• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Madeira autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 25% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 29 februari 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Madeira bezienswaardigheden en reistips

 Auto huren Madeira

Met een huurauto op Madeira kunt u de vele bezienswaardigheden van het eiland bezoeken heeft bezoeken. Madeira is een klein eiland dat 1000 kilometer ten zuidwesten van Portugal en 700 kilometer ten westen van Afrika ligt. Het eiland vormt samen met Ilhas Desertas, Ilhas Selvagens en Porto Santo de autonome regio Madeira van Portugal. De temperatuur op het eiland ligt vrijwel altijd tussen de 16 en 22 graden Celcius. Samen met de natuur, bergen en vele bossen maakt dit het eiland zeer populair bij natuur genieters en wandelaars.

Bezienswaardigheden Madeira

Met een huurauto op Madeira kunt u naar een van de vele steden toe rijden. Een van die vele steden is de hoofdstad Funchal. Funchal is mooie en groene stad met ongerveer 100.000 inwoners. De stad kent vele bezienswaardigheden, maar de Sé do Funchal en het paleis van São Lourenço zijn worden door toeristen het meest bezocht. Het paleis van São Lourenço dateert uit het jaar 1496 en is een wit gebouw. Voordat dit gebouw als paleis werd gebruikt, diende het als fort. Vandaag de dag is dit nog steeds goed terug te zien door de kanonnen en de wachttorens op de binnenplaats. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Madeira Airport.

Wanneer u een auto huurt op Madeira kunt u gemakkelijk naar de kabelbaan gaan. Er is een kabelbaan die naar Monte gaat. Het is een speciale en adembenemde route die u naar de De Madeira Botanical Gardens zal brengen. In deze tuinen zijn meer dan 2500 exotische bloemen en planten te vinden. Ook bevinden zich er verschillende soorten exotische vogels. Na Funchal kunt een op het eiland naar een ander dorpje gaan, genaamd Santana. Santana is een dorpje ten noorden van Funchal en staat bekend om haar driehoekige huisjes met rieten daken. De huisjes zijn in verschillende kleuren geverfd en sommige zijn opengesteld voor het publiek.

Wat u misschien nog niet wist, is dat voetbal zeer belangrijk is op het eiland Madeira. Het eiland kent drie voetbal clubs; CD Nacional Madeira, CS Marítimo Funchal en CF União. De wereldberoemde voetballer Christiano Ronaldo, die op dit moment bij Real Madrid voetbalt is op het eiland Madeira geboren. Mocht u misschien gevoetbalt hebben en al verschillende plaatsen al bezocht hebben, dan kunt u een wandeling gaan maken door de São Vicente Caves. De São Vicente Caves zijn het resultaat van een vulkaanuitbarsting van een paar duizend jaar geleden. De grotten zijn te vinden in São Vicente Caves. Dit is een charmant dorpje aan noordkust van Madeira. Het centrum van de São Vicente Caves weet cultuur en educatie op een leuke manier te brengen. Zo zijn er onder andere audiovisuele demonstraties van vulkaanuitbarstingen en de geboorte van een eiland. De wandel route is 700 meter en duurt ongeveer 30minuten. U maakt een mooie wandeling door de ingewanden van de aarde, waarbij u vulkanische stalactieten en lava ophopingen kunt zien.

Waarom kiest u voor een huurauto op Madeira via HAPPYCAR?
 

  • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Madeira.
  • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Madeira.
  • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
  • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Om u veilig te voelen tijdens uw reis naar Madeira, stellen wij voor om te kiezen voor één van onze Top Aanbiedingen.
Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.