• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Ponta Delgada Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Ponta Delgada Airport bezienswaardigheden en reistips

Een huurauto is wat u nodig heeft tijdens uw trip naar Ponta Delgada. U heeft met een huurauto de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wilt. Met een huurauto kunt u bij uitstek uw individuele keuzes maken. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Ponta Delgada. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Benaming van de luchthaven

De officile benaming van de luchthaven is niet Ponta Delgada Airport. De luchthaven heet eigenlijk Luchthaven Joo Paulo II en is genoemd naar paus Johannes Paulus II, de zeer populaire paus. Ponto Delgada is niet onbekende bestemming. Het is een eiland dat hoort bij Portugal en ligt bij de eilandengroep Azoren. Deze stad ligt op het eiland. So Miguel, dat deel uitmaakt van de Portugese Azoren-archipel. Het is een kleine luchthaven met slechts een landingsbaan. Als u zich vrij wilt bewegen op het eiland kunt u dat het beste doen met een huurauto. Ook al is de luchthaven heel klein u kunt er wel terecht om een auto te huren.

Wat is er te zien en te doen in Ponta Delgada?

De afstand tussen het vliegveld Ponta Delgada en de stad is ongeveer 4 kilometer. Naast dat u kunt genieten van de schitterende natuur op het eiland, kunt u ook genieten van fraaie historische architectuur.

Kerken en piraten: Deze havenstad kent een lange geschiedenis van kooplieden en piraten die het eiland aandeden. De stad heeft een entree in de vorm van drie bogen. Dit is een zeer herkenbaar punt van waaruit u de omgeving verder kunt verkennen. Overal vindt u nog de sporen van het verleden, zoals in de Forte de So Brs en in de talrijke prachtige oude kerken.

Tot een belangrijke bezienswaardigheid van Ponta Delgada wordt ook het Carlos Machado museum gerekend. Dit museum is gevestigd in het voormalige klooster van Santo André. Het is een van de populairste plekken van de hoofdstad doordat het museum op een prachtige locatie staat. U vindt in het museum vooral de rijke historie met betrekking tot het leven op zee en het leven als boer. Deze twee onderdelen egeven het vroegere leven en de ontwikkeling van het eiland goed weer.

Hoewel de onderlinge afstanden niet groot zijn is een huurauto wel de gemakkelijkste manier om van A naar B te komen. Als u echt wilt genieten van de prachtige natuur rijdt u dan door de gebieden rondom de stad. U zult verbaasd staan van de schoonheid van de tropische plantengroei en bomen met enorme wortels. Deze bomen hebben vaak al een grote ouderdom.

Historie en cultuur zijn, evenals de natuur, dus ruimschoots te vinden in deze stad en de omgeving ervan. Wanneer u liever gaat shoppen, moet u er rekening mee houden dat dit lastig wordt in deze stad. De gehele stad is nog in ontwikkeling en op het gebied van shoppen hoeft u nog niet zoveel te verwachten.

Huurauto Ponta Delgada Airport: Voordelig rond toeren

De prijzen van huurauto Ponta Delgada Airport zijn heel redelijk. Zeker als u uw auto voor langere tijd huurt kunt u heel voordelig uit zijn en nog een prettige, goedkope en vrije manier op het eiland rondtoeren. Op deze manier geniet optimaal van alles wat dit eiland te bieden heeft. U kunt ter plaatse de juiste verzekeringen regelen, zodat u op veilig op stap gaat. en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo kunt u uw tijd op het eiland doorbrengen op de manier waarop u het wilt en eventuele plannen nog op het laatste moment wijzigen. Met een huurauto heeft u de mogelijkheid om overal heen te rijden waar u zelf maar wilt. Het geeft u dan ook de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.