Auto huren vliegveld Ponta Delgada

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ponta Delgada Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 mrt. 2020 05:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 mrt. 2020 05:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ponta Delgada Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ponta Delgada Luchthaven:

4.8 tot 5 (769 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Cabrio gehuurd vanwege het prachtige weer het was top. Ik zou iedereen HappycaR aanraden.
Huurauto beoordeling van Hans W.- 23 jul. 2015 17:31
(4.1 tot 5 )
Goed geholpen bij Happycar!
Huurauto beoordeling van Vanessa S.- 24 jul. 2015 13:45
(4.3 tot 5 )
Bedankt voor de service.
Huurauto beoordeling van Nadine z.- 24 jul. 2015 10:31
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Ponta Delgada Airport

Een huurauto is wat u nodig heeft tijdens uw trip naar Ponta Delgada. U heeft met een huurauto de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wilt. Met een huurauto kunt u bij uitstek uw individuele keuzes maken. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Ponta Delgada. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Benaming van de luchthaven

De officile benaming van de luchthaven is niet Ponta Delgada Airport. De luchthaven heet eigenlijk Luchthaven Joo Paulo II en is genoemd naar paus Johannes Paulus II, de zeer populaire paus. Ponto Delgada is niet onbekende bestemming. Het is een eiland dat hoort bij Portugal en ligt bij de eilandengroep Azoren. Deze stad ligt op het eiland. So Miguel, dat deel uitmaakt van de Portugese Azoren-archipel. Het is een kleine luchthaven met slechts een landingsbaan. Als u zich vrij wilt bewegen op het eiland kunt u dat het beste doen met een huurauto. Ook al is de luchthaven heel klein u kunt er wel terecht om een auto te huren.

 

Wat is er te zien en te doen in Ponta Delgada?

De afstand tussen het vliegveld Ponta Delgada en de stad is ongeveer 4 kilometer. Naast dat u kunt genieten van de schitterende natuur op het eiland, kunt u ook genieten van fraaie historische architectuur.

Kerken en piraten: Deze havenstad kent een lange geschiedenis van kooplieden en piraten die het eiland aandeden. De stad heeft een entree in de vorm van drie bogen. Dit is een zeer herkenbaar punt van waaruit u de omgeving verder kunt verkennen. Overal vindt u nog de sporen van het verleden, zoals in de Forte de So Brs en in de talrijke prachtige oude kerken.

Tot een belangrijke bezienswaardigheid van Ponta Delgada wordt ook het Carlos Machado museum gerekend. Dit museum is gevestigd in het voormalige klooster van Santo André. Het is een van de populairste plekken van de hoofdstad doordat het museum op een prachtige locatie staat. U vindt in het museum vooral de rijke historie met betrekking tot het leven op zee en het leven als boer. Deze twee onderdelen egeven het vroegere leven en de ontwikkeling van het eiland goed weer.

Hoewel de onderlinge afstanden niet groot zijn is een huurauto wel de gemakkelijkste manier om van A naar B te komen. Als u echt wilt genieten van de prachtige natuur rijdt u dan door de gebieden rondom de stad. U zult verbaasd staan van de schoonheid van de tropische plantengroei en bomen met enorme wortels. Deze bomen hebben vaak al een grote ouderdom.

Historie en cultuur zijn, evenals de natuur, dus ruimschoots te vinden in deze stad en de omgeving ervan. Wanneer u liever gaat shoppen, moet u er rekening mee houden dat dit lastig wordt in deze stad. De gehele stad is nog in ontwikkeling en op het gebied van shoppen hoeft u nog niet zoveel te verwachten.

 

Huurauto Ponta Delgada Airport: Voordelig rond toeren

De prijzen van huurauto Ponta Delgada Airport zijn heel redelijk. Zeker als u uw auto voor langere tijd huurt kunt u heel voordelig uit zijn en nog een prettige, goedkope en vrije manier op het eiland rondtoeren. Op deze manier geniet optimaal van alles wat dit eiland te bieden heeft. U kunt ter plaatse de juiste verzekeringen regelen, zodat u op veilig op stap gaat. en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo kunt u uw tijd op het eiland doorbrengen op de manier waarop u het wilt en eventuele plannen nog op het laatste moment wijzigen. Met een huurauto heeft u de mogelijkheid om overal heen te rijden waar u zelf maar wilt. Het geeft u dan ook de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.