Auto huren vliegveld Podgorica

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Podgorica Flughafen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 nov. 2019 07:31 uur.

Beoordeling autoverhuur in Podgorica Flughafen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Podgorica Flughafen:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Alles is goed gegaan met boeken, wij komen zeker terug
Huurauto beoordeling van Michelle O.- 21 jul. 2015 11:13
(4.4 tot 5 )
Het was super om in een nieuwe stad zelf te rijden. Heb een geweldige vakantie gehad, bedankt happycar!
Huurauto beoordeling van Merel D.- 22 jul. 2015 00:33
(4.2 tot 5 )
HAPPYCAR maakt me heel blij
Huurauto beoordeling van Gina L.- 21 jul. 2015 17:28
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Podgorica Airport


Wilt u een reis naar en verblijven in één van de meest diverse steden van Europa? Welkom in Podgorica! Podgorica is bekend en zeer beroemd, omdat het aan één van de zeven oudste en belangrijkste handelsroutes uit de oudheid ligt. De stad is na de stichting diverse keren veroverd en elke keer kreeg de stad als gevolg daarvan een culturele make-over. U vindt hier een samensmelting van veel verschillende culturen terug in één stad. Laat u betoveren en kom Podgorica, de hoofdstad van het land Montenegro ontdekken! Podgorica heeft een vliegveld in het zuiden van de stand, wat ook meteen het internationale vliegveld van Montenegro zelf is. Als u aankomt op Podgorica airport is het zeer aan te raden een huurauto te huren bij een Autoverhuur Podgorica Airport. Zo hoeft u niet deel te nemen aan de ongemakken van het openbaar vervoer, maar kunt u gewoon zelf meteen op pad.

Ontdek Podgorica
In Podgorica zult u uw ogen goed de kost kunnen geven, want wat deze stad u allemaal te bieden heeft is niet het minste! Even wat feitjes: De stad Podgorica is gesticht in de elfde eeuw en heeft sinds haar oprichting veel verschillende namen gekend. Haar huidige naam is Podgorica, wat onder Gorica betekent Gorica is de heuvel, die half boven de stad ligt, de stad ligt dus letterlijk onder de kleine berg of heuvel Gorica. De huidige naam van de stad wordt gebruik vanaf het jaar 1326. De stad ligt aan een kruispunt van verschillende oude rivieren, zoals de rivieren Zeta, Morača, Cijevna, Ribnica, Sitnica and Mareza. Deze rivieren zijn er nog steeds en hebben ook een groot aandeel in het creeëren van de prachtige omgeving van de stad. Daarnaast ligt de stad ook niet ver van de Adriatische zee, dat zeker een bezoek waard is.
Doordat Podgorica de hoofdstad is van Montenegro telt het een inwonersaantal van 150.000 inwoners. Podgorica ligt in het midden van het land en geldt daarom ook als één van de internationale plaatsen van het land. De stad wordt druk bezocht door toeristen en het vliegveld draait overuren. Er zijn verschillende universiteiten, die bezocht worden door studenten uit het hele land. Het aangelegde wegennet is zeer vakkundig en het openbaar vervoer laat wel wat te wensen over.
Wat u zeker moeten zien in deze stad zijn de overblijfselen die laten zien, dat er veel verschillende culturen hebben gehuisd in deze stad. Zo heeft de stad onder Ottomaans (Turks) bewind gestaan, wat veel voorbeelden van Turkse architectuur heeft opgeleverd, vooral in het oude stadsdeel Stara Varoš. Daar is de beroemde Turkse Clocktower te vinden, zeker het bezichtigen waard.

Met huurauto Podgorica Airport de stad Podgorica ontdekken
In andere delen van de stad vind u juist weer de musea over de geschiedenis van de stad. Het mag een wonder heten dat veel overblijfselen nog overeind staat, omdat Podgorica tijdens de 2e wereldoorlog bijna met de grond gelijk gemaakt werd, door maar liefst 70 bombardementen. Na de oorlog moest er veel opgebouwd worden, wat veel nieuwe pleinen en monumenten en gebouwen opleverde. Zo ook de Hristovog Vaskrsenja, een orthodoxe tempel, die u echt moet bezichtigen. Deze is goed bereikbaar per auto en ook moet u zeker met een huurauto over de Millenium Bridge rijden voor een machtig uitzicht over de stad. De Millenium Bridge is tegenwoordig het meest bekende aangezicht in de skyline van Podgorica.
Deze prachtige stad verdient het om in zijn geheel gezien te worden, niet alleen de hoogtepunten, maar de hele stad en dat kan beter als u uw eigen weg kunt gaan en niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Wij van HAPPYCAR bieden u een goede vergelijking van huurauto's om te huren bij Rental Car Podgorica Airport. Wij vergelijken auto's van aanbieders als Europcar, RentalCars en Avis, die auto's verhuren bij Autoverhuur Podgorica Airport. Wij zorgen ervoor dat u vrij en zonder gebonden te zijn uw verblijf optimaal kunt genieten door de beste en scherpste aanbieding van een huurauto te adviseren.

Rondreis door de regio Podgorica met huurauto Podgorica Airport
Niet alleen de stad Podgorica is verbazingwekkend en betoverend, ook de natuur er omheen, zoals de rivieren, maar ook de Adriatische zee is zeer aan te raden. Een rondreis rondom Podgorica, langs de bergen om prachtige uitzichten op de stad en omgeving te hebben is erg aan te bevelen. Zo'n adembenemende rondreis bevalt nog meer, wanneer u uw eigen tijd kunt indelen, geen last hebt van wachttijd met bussen en treinen en zelf u eigen plan kunt trekken. En dat willen wij van HAPPYCAR u bieden door het huren van een huurauto bij Rental Car Podgorica Airport. Met een huurauto bepaalt u zelf de invulling van uw rondreis en de lengte daarvan. U bent flexibel, nergens van afhankelijk en u kunt gaan en staan waar u wilt. Direct na uw aankomst op Podgorica Airport, wat 15 km vanaf het centrum ligt, kunt u een huurauto huren bij Autohuur Podgorica Airport, waarna u gegarandeerd een prachtig verblijf zult hebben in alle vrijheid in en rondom het prachtige Podgorica, dankzij Autohuur Podgorica Airport.