Auto huren vliegveld Brussels

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Brussel Zaventem Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 10:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 10:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 10:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 10:45 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 10:45 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 10:45 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 08:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 08:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brussel Zaventem Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brussel Zaventem Luchthaven:

4.4 tot 5 (768 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede, duidelijke site.
Huurauto beoordeling van Frank S.- 08 nov. 2017 11:39
(4.5 tot 5 )
prijs
Huurauto beoordeling van fabienne k.- 02 dec. 2017 14:03
(5 tot 5 )
Ik heb alleen zeer goede ervaring met jullie in de afgelopen jaren !
Huurauto beoordeling van Noam Z.- 03 feb. 2018 18:23
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Brussels Airport

De hoofdstad van België is Brussel. Deze eeuwenoude stad is net als een aantal andere beroemde steden gebouwd op zeven heuvels. De stroperige geur van suiker afkomstig bijna vanuit elke hoek, is de geur van de fameuze Belgische wafel. Een rij van uitnodigende restaurants biedt de klassieke moules-frites (mosselen en frieten) gekookt in zowat elke denkbare manier. Brussel is de stad voor mensen die van lekker eten en drinken houden, maar ook van kunst en cultuur. Een huurauto vanaf de luchthaven zorgt ervoor dat u met een auto gemakkelijk van A naar B rijdt in deze prachtige stad. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Brussel. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

De lokale bevolking is gezellig en warm

De bewoners zijn een kosmopolitische stelletje, ze kunnen overschakelen van Frans naar de Vlaamse taal en vervolgens naar Engels, sneller dan je 'frite' kan zeggen. Gereserveerd op het eerste gezicht is de lokale bevolking snel op te warmen. Het is dan ook altijd gezellig in de Brusselse straten.

Geschiedenis van Brussel

Brussel werd opgericht door een heilige. In 695 na Christus, heeft Saint Gery een kapel gebouwd op de oevers van de rivier de Zenne op een punt die nu bekend is als Place Saint Gery. De stad Brussel is pas officieel uitgegroeid tot een stad in 979 toen Charles, hertog van Low Lotharingen de eerste stadsrechten aan Brussel toewees.

Brussel, dat de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk van Nederland was geweest, kreeg eindelijk zijn onafhankelijkheid, samen met de rest van België in 1830.

Onder koning Leopold I, werd Brussel hervormd en werden de oude muren vernield en vervangen door brede boulevards. Met meer ruimte, explodeerde de bevolking en aan het begin van de eeuw, werd de stad de thuisbasis voor meer dan 200.000 inwoners. Door de goede infrastructuur is huurauto een musthave tijdens uw vakantie.

Ontdek Brussel

Met uw huurauto kunt u gemakkelijk naar vele bezienswaardigheden rijden. U kunt op zoek gaan naar het chocolade museum of naar een museum over Kuifje. Het compacte centrum van de stad is een samenraapsel van geplaveide straten en chocolatiers afgewisseld met cafés. Brussel is uiteraard de bakermat van het bekende Belgische bier.

U kunt ook het Atomium bezoeken. Dit is een van de bekendste bezienswaardigheden van Brussel. Het is een gigantische model van een zuurstof molecuul, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958 als een tijdelijke structuur. Hoewel nooit volledig ontmanteld is het heropend in februari 2006 na een uitgebreide renovatie. De hoogste bol geeft een panoramisch uitzicht over de hele regio. De basis bol heeft een tentoonstelling over Expo 58 en het centrum heeft ook enkele exposities.

Daarnaast kunt u Belgie natuurlijk niet verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan Manneken-Pis. Het is bronzen beeldje van een plassende jongen. Het is een oneerbiedig symbool van de Brusselaars zelfspot. Manneken-Pis wordt regelmatig aangekleed in een keuze uit ongeveer 800 outfits door bedrijven, goede doelen en andere organisaties.

Mocht u zin hebben om een museum te bezoeken, dan is het BELvue een echte aanrader. Dit vrolijke museum is gewijd aan de belangrijkste perioden van de geschiedenis van België sinds de nederlaag van Napoleon in Waterloo in 1830. De permanente collectie is geïnspireerd rond de regering van diverse monarchen van het land. Het gebouw zelf is gelegen op de plaats van de Belgische revolutie die leidde tot de oprichting van een onafhankelijke staat.

Wanneer u vanaf de luchthaven van Brussel Antwerpen en Gent wilt gaan bezoeken is dit ook geen probleem. Beide plaatsen liggen niet ver van de luchthaven vandaan en door middel van een huurauto zijn zij ook makkelijk te bereiken.