• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Christchurch Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Christchurch Airport bezienswaardigheden en reistips

Autohuur Airport Christchurch
Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland vindt u de plaats Christchurch. De plaats telt ruim 382.000 inwoners en is daarmee erg druk maar ook erg gezellig. Wat Christchurch zo speciaal maakt? Het is de tweede drukke stad van heel Nieuw-Zeeland en de enige stad op het Zuidereiland. Met een rental car Airport Christchurch heeft u de mogelijkheid om alle bezienswaardigheden van de stad te ontdekken. U kunt skiën in de nabijgelegen alpen, maar je kan er ook dolfijnen en walvissen zien zwemmen, leuke winkeltjes bezoeken en genieten van de natuur. Omdat de jaarlijkse toeristenstroom erg groot is, kan er worden genoten van activiteiten die bij elk type toerist wel in trek is. Daarnaast zijn ook de restaurants internationaal ingesteld zodat u diverse gerechten kunt eten die afkomstig zijn uit verschillende landen in de wereld. Als u met Autoverhuur Airport Christchurch naar de stad toe reist kom je gelijk in de gezellige drukte van de stad terecht. In de vroege geschiedenis was het gebied waar de stad nu is gelegen, de thuisbasis voor een zeer grote vogel de Moa genaamd. De Moa werd opgejaagd door de Maori die in Nieuw-Zeeland woonachtig was tot het uiteindelijk uitgestorven was. Nu is de stad een enorme trekpleister voor toeristen.

Ontdek Christchurch
Met een Huurauto van Airport Christchurch komt u aan op het eiland Nieuw-Zeeland, waar de temperaturen gemiddeld zijn. Zo zijn de maanden oktober tot en met april de warmste maanden van het jaar en kunnen er temperaturen van rond de 24 graden kunnen worden bereikt. In de overige maanden kunnen de temperaturen rond de 15 graden liggen waarbij het er ook erg koud kan worden en veel lagere temperaturen kunnen worden bereikt. Dit heeft te maken met de koude lucht die van zee over het land gaat. Hierdoor kunnen de weersomstandigheden snel wisselen.

Via Autohuur Airport Christchurch beleeft u een heus avontuur in deze mooie stad. U beleeft met een Huurauto van Airport Christchurch veel meer dan wanneer u gericht naar uw vakantiebestemming reist. Door te kiezen voor een huurauto kunt u het prachtige landschap bekijken en gaan en staan waar u maar wilt. Op deze manier loopt u geen enkele bezienswaardigheid mis en bent u mobiel. Houd er wel rekening mee dat het parkeren in de stad een klein probleem kan zijn. Aangezien Christchurch een drukke stad is, kan het voorkomen dat het vinden van een geschikte parkeerplaats een moeilijke opgave is. Het is dan aan te raden om uw auto te parkeren en vervolgens te voet verder te gaan.

Met een huurauto Christchurch ontdekken
Eenmaal aangekomen in de stad Christchurch kan uw tocht gaan beginnen langs de verschillende bezienswaardigheden. Zo bruist het er van musea. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het luchtvaart museum waar je naar diverse vliegtuigen kunt kijken. Daarnaast is het Canterbury Museum ook een bezoekje waard aangezien u hier kunt kijken naar architectuur van uit de geschiedenis die kenmerkend zijn voor de stad. Vergeet ook de natuur niet! Een bezoek aan de botanische tuinen: laat u verwonderen hoe mooi de natuur in Christchurch is.

Met een Rental Car Airport Christchurch kunt u natuurlijk ook de vele restaurants in de stad bezoeken waar u lekker kan gaan genieten van verschillende internationale gerechten zoals pizza en pasta maar ook fantastische visgerechten eten die kenmerkend zijn voor Nieuw-Zeeland en voor Christchurch. Als toerist voelt u zich er meteen thuis omdat u verwelkomt wordt door allerlei smaken en geuren.

Ontdek de regio Christchurch
Het is natuurlijk erg leuk om via Autoverhuur Airport Christchurch een rondje in de stad te maken en daar alles te ontdekken wat er maar te ontdekken valt, maar het is nog leuker om de regio ook eens te bezoeken. Zo zijn de Nieuw-Zeelandse alpen een bezoek waard omdat je je daar in een geheel andere wereld waant. U ontsnapt uit de drukte van de stad en staat op heuvels en bergen waarvan de toppen met sneeuw zijn bedekt en waar u zelfs kunt skiën! Daarnaast is de stad omgeven door verschillende parken die u echt moet hebben gezien voordat u weer huiswaarts gaat![/p]

Wij wensen u een goede reis toe!