Auto huren vliegveld Figari

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Figari Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 01:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 01:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 01:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 01:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 01:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 feb. 2020 01:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in Figari Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Figari Airport:

4.3 tot 5 (766 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Vlot, duidelijk en voledge dekking
Huurauto beoordeling van Tom D.- 04 dec. 2016 19:54
(4.5 tot 5 )
Mooi overzicht
Huurauto beoordeling van R.J. v.- 24 jul. 2017 19:08
(4.1 tot 5 )
Goede deals en makkelijk te boeken, wat wil je nog meer
Huurauto beoordeling van Julia W.- 20 jul. 2015 20:22
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Figari Airport

Frankrijk kent een aantal prachtige plaatsen die men zeker een keer moet hebben bezocht. Frankrijk staat bekend om meer dan alleen de wijnen, de uitgestrekte velden en het brood. Neem de gemeente Figari dat ten zuiden op het Franse eiland Corsica ligt. Deze gemeente staat bekend om de rust, de ontspanning die er geboden wordt en het prachtige landschap. Daarnaast kan men, net zoals in meerdere plaatsten in Frankrijk, genieten van heerlijk eten en de gastvrijheid van de bevolking. Corsica is een eiland dat welbekend is bij toeristen afkomstig uit vele Europese landen. De gemeente Figari zal niet iedereen wat zeggen. Het is een plaats die iedereen echt een keer moet hebben gezien. Vooral wanneer u op zoek bent naar een vakantiebestemming om eens lekker tot rust te komen! U heeft de mogelijkheid om op een snelle en goedkope manier te vliegen naar Figari Airport om vervolgens het eiland te verkennen via Autohuur Figari Airport. Via HAPPYCAR krijgt u meteen inzichtelijk welk Autoverhuur Figari Airport het beste bij u past. U kunt er gemakkelijk de prijzen vergelijken van diverse Autohuur Figari Airport verhuurders zoals Avis, Hertz en Enterprise. U kunt kiezen uit verschillende auto's die geschikt is voor de reis die u gaat maken. Voor een goedkope prijs kunt u kiezen voor de beste huurauto's, of het kleine auto's zijn of wat grotere auto's. Er keuze genoeg als u de prijzen vergelijkt via HAPPYCAR. Maak van uw reis een echt avontuur want er valt veel te beleven in Figari en in de regio van de gemeente. Geniet van alle rust en ontspanning!


Ontdek Figari Airport

Met een Huurauto Figari Airport maakt u kennis met één van de rustigste gemeentes op het Franse eiland Corsica: Figari. Het eerste wat u opvalt is dat er weinig bergen en heuvels in de gemeente zelf zijn. Het vliegveld Figari Airport is een belangrijke verbinding waar dagelijks vele vliegtuigen landen uit de verschillende landen in en buiten Europa. Aangekomen in Figari met autoverhuur Figari Airport merkt u dat er een rustige en ontspannen sfeer heerst in de gemeente. De gemeente telt maar rond de 1200 inwoners en is daarmee een van de rustigste gemeenten van Frankrijk en van Corsica. Het landschap is er prachtig en u voelt zich er meteen op uw gemak. Met een rental car van Figari Airport ontdekt u de gemeente op de beste manier. De wegen zijn vrij toegankelijk en er is weinig verkeer. Zo verplaats u zich snel en eenvoudig van plaats naar plaats. Geniet van de rust en het gemak van mobiel zijn wanneer u met de huurauto de gemeente verkent.

Alhoewel Figari tegenwoordig voornamelijk bekend staat om Figari Airport, was het in de oude geschiedenis een bekende plaats waar de Romeinen zich hadden gevestigd. In de tijd van de Romeinen werden er vele wijngaarden aangelegd. De wijngaarden kunt u niet missen wanneer u door Figari loopt of tijdens het rijden met de auto. Vele lokale wijnsoorten worden vandaag de dag gemaakt op de wijngaarden en op de Europese markt verkocht. Figari kent geen stad doordat het inwoneraantal erg laag ligt. De gemeente heeft al jaren zijn rust behouden. Dit is ook de reden dat de gemeente erg in trek is bij de jaarlijkse toeristen stroom. Figari Airport is sinds 1975 gebouwd en is sindsdien erg in trek bij de toeristen.


Auto huren vanaf Figari Airport

Wanneer u in de gemeente Figari bent aangekomen, merkt u dat het klimaat er erg aangenaam is. Zoals ook in het grootste gedeelte van Frankrijk geldt: de zomers zijn er lang en warm, waarbij de winters koud zijn. Daarentegen heeft u wel kans op natte en koude perioden in de winter. Doordat er een koude stroming kan komen van de zee, bestaat er ook de kans dat er een koude wind over het land kan gaan.

In Figari valt er vooral in de natuur veel te beleven. Zo zijn er veel wandelroutes die de moeite waard zijn om te wandelen. Daarnaast kunt u er ook kijken naar de vele akkers die op een nostalgische manier zijn gescheiden door muurtjes.


Rondreis door de regio van Figari Airport

Via autoverhuur Figari Airport de gemeente ontdekken is natuurlijk leuk. Maar ook de regio heeft veel te bieden. De oude havenstad Bonifacio is een bezoekje waard. Hier aangekomen, merk je dat de stad nog veel nostalgie heeft behouden en heb je een prachtig uitzicht op de zee. Porto Veccho is een toeristische plaats waar je veel activiteiten kunt doen zoals bergbeklimmen en watersporten. Een populaire bestemming in de buurt is ook Ajaccio. Met een huurauto via HAPPYCAR kunt u gaan en staan waar u zelf wilt!