Auto huren Guadalajara

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Guadalajara - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:55 uur.

Beoordeling autoverhuur in Guadalajara

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Guadalajara:

4.7 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Top vakantie gehad, voor niet al te veel geld
Huurauto beoordeling van Ward G.- 18 jul. 2015 21:14
(4.4 tot 5 )
Happy car heeft ons een prima aanbod geleverd waarop wij hebben besloten via hen te huren en het heeft zeer goed uitgepakt.
Huurauto beoordeling van Harry K.- 20 jul. 2015 07:58
(4.1 tot 5 )
Mede dankzij happycar geen cent teveel betaald
Huurauto beoordeling van Jorn F.- 21 jul. 2015 14:39
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Guadalajara

De stad Guadalajara in de provincie Jalisco in het zuiden van Mexico, is de stad waar de Tequila en de Mariachi vandaan komen en nog veel meer dingen die als typisch Mexicaans beschouwd worden. De naam Guadalajara komt van het Arabische Wad-al-hidjara, wat "Rivier die tussen de rotsen stroomt " betekent. De stad is de op een na oudste koloniale stad van Mexico. Deze stad staat ook bekend om haar beroemde kathedraal, een van de oudste van Latijns-Amerika en het beeldmerk van de stad. Wanneer u in Guadalajara komt zit u ongeveer in het midden van Mexico. Het is dus eenvoudig om vanuit hier met autoverhuur Guadalajara een auto te huren en de streek te verkennen. Daarnaast kunt u wanneer u een paar dagen in Guadalajara verblijft ook de Tequila express doen, dit is een trein die naar het plaatsje Tequila vertrekt waar u natuurlijk deze Mexicaanse drank kunt proeven, er een distillerij bezoek kunt brengen en vaak live Marriachi muziek wordt gespeeld. Wanneer u bijgekomen bent van dit uitstapje en niet onbelangrijk nuchter bent kunt u met uw huurauto in Guadalajara de streek verkennen.

 

Ontdek Guadalajara

Op het plein van de kruizen vindt u de Kathedraal van Guadalajara, aan de bouw van dit bouwerk werd begonnen in 1560 en het duurde ongeveer 50 jaar voordat de kathedraal af was. De huidige torens stammen overigens uit een later tijdperk, namelijk uit 1818. Daarnaast vindt u oostelijk gelegen van de kathedraal het Plaza de la Liberación er zijn twee grote kom vormige fontijnen en een gigantisch beeld van Miguel Hidalgo, de man die de Mexicaanse onafhankelijkheids verklaring in het huidige overheids paleis tekende. U vindt er ook het Theater Degollado, dit is het oudste theater van de stad en hier worden vaak grote gratis concerten gehouden, een must-see wanneer u de stad bezoekt. Daarnaast is het theater zelf, zowel van binnen als van buiten een aanrader om in deze bruisende stad te bezoeken. De stad is overigens de tweede grootste stad van Mexico en is dan ook een van de meest dichtbevolkte.


Auto huren in Guadalajara

De conquistador Hernán Cortés kon zijn ogen niet geloven toen hij op Tenochtitlan stuitte, het huidige Mexico-Stad. Tenochtitlan was namelijk een zeer grote welvarende stad en evenaarde de grootste steden in Europa. “Deze grootse stad Tenochtitlán is gebouwd op een zout meer, via welke weg men ook komt zijn er twee wegen van de binnenstad naar het vaste land. Er zijn vier verhoogde wegen naar het centrum en elke is zo breed als twee cavalerie lansen. De stad zelf is zo groot als Sevilla of Córdoba.” Was de reactie van Cortés. Delen van de oude stad zijn dan ook nog te zien in het centrum van het hedendaagse Mexico-Stad.


Rondreis door de regio van Guadalajara

Wanneer u uw reis vervolgt kunt u ook nog naar de befaamde stranden van Acapulco of Cancún waar u naast de internationale Jet Set en de Amerikaanse Spring breakers de tijd van uw leven kunt hebben. Daarnaast wanneer u wat meer cultuur wil zien en de wijn streek van Mexico in wil dan kunt u richting Mérida, een prachtige koloniale stad die door de meeste toeristen over geslagen wordt omdat deze meer met de oude beschavingen van Mexico bezig zijn dan met het koloniale verleden. Zo is de kathedraal van Mérida gebouwd in 1561 en daarmee de oudste van Latijns-Amerika. Daarnaast kunt u hier ook het antropologie museum bezoeken waar een aantal unieke Maya objecten ten toon gesteld zijn. Terwijl u door het prachtige en diverse Mexico rijd vergeet u dan ook niet te eten, de Mexicaanse cuisine is excellent. Probeert u bijvoorbeeld eens een traditionele Molé, varkensvlees of kip met een chocolade chili saus. Wanneer u naar richting de kust regio´s komt vindt u meer fantastische verse vis, in het noorden van Mexico vindt u meer gerechten met rundvlees en in het zuiden meer kip en varken, een paar gerechten die u absoluut niet moet missen zijn ceviche, enchiladas, tamales, gorditas en carnitas u zult versteld staan dat de Mexicaanse keuken niet alleen maar uit burrito´s en taco´s bestaat.

Maak bijvoorbeeld een reis naar Manzanillo of Puerto Vallarta. Wanneer u met autoverhuur Mexico door het land reist zult u zeker de mogelijkheid krijgen vele van deze gerechten te proberen en misschien vindt u zo wel uw nieuwe favoriete voedsel. Als u in Mexico een auto huurt met auto huren Mexico kunt u zich makkelijk voort bewegen in het land om zo te gaan en staan waar u wilt!