• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Billund Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Billund Airport bezienswaardigheden en reistips

Billund is een kleine gemeente in Jutland, gelegen in het zuiden van Denemarken. Wie aankomt met een vlucht vanuit Nederland kan op Billund Airport een auto huren. HAPPYCAR helpt graag bij de keuze voor een huurauto op Billund Airport. Met een paar klikken op de muis kunnen grote verhuurbedrijven als Avis, Hertz en Europcar met elkaar vergeleken worden. Niet alleen de prijzen kunnen met elkaar vergeleken worden, maar ook de voorwaarden, zodat u zeker de beste autohuur Billund Airport kunt vinden.

Ontdek Billund

Denemarken is onlosmakelijk verbonden met de Vikingen die hier eeuwen lang gewoond hebben. Eeuwenoude dorpjes en kleine steden markeren het landschap en zorgen ervoor dat bezoekers zich niet hoeven te vervelen. De luchthaven van Billund ligt op slechts 3 kilometer van de stad, die makkelijk en snel met een auto van autohuur Billund Airport bereikt kan worden. Bij de meeste mensen is Billund natuurlijk bekend vanwege Legoland. LEGO is een Deense uitvinding dat in 1934 op de markt gebracht werd en in de 21ste eeuw nog steeds razend populair is. Dit grote pretpark is alom geliefd en trekt voornamelijk gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar, die zich een hele dag kunnen vermaken op het park. Het park dat uit meer dan 60 miljoen LEGO-stenen opgebouwd is heeft diverse attracties waaronder een DUPLO speeltuin, een achtbaan, treintjes en nog veel meer. De perfecte bestemming om per huurauto Billund Airport aan te doen en te genieten.

Met een huurauto Billund ontdekken

Natuurlijk is er in Billund veel meer te zien en te doen, dan alleen een bezoek te brengen aan Legoland. Vanuit Legoland is het Billund Sculptuurpark te bezoeken. Een 1,3 kilometer lang pad voert bezoekers langs allerlei sculpturen die gemaakt zijn van koper, brons, staal en keramiek. Geplaatst in een natuurlijke omgeving vallen de sculpturen nog meer op. De sculpturen mogen niet alleen bekeken worden, maar er mag naar hartenlust geklommen en erop gezeten worden. Wie de huurauto van autoverhuur op Billund Airport een dag wil inruilen voor complete ontspanning en sport kan dat doen bij Lalandia Aquadome Billund en Lalandia Plaza Billund. Eerstgenoemde is een groot waterparadijs met glijbanen geschikt voor jong en oud. Met een grote waterspeelplaats, een golfslagbad en aangename temperaturen van 28 graden is het ongeacht de weersomstandigheden lekker vertoeven in het waterparadijs. In Lalandia Plaza Billund is een grote sporthal te vinden, een bowlingcentrum en midgetgolfbaan. Er is ook aan de inwendige mens gedacht met diverse restaurants. Winkelen in een van de vele shops is eveneens mogelijk. Perfect te bereiken met een huurauto Billund Airport.

Rondreis door de regio Billund

Billund is net als de meeste plaatsen in Jutland niet al te groot. De omgeving van Billund biedt bezoekers echter verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de Deense provincie. Het landschap doet daarbij denken aan Nederland: weids en redelijk vlak, met een mooie kustlijn waarlangs diverse stranden te vinden zijn. Na de hoofdstad Kopenhagen is Århus de grootste stad in Denemarken. De stad is met een auto van autoverhuur Billund Airport in ongeveer 1 uur te bereiken. De universiteitsstad is perfect geschikt om te winkelen en uit te gaan. Daarnaast zijn de 93 meter hoge Dom, het koninklijke zomerverblijf Marselisborg slot of park en het Rosenholm slot de moeite van het bezoeken waard. In deze stad is ook het Tivoli Friheden pretpark te vinden, onderverdeeld in diverse thema’s met meer dan 40 attracties. Wie liever iets dichterbij blijft kan met de huurauto Billund Airport naar Kolding rijden. De oude havenstad werd voor het eerst genoemd in 1231, maar opgravingen hebben bevestigd dat er reeds in 1100 sprake was van een bewoond gebied. Tastbare overblijfselen uit het verleden zijn te vinden in de eerste gedeelten van de St. Nicolai kerk, het Franciscaner Klooster Gråbrødreklooster het Koldinghus kasteel. Het Koldinghus, dat vroeger door koningen bezocht werd is tegenwoordig ingericht als museum. Direct naast het Koldinghus is het kunstmuseum te vinden dat zeer geliefd is bij bezoekers. De stad vormt daarnaast een belangrijk verkeersknooppunt en is de verbinding tussen het oosten en westen van het eiland. Ten slotte kunnen de verschillende stranden aan de Oost- en Westkust bezocht worden met een auto van autoverhuur Billund Airport.

Benieuwd naar Billund en de omgeving? Boek dan snel een auto van een bekende autoverhuur op Billund Airport via de prijsvergelijkingssite van HAPPYCAR!