Auto huren Madeira

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 5 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Madeira - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 sep. 2020 06:46 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 02:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 02:35 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 03:44 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 03:44 uur.

Beoordeling autoverhuur in Madeira

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Madeira:

4.5 tot 5 (773 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Goede wagen gehuurd bij happycar
Huurauto beoordeling van Horatio S.- 17 jul. 2015 14:50
(4.6 tot 5 )
Zeer snel geholpen
Huurauto beoordeling van Jim K.- 17 jul. 2015 23:53
(4.1 tot 5 )
Heb hier een autogehuurd voor een grote lange rondreis, prima bevallen en prima geregeld, kwa kosten was alles duidelijk en we hoefde ons verder geen zorgen te maken happy times
Huurauto beoordeling van John B.- 22 jul. 2015 03:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Madeira

Met een huurauto op Madeira kunt u de vele bezienswaardigheden van het eiland bezoeken heeft bezoeken. Madeira is een klein eiland dat 1000 kilometer ten zuidwesten van Portugal en 700 kilometer ten westen van Afrika ligt. Het eiland vormt samen met Ilhas Desertas, Ilhas Selvagens en Porto Santo de autonome regio Madeira van Portugal. De temperatuur op het eiland ligt vrijwel altijd tussen de 16 en 22 graden Celcius. Samen met de natuur, bergen en vele bossen maakt dit het eiland zeer populair bij natuur genieters en wandelaars.


Bezienswaardigheden Madeira

Met een huurauto op Madeira kunt u naar een van de vele steden toe rijden. Een van die vele steden is de hoofdstad Funchal. Funchal is mooie en groene stad met ongerveer 100.000 inwoners. De stad kent vele bezienswaardigheden, maar de Sé do Funchal en het paleis van São Lourenço zijn worden door toeristen het meest bezocht. Het paleis van São Lourenço dateert uit het jaar 1496 en is een wit gebouw. Voordat dit gebouw als paleis werd gebruikt, diende het als fort. Vandaag de dag is dit nog steeds goed terug te zien door de kanonnen en de wachttorens op de binnenplaats. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Madeira Airport.

Wanneer u een auto huurt op Madeira kunt u gemakkelijk naar de kabelbaan gaan. Er is een kabelbaan die naar Monte gaat. Het is een speciale en adembenemde route die u naar de De Madeira Botanical Gardens zal brengen. In deze tuinen zijn meer dan 2500 exotische bloemen en planten te vinden. Ook bevinden zich er verschillende soorten exotische vogels. Na Funchal kunt een op het eiland naar een ander dorpje gaan, genaamd Santana. Santana is een dorpje ten noorden van Funchal en staat bekend om haar driehoekige huisjes met rieten daken. De huisjes zijn in verschillende kleuren geverfd en sommige zijn opengesteld voor het publiek.

Wat u misschien nog niet wist, is dat voetbal zeer belangrijk is op het eiland Madeira. Het eiland kent drie voetbal clubs; CD Nacional Madeira, CS Marítimo Funchal en CF União. De wereldberoemde voetballer Christiano Ronaldo, die op dit moment bij Real Madrid voetbalt is op het eiland Madeira geboren. Mocht u misschien gevoetbalt hebben en al verschillende plaatsen al bezocht hebben, dan kunt u een wandeling gaan maken door de São Vicente Caves. De São Vicente Caves zijn het resultaat van een vulkaanuitbarsting van een paar duizend jaar geleden. De grotten zijn te vinden in São Vicente Caves. Dit is een charmant dorpje aan noordkust van Madeira. Het centrum van de São Vicente Caves weet cultuur en educatie op een leuke manier te brengen. Zo zijn er onder andere audiovisuele demonstraties van vulkaanuitbarstingen en de geboorte van een eiland. De wandel route is 700 meter en duurt ongeveer 30minuten. U maakt een mooie wandeling door de ingewanden van de aarde, waarbij u vulkanische stalactieten en lava ophopingen kunt zien.

Een charmant zandeiland op korte afstand van Madeira is Porto Santo. Madeira en Porto Santo zijn erg verschillend. Madeira is overwegend groen is met een steile rotsachtige kust, terwijl Porto Santo een gouden kleur heeft dankzij haar zandstrand van 9 km. De populairste manier om er te komen is per ferry, hoewel vliegen ook een mogelijkheid is.


Met de huurauto op Madeira

Wanneer u een auto huurt op Madeira komt u snel en gemakkelijk op de verschillende gebieden van het eiland. Dit komt door de nieuwe geasfalteerde wegen en een recente duale snelweg met vele tunnels waarbij u door en onder de enorme bergen rijdt. Vroeger was dit uiterst eng, maar tegenwoordig zijn alle wegen goed aangelegd. Dit heeft rijden in Madeira veel eenvoudiger en voorzichtiger gemaakt dan het ooit was. Nu kunt u heel gemakkelijk rijden, zonder dat u een "rijden op een klif" gevoel krijgt. U kunt echter nog steeds langs de klif rijden en genieten van deze spannende schilderachtige ritten als u dat wenst, maar het is leuk om te weten dat u een keuze heeft.