Auto huren vliegveld Casablanca

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Casablanca Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 jan. 2020 05:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Casablanca Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Casablanca Airport:

4.6 tot 5 (765 beoordelingen)

(5 tot 5 )
ik heb al eerder gehuurd bij happycar en was zeer tevreden
Huurauto beoordeling van hafida m.- 09 okt. 2016 10:02
(4.8 tot 5 )
Advies gevraagd aan het service team, en daarna ook geboekt via HappyCar super.
Huurauto beoordeling van Jamie L.- 20 jul. 2015 13:09
(4.6 tot 5 )
Voor het zonnige weer een cabrio gehuurd en een hele dag lekker genoten van de zon zonder zorgen, thnx happycar.
Huurauto beoordeling van Calabro A.- 20 jul. 2015 18:52
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Casablanca Airport

Casablanca betekent 'wit huis'. Deze stad ligt in het westen van Marokko aan de Atlantische Oceaan. Casablanca is de grootste stad van Marokko en heeft de belangrijkste haven van het land. Marokko is echter een uitgestrekt groot land waar een auto heel handig en comfortabel is om alle bezienswaardigheden van deze regio te zien.

Autohuur van Casablanca Airport is daarom een enorme aanrader. Bij de autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis of Rental Car Casablanca Airport vind u uiteenlopende auto's met vele opties. Vooraf kunt u via HAPPYCAR snel en efficiënt de goedkoopste auto reserveren, met de voor u van toepassing zijnde opties.

Ontdek Casablanca

Casablanca heette vroeger 'Anfa', wat heuvel betekent in het Berbers. Het was van de zevende tot de elfde eeuw de hoofdstad van een klein koninkrijk van de Barghawata in de regio. Zij bleven zich verzetten tegen Arabische invloeden die in deze tijd opkwamen. In de elfde eeuw was dit verzet gebroken en werd de stad eindelijk veroverd door de Almoraviden. De ligging van de stad Anfa op een strategische plaats zorgde ervoor dat in de veertiende eeuw begonnen werd om de haven van Anfa verder te ontwikkelen.

In de vijftiende eeuw was de stad weer onafhankelijk van de Arabieren en werd de stad niet een belangrijke haven voor handel, maar wel een grote piratenhaven. Hierdoor werd het een obstakel voor de Portugezen die de stad in 1468 geheel met de grond gelijk maakten.

In 1515 herbouwde de Portugezen de stad en noemde deze Casa Branca. De Portugezen verlieten de stad in 1755. De Spanjaarden gaven de stad zijn huidige naam Casablanca. Ook de Fransen hebben hun spoor achtergelaten. In 1912 koloniseerde de Fransen Casablanca. Deze kolonisatie duurde tot 2 maart 1956.

Met een huurauto Casablanca ontdekken

De stad Casablanca is erg groot en heeft meer dan vijf miljoen inwoners. Een auto huren in Casablanca Airport is de meest efficiënte manier om alle bezienswaardigheden te zien. De Hassan II moskee is het hoogste religieuze gebouw in de wereld en daardoor ook een moskee die u gezien moet hebben. Vanaf daar rijdt u makkelijk naar de Skala. De Skala is een fort uit de achttiende eeuw. Vanaf het fort heeft u een prachtig uitzicht over de oceaan en is uitstekend geschikt om op een namiddag te vertoeven. Het fort ligt tevens tegenover de oude vissershaven waar u eens kunt rondkijken. Ook ligt in het zuiden het fort Boulaouane. Dit fort staat bekend om zijn mooie mozaïeken.

Het hoogtepunt van uw reis is waarschijnlijk rondwandelen in het oude stadscentrum van Casablanca (Medina). Hier ziet u, voelt u, en ruikt u de prachtige cultuur van Marokko.

Ook aan andere religie in dit land is veel te zien. Zo kunt u het Joods Museum en de kathedraal genaamd 'Sacré Coeur' bezoeken.

Naast het oude stadscentrum (medina) zijn er vele plekken in de stad om te winkelen en te vermaken. Van de Boulevard de la Corniche waar u restaurants en cafés aan het strand vindt, tot aan de reusachtige grootste Afrikaanse winkelcentrum 'Morocco Mall'. Het Morocco Mall is maar liefst 250.000 vierkante meter. In het winkelcentrum staat ook een enorm aquarium van een miljoen liter. Kortom een 'must' om hier te shoppen.

Wil u even bijkomen van alle hectiek van de stad? Dan kunt u naar het Park van de Arabische Liga waar u in de zon kan genieten van de palmbomen op een terrasje.

Rondreis door de regio Casablanca

Met Autoverhuur in Casablanca Airport rijdt u ook snel en efficiënt naar een echte Arabische markt (Soek) in de buurt van Habbous. Slechts een paar kilometer van de stad is de begraafplaats Marabout gelegen waar heilige mannen liggen. De begraafplaats ligt op een klein eiland dat alleen bij laagtij te bereiken is. Ten slotte is ook de hoofdstad van Marokko Rabat goed te bereiken via de A3. Hier kan je Romeinse overblijfselen Chellah, de grootste minaret ter wereld (Hassan minaret) en het Mausoleum van Mohammed V. vinden.

Kortom in zowel Casablanca als de prachtige Marokkaanse groene landschappen vind u heel veel interessante, indrukwekkende en prachtige bezienswaardigheden.