• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Curaçao Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Curaçao Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Curaçao Luchthaven?

U kunt op Curaçao net als bij een auto huren op Aruba terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Curaçao is een prachtig eiland in het Caribisch gebied. Het heeft kilometerslange witte stranden, een ongelooflijk aantal bezienswaardigheden en recreatieve activiteiten bieden veel avonturen en opwindende ervaringen. Om het eiland flexibel en zelfstandig te kunnen bezoeken, kunt u het beste een huurauto op Curaçao International Airport (CUR) reserveren.

Naast het huren van een auto op Curaçao Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren op Bonaire of een auto huren op Sint Maarten.

Een auto huren op Curaçao Luchthaven - Snel en goedkoop

Toegang tot het internet - dat is alles wat nodig is om uw autohuur op Curaçao Luchthaven dichterbij te brengen. Dankzij de HAPPYCAR-service kunt u kiezen tussen de diensten van verschillende autoverhuurbedrijven. Wat onze service uniek maakt is vooral de vergelijking van prijzen voor de autoverhuur en extra aanvullende diensten.

Met behulp van onze vele filters vindt u snel de juiste aanbieding die aan al uw wensen voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende populaire filters:

 • Extra bestuurder
 • Glas- en bandenverzekering
 • Dak- en onderstel verzekering
 • De beste brandstofregeling
 • Automaat of handgeschakeld

Wat heeft Curaçao Luchthaven de toeristen te bieden?

Het eiland Curaçao heeft veel te bieden en de bezienswaardigheden zijn het beste te bereiken in uw huurauto. Begin in de hoofdstad Willemstad waar u kunt genieten van de kleurrijke gebouwen, de welbekende Koningin Julianabrug en waar u naar hartelust kunt winkelen. Maar ook het nachtleven op dit pittige eiland is het beleven waard. De Caribische muziek nodigt uit tot vieren en maakt het vakantiegevoel onbeschrijfelijk.

Maak een tocht in uw huurauto naar de Midden Seinpost-heuvel bij Rooi Santu. Dit is een uitkijkpunt van waaruit u heel Curaçao kunt zien. Een must-see zijn de Hato-grotten, ze hebben een oppervlakte van 4900 m² en herbergen prachtige kalksteenformaties, watervallen en romantische poelen, evenals de bekende Madonna-dam. In deze grotten leven zeer zeldzame kolonies fruitvleermuizen met een lange neus. Het Christoffelpark staat ook nog op de lijst, waar u leguanen, Salina’s (zoutplaten) en flamingo’s kunt aanschouwen.

Auto huren op Curaçao Luchthaven - Wat is belangrijk om te weten?

1. Kan ik een auto huren zonder borg?

Voor het huren van een auto op Curaçao Luchthaven is een borg in de vorm van een creditcard blokkade vereist.

2. Is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard?

Waar u ook huurt, een creditcard is noodzakelijk. HAPPYCAR garandeert niet dat andere vormen van blokkering van de borg worden geaccepteerd door de verhuurder.

3. Hoe kan ik een verzekering afsluiten?

Kies tijdens het zoeken voor een Top Aanbieding, waarbij u uw eigen risico volledig afdekt. Eventuele schade kosten worden aan u vergoed.

4. Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?

Elk autoverhuurbedrijf op Curaçao Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 

 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher

Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder staan.

5. Kan ik annuleren als mijn plannen veranderen?

U kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voor het ophalen. Met HAPPYCAR, boekt u een risicovrije goedkope huurauto op Curaçao Luchthaven.

Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Curaçao Luchthaven" via HAPPYCAR?

Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.

Waarom kiest u voor een huurauto op Curaçao Luchthaven via HAPPYCAR?

 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Curaçao Luchthaven.

 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Curaçao Luchthaven.

 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.

 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Curaçao Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.