Auto huren Berlijn

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Berlijn - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 01:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 01:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 01:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 01:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 01:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 01:48 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 07:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 07:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Berlijn

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Berlijn:

5 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Van happy car kan ik niet onvrolijk worden, alles klopte gewoon
Huurauto beoordeling van Jan e.- 18 jul. 2015 10:54
(4.6 tot 5 )
Snel geboekt voor een autotje in het weekend om met de kinderen weg te kunnen, top HappyCar.
Huurauto beoordeling van Matuso G.- 19 jul. 2015 20:22
(4.8 tot 5 )
Het was niet vervelend
Huurauto beoordeling van Ahmed K.- 20 jul. 2015 08:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Berlijn

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een unieke stad vanwege haar geschiedenis. De Berlijnse muur heeft ervoor gezorgd dat Berlijn 28 jaar lang in 2 zones was verdeeld. 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en het heden zo duidelijk te zien. Na de val van de Berlijnse muur in 1989 is Berlijn verandert in een ware metropool. De cultuur, architectuur, clubs en de modernste winkels maken Berlijn tot een indrukwekkende stad. Geniet met een huurauto in Berlijn van de brede wegen, rijd langs de rivier de Spree en kijk naar al het mooie dat deze stad te bieden heeft.


Bezienswaardigheden in Berlijn

Berlijn is een ruim opgezette stad en bestaat eigenlijk, zoals hierboven werd genoemd, uit 2 steden (Oost- en West-Berlijn). Na de val van de Berlijnse muur zijn ze samengevoegd en vervolgens verder uitgebouwd met een nieuw, groot en chique centrum dat zich uitstrekt van het Potsdamer Platz tot Unter den Linden en Friedrichstraße. Unter den Linden is een boulevard waar u veel mooie gebouwen kan vinden. U vindt hier onder andere de Alte Bibliotheek, het prestigieuze Adlon Hotel en de Berliner Staatsoper. Aan het eind van de boulevard vindt u de Pariser Platz. Aan de Pariser Platz staat de veel gefotografeerde toegangspoort van Berlijn, de Brandenburger Tor. De toegangspoort die er nu staat is een tweede versie en is gebouwd in 1788. De Brandenburger Tor is het symbool van de hereniging en vrijheid. Op een steenworp afstand van de Brandenburger Tor vindt u het geheel gemoderniseerde Reichstag, waar het Duitse parlement gehuisvest is. Dit statige bouwwerk stamt uit de negentiende eeuw en heeft een glazen koepel waar u doorheen kunt lopen. Het wordt wel aangeraden, om van te voren hiervoor kaartjes te bestellen. Wanneer u de glazen koepel betreedt, heeft u mooi uitzicht over de gehele stad. In de buurt van de Brandenburger Tor staat ook het indrukwekkende Holocaust monument, bestaande uit 2711 antracietkleurige stenen blokken. Dit monument staat ter herdenking aan de 6 miljoen joden die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen en is geopend in 2005. Het gedenkteken is ontworpen door de Amerikaan Peter Eisenmann en bevindt zich tussen de Brandenburger Tor en Potsdamer Platz.

De beste plek om het ijzeren gordijn te bekijken dat Berlijn zo lang in de greep heeft gehouden is bij East Side Gallery. Hier staat nog een stuk van 1316 meter muur, die in 1990 beschilderd is door 118 kunstenaars uit 21 verschillende landen.

Tijdens de tweedeling van Berlijn waren er een paar doorgangen, waar je tussen Oost- en West-Berlijn kon reizen. Bij de derde doorgang, Checkpoint Charlie, is nog goed te zien hoe dit vroeger in zijn werk ging. Hier is een replica van het oorspronkelijke wachterhuis tussen de Amerikaanse en Russische zone gemaakt.

De Gendarmenmarkt is een van de mooiste oude pleinen in Berlijn. Het plein ligt vlak achter de boulevard Unter den Linden. Verder mag u het stads- en winkelcentrum van het vroegere Oost-Berlijn, het Alexanderplatz, niet missen. Het plein wordt gedomineerd door de ruim 360 meter hoge Fernsehturm. Vanuit het ronddraaiende restaurant ziet u tijdens een kopje koffie heel Berlijn aan uw voeten voorbij trekken.


Met een huurauto in Berlijn

Met een huurauto in Berlijn rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Naast alle bezienswaardigheden in Berlijn is er ook genoeg te beleven rondom Berlijn. Net buiten Berlijn vindt u het bosrijke gebied Spreewald. In dit prachtige natuurgebied kunt u bijkomen na een paar dagen cultuur snuiven in Berlijn. Daarnaast kunt u vanuit Berlijn ook gemakkelijk naar Hamburg. Binnen 3 uur rijdt u met uw huurauto hiernaar toe. Ook kunt vanuit Berlijn binnen 4 uur in Bremen zijn. Kortom, een auto huren in Berlijn geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. De verhuurstations op de luchthaven van Berlijn bieden een eenvoudige manier om uw reis te beginnen!