• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Samos Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Samos Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Samos Luchthaven?

U kunt in Samos net als bij een auto huren in Athene terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Bij Samos denken veel mensen aan de zon, prachtige stranden en de zee. Maar Samos heeft veel meer te bieden, zoals prachtige wijngaarden of indrukwekkende opgravingen. Bezoek alle bezienswaardigheden geheel op eigen wijze en boek uw huurauto direct van Samos International Airport (SMI). Zorg dat u dit vooraf via het internet al heeft besteld, zodat de huurauto voor u klaar staat bij aankomst. 

Naast het huren van een auto op Samos Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren op Kreta of een auto huren op Kos.  De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Griekenland vindt u daarom bij HAPPYCAR.


 

Een auto huren op Samos Luchthaven - Snel en goedkoop

Toegang tot het internet - dat is alles wat nodig is om uw autohuur op Samos Luchthaven dichterbij te brengen. Dankzij de HAPPYCAR-service kunt u kiezen tussen de diensten van verschillende autoverhuurbedrijven. Wat onze service uniek maakt is vooral de vergelijking van prijzen voor de autoverhuur en extra aanvullende diensten.

Met behulp van onze vele filters vindt u snel de juiste aanbieding die aan al uw wensen voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende populaire filters:

 • Extra bestuurder
 • Glas- en bandenverzekering
 • Dak- en onderstel verzekering
 • De beste brandstofregeling
 • Automaat of handgeschakeld

Wat heeft Samos Luchthaven de toeristen te bieden?

Het eiland heeft vele prachtige bezienswaardigheden te bieden die ideaal met uw huurauto vanaf het vliegveld van Samos kunnen worden verkend. Zo is er het amfitheater, waar in de zomermaanden voorstellingen plaatsvinden. Verder zijn er nog vele andere erfenissen uit de Romeinse geschiedenis, waaronder de Tempel van Herion.

Naast opgravingen heeft Samos ook prachtige natuur te bieden. Het eiland is in totaal 477 vierkante kilometer groot en wordt gedomineerd door twee bergen. Deze kunnen ook beklommen worden, mocht u het wat sportiever op vakantie willen. Vanuit culinair oogpunt is het eiland net zo interessant, want niet alleen de Griekse keuken wordt hier aangeboden. Omdat het eiland lange tijd in Turkse handen was, is dat tot op de dag van vandaag duidelijk. Geschiedenis en moderniteit liggen hier heel dicht bij elkaar, wat het eiland zo de moeite waard maakt.

Verder staat Samos bekend om de wijn die hier geproduceerd wordt. De wijnranken gedijen hier bijzonder goed vanwege het milde klimaat. Bezoek één van de wijnhuizen en laat u onderdompelen in de kennis van de wijnmakers. 


 

Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?

Elk autoverhuurbedrijf op Samos Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 

 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher

Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder worden gesteld.


 

Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Samos Luchthaven" via HAPPYCAR?

Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.


 

Waarom kiest u voor een huurauto op Samos Luchthaven via HAPPYCAR?

 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Samos Luchthaven.
 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Samos Luchthaven.
 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Samos Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.