Auto huren Brussel

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Brussel - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 apr. 2020 05:21 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brussel

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brussel:

4.3 tot 5 (773 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Super goede service! Alles is zonder problemen verlopen en heb een zorgeloze vakantie gehad! Volgende keer boek ik weer bij happycar!
Huurauto beoordeling van Fatima S.- 18 jul. 2015 06:27
(5 tot 5 )
Toen we een auto huurden wisten we niet zo goed wat we konden verwachten, maar het is allemaal goed gekomen
Huurauto beoordeling van Romano F.- 21 jul. 2015 08:11
(4.9 tot 5 )
Bedankt voor de service
Huurauto beoordeling van Serana L.- 21 jul. 2015 23:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Brussel

Brussel, de hoofdstad van België, is erkend als het administratief centrum van Europa. De toeristische attractie die de hoogste rank krijgt, is zeker en vast het kleine plassende mannetje genaamd ‘Manneke Pis’. Deze wordt regelmatig aangekleed met een andere outfit, zeker tijdens speciale evenementen of feestdagen. Het bruisend middelpunt van de stad is de Grote Markt met zijn prachtige gildehuizen, gezellige terrasjes, kunstwerken en winkelstraten die eraan zijn verbonden. Verder kunt u een bezoekje brengen aan het koninklijk paleis of een van de vele musea. Deze stad bast van verschillende culturen en nationaliteiten. U hoeft zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Brussel op een aangename en makkelijke manier. Wat ook erg handig is, is de directe overname van uw huurauto op luchthaven Zaventem.


Ontdek Brussel

Al sinds de elfde eeuw is de Grote Markt het meest centrale plekje van Brussel. Naast de beurs van Brussel bevindt zich de Nieuwstraat, de op een na bekendste shoppingcentra van de regio. In de Louisalaan bevinden zich echter meer de duurdere kledingwinkels. Wat het meest in het oog springt, is het Stadhuis met zijn 96 meter hoge toren. Dit gotische gebouw werd in de eerste helft van de 15e eeuw gebouwd. Aan de overkant van het stadhuis staat het Broodhuis dat oorspronkelijk gebouwd werd met de intentie de bakkers van Brussel hun brood daar te laten verkopen. Dit plan is echter nooit gelukt omdat de bakkers het brood liever aan huis verkochten. Tegenwoordig herbergt het Broodhuis in het Museum van de stad Brussel. Naast deze twee uitzonderlijke gebouwen vindt u nog een aantal prachtige gildehuizen met Vlaams-Italiaanse uitstralingen. Met bijzondere gelegenheden worden deze mooi aangekleed. De gehele garderobe van zo’n 700 stuks kunt u bewonderen in het museum van het Broodhuis.


Tot het heden toe benoemt de koning zijn ambten in het Koninklijk paleis. Het paleis bestaat uit enkele grote zalen waaronder de Grote Galerij, de Troonzaal en de Spiegelzaal. Deze ruimtes worden frequent gebruikt voor belangrijke nationale evenementen. Jammer genoeg opent dit pareltje zijn deuren slechts tijdens de zomermaanden.


Als u even een kleine onderbreking nodig heeft van deze drukke en dichtbevolkte stad, ga dan met uw huurauto naar het oosten van Brussel, waar zich het Jubelpark bevindt. Dit ruime en toegankelijk park werd aangelegd in opdracht van koning Leopold II om het 50-jarig bestaan van België te vieren. Hier kunt u de gigantische Triomfboog bewonderen. Daarnaast bent u meteen op de juiste plek om een kijkje te nemen in het Jubelmuseum. In dit briljante complex kunt u kunstwerken bezichtigen die de beschavingen van vijf verschillende continenten omvat in meer dan 600.000 voorwerpen. Een ander park, verder gelegen van het centrum, is het Heizelpark. De wereldberoemde attractie, het Atomium, kunt u hier van dichtbij bekijken. Het bouwwerk bestaat uit negen bollen met elk een diameter van 18 meter. De lengte van het bouwwerk reikt tot 102 meter, waardoor u in de hoogste bol een prachtig uitzicht krijgt over de stad.


Met een huurauto in Brussel

Met een huurauto in Brussel rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. De pittoreske dorpjes rond de stad zijn zeer eenvoudig te bereiken en zullen u zeker bekoren. U kunt ook eenvoudig met een huurauto vanuit Brussel naar Hasselt rijden. Deze aantrekkelijke stad ligt op ongeveer een uur rijden en kent een rijke geschiedenis. Een reis naar Charleroi is absoluut de moeite waard. In Charleroi zelf is de Basilique St. Christophe een belangrijk en prachtig gebouw. Hij staat aan het Place Charles II en zal u direct in het oog springen. Wist u dat Charleroi de hoofdstad is van het Waalse stripverhaal? Ook het stadhuis van Charleroi is een bezoek waard. Dit is een indrukwekkend art deco gebouw, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk ook La Rue Léon Bernus. De art nouveau architectuur in deze straat is erg interessant.

Vergeet zeker de dag niet te eindigen met een heerlijke smeuïg chocolaatje, want in België zijn deze onweerstaanbaar. Een huurauto van HAPPYCAR in Brussel geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.