Auto huren vliegveld Santander

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Santander Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 nov. 2019 12:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 nov. 2019 12:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 nov. 2019 12:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 nov. 2019 12:39 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 nov. 2019 12:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 nov. 2019 12:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Santander Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Santander Airport:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Mocht ik weer een auto huren dan doe ik dat weer met happycar
Huurauto beoordeling van Tom P.- 21 jul. 2015 19:21
(4.4 tot 5 )
Bedankt voor de prima service HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Siske K.- 21 jul. 2015 09:30
(4 tot 5 )
Samen met mijn vriendin een heerlijke vakantie gehad met een huurauto die wij via happycar geboekt hebben.
Huurauto beoordeling van Ivo de G.- 21 jul. 2015 09:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Santander Airport

Santander ligt aan de Spaanse noordkust, aan de Cantabrische Zee. Het is de hoofdstad van de Noord-Spaanse regio Cantabrië. Santander staat ook wel bekend als ꞌde stad tussen blauw en groenꞌ, want de stad ligt ingeklemd tussen de bergen en de zee. Een auto huren bij Santander Airport is een verstandige keuze als u een goede indruk van Santander en omgeving wilt krijgen. De luchthaven bevindt zich op slechts 6 kilometer ten zuiden van de stad, de haven van Santander ligt ertussenin. U bent met uw Rental Car bij Santander Airport binnen tien minuten in het stadscentrum. Goedkope autoverhuur bij Santander Airport vindt u via HAPPYCAR, het onafhankelijke online huurautovergelijkingsplatform dat de prijzen van meer dan 150 autoverhuurbedrijven over de hele wereld naast elkaar legt. Van CarDelMar, Europcar en Thrifty tot Hertz, Avis en AutoEurope.

Ontdek Santander
Santander wordt al bewoond sinds de periode van het Romeinse Rijk. De stad heette toen nog Portus Victoriae Iuliobrigensium. Archeologische opgravingen hebben aangetoond dat Santander vroeger een belangrijke havenfunctie had. Lange tijd leefden de inwoners van de visvangst. De stad was vroeger ook de uitvalsbasis van mijnbouw in de omgeving. Volgens de overlevering is de stadsnaam een verbastering van ꞌSan Emeterioꞌ, een aloude martelaar en soldaat van het Romeinse legioen wiens hoofd in de derde eeuw na Christus naar de stad zou zijn getransporteerd. Zijn naam keerde ook terug bij de bouw van een achtste-eeuwse koninklijke abdij. Santander kreeg in het jaar 1755 stadsrechten en heeft vandaag de dag nog geen 200.000 inwoners.

De haven van Santander lag vroeger in het centrum, maar is in de jaren 80 van de vorige eeuw om meer ruimte te winnen verplaatst naar Raos. De stad bestaat uit twee stadsdelen die al in de zevende en achtste eeuw vorm kregen: La Puebla Vieja (het oude dorp) aan de zuidkant van de stad en La Puebla Nueva (het nieuwe dorp). De twee stadswijken werden door een brug over de Riá de Becedo met elkaar verbonden. Ontdek de stadsstructuur met autohuur bij Santander Airport en geniet van de ligging van de stad in de buurt van schone zandstranden, rotsen, baaien en natuurparken.

Met een huurauto Santander ontdekken
Een groot deel van het historische centrum van Santander is door een grote brand in 1941 verwoest. Meer dan 37 straten brandden af. De veertiende-eeuwse gotische kathedraal van Santander is het waard om te bezoeken. Met een auto huren bij Santander Airport kunt u een trip maken langs het kunstmuseum Museo de Arte Moderne y Contemporáneo, de historische bibliotheek van Santander, het Museo de Prehistoria y Arquelogia de Cantabria (waar ongeveer 1.200 prehistorische en archeologische vondsten staan tentoongesteld) en het paleis van Magdalena, dat op een hoge rots staat en ingeklemd ligt tussen de rotsen en de zee. Als u van een adembenemend uitzicht wilt genieten, mag u de vuurtoren Faro de Cabo Mayor niet missen. Deze bevindt zich op een hoge rots. In de bijbehorende woning is een expositie van de schilder Eduardo Sanz over vuurtorens.

Santander heeft een gematigd zeeklimaat, gelijk aan de andere steden aan de Spaanse noordkust. De zomers zijn niet al te warm, met maximumtemperaturen tussen de 20 en 25 graden. De winters zijn niet al te streng, de minimumtemperatuur ligt op 6 à 7 graden. Er waait altijd een aangenaam frisse zeewind. Santander heeft stranden naar ieders smaak. U kunt met uw Rental Car bij Santander Airport naar kleine, pittoreske stranden als Playa de los Molinucos of Playa de los Peligros rijden, of koers zetten naar de grotere stranden aan de Playa de Primera de El Sardinero. U kunt hier diverse watersporten beoefenen, zoals zeilen, windsurfen en waterskiën.

Rondreis door de regio Santander
Autohuur bij Santander Airport stelt u in staat om ook de omgeving van Santander te verkennen. Rijd bijvoorbeeld naar de grotten van Altamira, waar u prehistorische muurschilderingen kunt bewonderen. Er zijn circa 150 afbeeldingen teruggevonden. Van afbeeldingen van menselijke handen tot tekeningen van bizons, mammoeten, herten en everzwijnen. Een aantrekkelijke bezoekoptie is Santillana del Mar, een middeleeuws dorp op ongeveer 30 kilometer afstand van Santander. Los Picos de Europa ligt ook op rijafstand. Na een uurtje rijden ontwaart u dit schitterende bergmassief met meer dan tweehonderd pieken boven de 2.000 meter.

Kies voor autoverhuur bij Santander Airport via HAPPYCAR. U profiteert niet alleen van de laagste prijzen, maar u bent hierdoor ook vrij en flexibel in uw doen en laten in deze Noord-Spaanse stad en regio.