Auto huren vliegveld Funchal

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Funchal Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 10:11 uur.

Beoordeling autoverhuur in Funchal Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Funchal Airport:

4.6 tot 5 (773 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Superhandige vergelijkingswebsite
Huurauto beoordeling van Yves v. T.- 24 jul. 2015 01:50
(4.6 tot 5 )
Voor de eerste keer een auto gehuurd met Happy Car en het is prima bevallen.
Huurauto beoordeling van Toos van den z.- 24 jul. 2015 20:16
(5 tot 5 )
Had op al mijn vragen snel antwoord en heb uiteindelijk een super deal gevonden
Huurauto beoordeling van Wilma G.- 24 jul. 2015 13:41
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Funchal Airport

Funchal is de hoofdstad in het zuidoosten van het eiland Madeira, dat 700 kilometer ten westen van de Afrikaanse kust ligt en 1000 kilometer onder Portugal, waar het officieel bij hoort. Uw vakantie in Funchal is eigenlijk niet compleet zonder een eigen auto. Op deze manier verkent u gemakkelijk dit prachitge eiland op uw eigen manier en op uw eigen tempo. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een huurauto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Sixt. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Funchal. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Funchal

Uniek aan het eiland Madeira is de flora en fauna die daar te vinden is. Het eiland bevindt zich namelijk op de top van een vulkaan. Hierdoor hebben de rotsen, bergen en baaien grillige vormen. Maar liefst twee-derde van het platteland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is beschermd gebied. Hieronder vallen onder andere het regenwoud, de bergplateaus en de hoogvlaktes van Madeira. Levadas zijn kleine kanaaltjes, die het water over de bergen tot in het zuiden van Funchal brengen. Levadas zorgen ervoor dat de grond vochtig wordt gehouden. U kunt ook naar Funchal gaan om te overwinteren, dit kan prima tussen november en juni om even de kou in Nederland te verlaten. De natuur van Madeira is tussen maart en juni op haar mooist door de weelderige plantengroei en daardoor erg mooi om allemaal te zien.

Ook al is Funchal best een drukke stad, kunt u er toch prima rijden met uw huurauto. Er gelden precies dezelfde verkeersregels als elders in Europa. Belangrijk om te weten is dat veiligheidsgordels zowel voorin als achterin verplicht zijn en kinderen beneden de twaalf jaar mogen alleen achterin de auto zitten. De wegen worden over het algemeen duidelijk aangegeven. Ook vindt u hier dichtbij het park van Santa Catarina. Hier is het heerlijk toeven in de schaduw tussen de bomen en de bloemen. Er is ook een meertje met een terras en een kleine speeltuin. In de buurt bevinden zich een aantal musea, zoals het museum van Christoffel Columbus of het kunstmuseum Arte Sacra. Ook deze musea zijn wel een bezoekje waard.

De stad Funchal ligt in het zuiden van Madeira, waar de zon het meest schijnt. De mooie brede baai en de steile hellingen zorgen voor hele verrassende en spectaculaire uitzichten. Ga met de auto naar de Telefrico, om een tochtje met de kabelbaan te maken. U kunt ook een tocht maken rond het eiland, zodat u al het moois dat Madeira te bieden heeft kunt bekijken. Wanneer u in het noorden naar de bergen gaat moet u er voor zorgen dat u ook warme kleren meeneemt, omdat op de bergen de temperatuur flink kan zakken.

Een ritje dat iedere bezoeker van Madeira met de auto moet maken is langs de oude kustweg! Hier proef je perfect de authentieke sfeer en rijdt u heel dicht langs de zee. Hoe verder u van Funchal komt, hoe meer bloemen er aan de kant van de weg te vinden zijn. Vergeet niet om uw picknickmand mee te nemen en lekker te gaan picknicken.

 

Zoals u hierboven gelezen heeft is er met een huurauto vanaf de luchthaven van Funchal genoeg te doen en kunt u gaan en staan wanneer uzelf wilt!