stad. Het grootste aantal beschermde gebouwen in Vlaanderen treft u dan ook aan in Mechelen. Momenteel is Mechelen een middelgrote stad met ongeveer 72.000 bewoners. In het verleden heeft de stad al vaak als toevluchtsoord gegolden voor diverse immigranten. Vanaf 1968 gold dat voor economische immigranten in de vorm van vooral Marokkanen. Deze maken inmiddels meer dan 15% uit van de totale bevolking van Mechelen. In de stad zie je de mengelmoes van culturen terug in grappige boetiekjes en een keur aan restaurantjes.

Met een huurauto Mechelen ontdekken

Als u er op uit trekt in uw rental car in Mechelen zult u bijna altijd de toren van de Sint Romboutskathedraal in het oog krijgen. Met een lengte van 97 meter vormt deze het meest beroemde deel van de kerk. De kathedraal is gewijd aan een Ierse missionaris en de bouw startte in de 13e eeuw. De wijding vond plaats in 1312. In de 16e eeuw werd het bisdom Mechelen opgericht en kreeg de kerk de status van kathedraal. Helaas ging veel van het zilverwerk en meubilair verloten tijdens godsdienstoorlogen in de 16e eeuw.
In de Eerste Wereldoorlog werd de toren zwaar beschadigd door Duits artillerievuur. Belgische militairen bleven ondanks een ultimatum met vlaggen signalen verzenden vanaf de toren. De toren kunt u ook beklimmen om van een adembenemend uitzicht te genieten. Een heel andere bezienswaardigheid in Mechelen en goed bereikbaar met uw huurauto is Technopolis. Dit museum is geopend in 2000 en wordt een 'doe-centrum' voor wetenschappen en technologie genoemd. In 2006 werd er ook een Doe-tuin toegevoegd waardoor de bezoeker ook buiten kan experimenteren. Sinds 2007 kunnen ook kinderen van 4 tot 8 jaar wetenschap ontdekken op een leuke manier in het kinder-doe-centrum.

Rondreis door de regio Mechelen

Als u met de rental car uit Mechelen erop uit wilt in de omgeving van de stad, dan is Tivoli Natuur Park een mooie bestemming. Als u dit park heeft bereikt, kunt u rond kuieren tussen majestueuze bomen en over gezellige paadjes wandelen vol romantische hoekjes. Voor de kinderen zijn er veilige speelterreinen en een kinderboerderij. En misschien zijn ze dapper genoeg om een bezoek te brengen aan een heksenhuisje? Wilt u genieten van natuur die minder is 'ingericht' voor de mens, dan kan dat ook in de bosgebieden in de omgeving van de stad. Vooral de afgelopen decennia heeft de gemeente veel moeite gedaan om het oorspronkelijk landschap met veel bosgebied te herstellen. Door de aankoop van vele hectaren natuur ontstond zo ook het natuurgebied: Thiebroekbos. Met een auto van de autoverhuur in Mechelen bent u binnen een mum van tijd op deze mooie locatie. Een van de voordelen van een rental car uit Mechelen is dat u geheel onafhankelijk bent en daardoor bijvoorbeeld uw eigen tijd kunt indelen. Zo kunt u net zo lang op een plaats genieten als u zelf wilt. Boek uw reis, vergelijk de prijzen van de autohuur in Mechelen bij HAPPYCAR en haal alles uit uw verblijf!