Auto huren Curitiba

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 32 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Curitiba - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 jan. 2020 07:25 uur.

Beoordeling autoverhuur in Curitiba

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Curitiba:

4.7 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Prima prijzen en goede service!
Huurauto beoordeling van Gijs A.- 19 jul. 2015 02:05
(4.8 tot 5 )
Voor het zonnige weer een cabrio gehuurd en een hele dag lekker genoten van de zon zonder zorgen, thnx happycar.
Huurauto beoordeling van Calabro A.- 19 jul. 2015 15:28
(4.1 tot 5 )
Bij happycar een auto geboekt voor een vakantie met mijn kleinkinderen. Voor de jongste een kinderzitje bij geboekt die ik ter plekke heb betaald. Het kinderzitje was al in de auto geinstalleerd en na het controleren op schade konden we zorgeloos vertrekken. Ik wil Happycar bedanken voor de uitstekende service!
Huurauto beoordeling van Iris F.- 20 jul. 2015 17:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Curitiba

Wanneer u naar Curitiba gaat u kunt net als in elke Braziliaanse stad genieten van een glaasje Cachacha. Het ultieme voorbeeld hier van is 24 Horas Street in Curitiba. Deze straat is 12 meter breed en 120 meter lang. Er zijn hier 34 winkels gevestigd die 24 uur per dag open zijn, dus wanneer u honger heeft, iets wil drinken of de neiging voelt om op welk uur van de dag nog even te gaan winkelen, is dit de straat in Curitiba waar u moet zijn. Misschien doet u in deze straat wel inkopen voor de reis die u met uw huurauto door Brazilië gaat maken. Daarnaast kunt u ook nog naar de Botanische tuinen in Curitiba. Er staat een prachtig victoriaans gebouw die het centrale punt vormt van deze tuinen. Door de vele exotische planten krijgt u alvast een voorproefje van wat u zoal tegen kunt komen in de jungle. Santa Felicidade is het district waar u moet zijn wanneer u lekker wilt gaan eten. De Italianen hebben zich hier als immigranten gehuisvest, waardoor u er veel restaurants vindt met zowel Europese als Braziliaanse specialiteiten. Daarnaast kunt u hier ook genieten van een glaasje wijn of bier. Ook kunt u een van de vele parken of kerken bezoeken die deze stad rijk is. Wanneer u iets buiten Curitiba kijkt komt u al snel in een van de vele Nationale Parken terecht waar u kunt genieten van de prachtige natuur. Misschien rijdt u er zelf heen met een huurauto.


Auto huren in Curitiba

In Curitiba is een van de weinige dingen die u er niet vindt het Braziliaanse carnaval. Dit festijn valt schijnbaar niet zo goed bij de inwoners en wordt vandaar dus ook niet gevierd. Wat u er voor terug krijgt is een stad die 66% meer verdiend dan het gemiddelde in Brazilië en mag zich ook met recht een rijke stad noemen. Dit valt ook goed te zien aan hoe goed onderhouden de stad is. Wanneer u uw reis door Brazilië vervolgt, kunt u bijvoorbeeld naar São Paulo of naar Rio de Janeiro. Wanneer men denkt aan Rio de Janeiro dan zullen veel mensen direct denken aan het enorme Jezus beeld op een heuvel die over de stad heen kijkt. Ook wordt er vaak gedacht aan het jaarlijkse terugkerende Carnaval dat er gehouden wordt en natuurlijk het bekendste strand van Brazilië, de Copacabana. Wanneer u meer het binnenland in trekt ontdekt u de longen van de wereld en reist u af naar de Amazone jungle. U zult ontdekken hoe veel zijdig de apotheek van de wereld is. Een groot gedeelte van de westerse medicijnen zoals wij ze nu kennen komt uit planten en giffen uit deze jungle. Zelfs het bekende aspirientje is tot stand gekomen door een extract van bepaalde wilgen die in deze jungle groeien. Verder is de Amazone jungle ook rijk aan vele diersoorten en worden er elk jaar nog vele nieuwe soorten ontdekt. De jungle is een ervaring om nooit te vergeten en een van de weinige plekken ter wereld waar u ’s nachts nog de gehele melkweg kunt zien, omdat er geen sprake is van luchtvervuiling.


Brazilië

Daarnaast is heel Brazilië voetbal gek en is legende Pélè een levend icoon van deze natie. Brazilië is in totaal wel vijf keer wereldkampioen geworden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat als de Seleção Os Canarinhos ofwel de “Goddelijke Kanaries” moeten spelen het hele land stil ligt en alles op het elftal gericht is. Een auto huren in Curitiba maakt het makkelijk om naar alle prachtige plekjes te komen waar men normaal gesproken als toerist niet zo snel stopt. Een huurauto geeft u de vrijheid en het gemak om deze stad te verkennen.

In Brazilië zijn de afstanden immens, wanneer u een rondreis maakt zult u dus vaak gedwongen zijn te kiezen voor een bepaald gebied of te kiezen voor binnenlandse vluchten des al niet te min kunt u met een huurauto uitstekend de voeten. Wanneer u bijvoorbeeld de provincie rondom Rio de Janeiro wil verkennen kunt u vanaf de luchthaven een auto huren. Daarnaast is ook de hoofdstad Brasília prima per auto te bezichtigen.